Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λες και η Καλαμάτα δεν έχει γύφτους, τα Μέγαρα δεν έχουν γύφτους, όλη η Ελλάδα δεν έχει γύφτους.....στην Θήβα έχει μόνο γύφτους και σπάνε μόνο αυτοκίνητα κυνηγών. Ο πρεζάκιας που αν του δώσεις ένα χαστούκι θα σκορπίσει, παίρνει αυτοκίνητο, βγαίνει στο επαρχιακό δίκτυο, μπαίνει σε χωματόδρομους που ανά πάσα στιγμή μπορούν να γίνουν παγίδες και χτυπάνε αυτοκίνητα μιας συγκεκριμένης ομάδας ....τυφεκιοφόρων που πολύ απλά μπορούν να τους σκοτώσουν. Οταν όλη την εβδομάδα η περιοχή της Θήβας δεν είχε κανένα κρούσμα θραύσης και κλοπής αυτοκινήτων, ξαφνικά αύριο και μεθαύριο θα γεμίσει το αστυνομικό τμήμα της περιοχής από περιστατικά κυνηγών.
Εσάς δεν σας μοιάζει πολύ "καλό" για να είναι αληθινό;
Ναι ρε στα Βαγια καποιος εκει "διωχνει" κυνηγους...τα εχω πει απο προπερσι...

Έχω σταματήσει να περνάω απ τη γνωστή γέφυρα που παρακάμπτει τη Θήβα για αυτό το λόγο. Μέχρι και πρόσφατα παντως γίνονταν ενέδρες πάνω εκει. Δεν ξέρω αν παίζει τίποτα άλλο αλλά εκει στη γέφυρα είναι συμμορία γυφτων.

Μετά από δυο μήνες απραξία, λόγω εκτεταμένης ελαιοσυλλογής, επιτέλους βγήκα τη βολτίτσα μου στο αγαπημένο μου κυνηγοτόπι. Πολλά λιοστάσια με κόσμο, οπότε χρειαζόταν προσοχή. Οι τσίχλες συγκεντρωμένες σε κάποια σημεία. Ξεκίνησα με την Beretta και φυσίγγια ιδιογόμωση F2x28, από τα οποία δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος:(:(, και πήρα μόνο δύο πουλιά. Στη συνέχεια αλλάζω σε πλαγιόκαννο Zoli και με τα Α1 1,70x32 με διασπορέα Gualandi :):)πήρα άλλα τρία πουλάκια. Οι τσίχλες σχετικά αδύνατες, παράξενο γιατί φαγητό δεν τους λείπει. Ελπίζω να μπουν και άλλα πουλάκια από τα γύρω ορεινά.

Έχω σταματήσει να περνάω απ τη γνωστή γέφυρα που παρακάμπτει τη Θήβα για αυτό το λόγο. Μέχρι και πρόσφατα παντως γίνονταν ενέδρες πάνω εκει. Δεν ξέρω αν παίζει τίποτα άλλο αλλά εκει στη γέφυρα είναι συμμορία γυφτων.
Ποιος τα λέει αυτά; Τι ενέδρες. Έχω περάσει από εκεί πιο πολλές φορές από το Σύνταγμα.

Εκτός και έχεις φίλο ιατροδικαστή:cool:.think..sarcastic.
Η μπαγκαζιερα με καπάκι . Από ρεματιές δόξα τω Θεώ. Εγώ πάντως επειδή πηγαίνουμε συχνά Μαυρομάτη δεν απομακρύνομαι από το αυτοκίνητο και μοιραία δεν ευχαριστιεμαι

Ποιος τα λέει αυτά; Τι ενέδρες. Έχω περάσει από εκεί πιο πολλές φορές από το Σύνταγμα.
Κοιτα τα ιδια και εγω...αλλα ειναι γεγονος οτι περσι (γτ φετος δεν εχω παει ακομα) απεναντι ειχε παντα ΟΠΚΕ + ενα ασφαλιτικο..
Ενα περιστατικο μ εχει τυχει μονο οπου γυφτακια 5-6 χρονων πετουσαν χαλικια σε διερχόμενα και τρέχανε κατω απο την γεφυρα να κρυφτούν...
Το περιστατικο που ειχε γινει εκει γυρω και το ειχαν δειξει και οι ειδήσεις γτ ειχε καταγραφει απο καμερα οικιας, ειχε να κανει με μια αρπαγή τσαντας απο μια πεζη μου φαίνεται που μολις σταμάτησε ενας διερχόμενος οδηγος να βοηθησει, αλλοι 5 γυφταρεοι του πετάξανε πέτρες στο αυτοκινητο..
Τωρα γενικα περνουν πααααρα πολλα αυτοκινητα και φορτηγα απο το σημείο καθως ουσιαστικα ειναι κεντρικο σημειο...

Λιγότερα πουλιά από τις άλλες φορές φάνηκαν απόψε, και μόνο μετά τις 5.15' ... Άλλες μακριά και άλλες σαν βέλη ανάμεσα από τις ελιές, που δεν προλάβαινα να σηκώσω το τουφέκι. Κατάφερα 2 από 5 που τουφέκισα, και άλλη μία που δεν είμαι σίγουρος αν έπεσε. Έψαξα αρκετά με το φακό στο τέλος, αλλά τίποτα ...

7004
Με τα φυσεκάκια που γέμισα προχθές (24 γρ Νο 10) με Aquila-SV η πρώτη και με CSB-6 η δεύτερη. Ξερές και οι δυο ...

Κάναμε τη βόλτα μας σήμερα με τον Ηλία, ευκαιρίας δοθησεις του Αγίου Νικολάου. Πήγαμε σε 3 μέρη κοντά το ένα με το άλλο, μόνο το ένα μας έδωσε κάποια πουλιά. Περπατήσαμε αρκετά επομένως το φαγητό ήταν απαραίτητο έπειτα. Φασολάδα, πέστροφα καπνιστή ήταν 2 από αυτά που ετοίμασε η μάνα μου και φάγαμε. Η συνέχεια είχε ένα μονοωρο υπνο και βουρ για απογευματινό. Καθότι δεν τα ξέρω καλά τα απόγευματινα δεν ρίξαμε καμία τουφεκια. Μαζευτήκαμε και φύγαμε για σπίτι. Όλα πολύ ωραία σήμερα.
7011

Επιστροφή σήμερα έπειτα από διήμερο στη Βοιωτία......αποτελέσματα παααρα πολύ καλά!!!! Εχθές ειδικά χαζέψαμε απ' την τσίχλα!!!! Δεν ξέραμε που να πρωτοτουφεκίσουμε παίδες. Βοήθησε και ο καιρός αρκετο κρύο δεν πέρασε ούτε το μεσημέρι πάνω από 7 βαθμούς. Σήμερα ενώ περιμέναμε να δούμε τα ιδια....τα πουλιά αρκετά λιγότερα αλλά παραμένουν σε ικανοποιητικούς αριθμούς.

Status
Not open for further replies.
Back