Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το τοπικό από το υπεραστικό σε τι απόσταση ορίζεται; Το τοπικό ας πούμε αφορά τον ίδιο νομό ή και όμορους;
Γιατί σας κάνει εντύπωση η νυχτερινή μετακίνηση πριν τον χιονιά στα σύνορα; Αυτό δεν περιμένουμε όλοι; Πότε νομίζετε ότι θα μετακινηθούν τα πουλιά, μεσημέρι; :)
Τίποτα το περίεργο δεν έχουν αυτές οι μετακινήσεις. Κάθε χρόνο γίνονται. Έτσι πολύ απλά όπως τώρα δεν υπάρχει ούτε ένα κοτσυφι, ξαφνικά ένα πρωί θα έχει γεμίσει ο τόπος!
Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!!

Τράβα για παπιά...
Αυτό είναι για πρωί... ;)...θα ξεκινήσω και εγώ σιγά σιγά.....sarcastic.
Ρε κάτσε στα αυγά σου που θα πας για τσίχλες από Δεκέμβρη μήνα.
Έχω ένα καρτεράκι που ως πέρυσι δούλευε νωρίς...(τέλοι Νοέμβρη)...από περιέργεια θα πάω να τσεκάρω περισσότερο....

Αυτό είναι για πρωί... ;)...θα ξεκινήσω και εγώ σιγά σιγά.....sarcastic.

Έχω ένα καρτεράκι που ως πέρυσι δούλευε νωρίς...(τέλοι Νοέμβρη)...από περιέργεια θα πάω να τσεκάρω περισσότερο....
αντε ρε κωστα πηγαινε .sarcastic. ,το λες δυο βδομαδες τωρα!.yel.

αντε ρε κωστα πηγαινε .sarcastic. ,το λες δυο βδομαδες τωρα!.yel.
Έλα μου ντε.... .sarcastic. .sarcastic.
Αφού μου αλλάζουν συνέχεια το δρομολόγιο με τη δουλειά, δν προλαβαίνω να πάω για πρωινό καρτεράκι και έπειτα να πάω για δουλειά με την ησυχία μου.....:rolleyes:

σημερα παντως εχει ωραια μερα για απογευματινο

Καλημέρα σε όλους!

Και εχτές....παρόλο που είχε κρύο και ψιλόβροχο κατά περιόδους....ένα απογευματινό της τελευταίας ώρας στην ΒΑ Αττική μας έδωσε εύκολα μερικά πουλάκια. Το αρνητικό ήταν ότι είχε πυκνή συννεφιά με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να βρείς τα πουλιά καθώς και 17:10 δεν έβλεπες την μύτη σου.

Καλή συνέχεια σε όλους!

σημερα παιδες σε κυνηγι μπεκατσας απο τσιχλοκοτσιφα γηνωντανε ο χαμοςςςς επισης και κοπαδακια τον 15 20 πουλιον απο τσαρτσαρεςςςς μου περνουσανε πανω απο το κεφαλιμου στα 15 μετρα .hair. απλα οταν πας την αλη μερα εκη για καρτερι σε περνανε απο τα 50 μετρα ψιλα.sarcastic..sarcastic..fiurius.

Τι εγινε ρε παιδια? Νεκρικη σιγη? Δεν ειχαμε καμια μετακινηση? Αυριο προβλέπεται εξόρμηση στην Βοιωτια, και οτι ηθελε προκυψει!
και εγώ για εκεί είμαι αύριο Στέφανε. Πώς και δεν πας Εύβοια, τώρα που έβαλε λίγο κρύο. Βοιωτία 18 βαθμούς βλέπω πάλι αύριο...

Το νου σας στην Βοιωτία γιατί γύρω από Βάγια, Θεσπιές κτλ άρχισε πάλι η μόδα των σπασμένων αυτοκινήτων. Την περασμένη εβδομάδα ένα Qashqai με σπασμένο τζάμι συνοδηγού.
Μόδα και αυτή εδώ και 3 χρόνια και δεν βρίσκεται μια λύση. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξήγηση του.....πρεζάκια γύφτου, είναι το παραμύθι που δεν έχει δράκο.

Λες και η Καλαμάτα δεν έχει γύφτους, τα Μέγαρα δεν έχουν γύφτους, όλη η Ελλάδα δεν έχει γύφτους.....στην Θήβα έχει μόνο γύφτους και σπάνε μόνο αυτοκίνητα κυνηγών. Ο πρεζάκιας που αν του δώσεις ένα χαστούκι θα σκορπίσει, παίρνει αυτοκίνητο, βγαίνει στο επαρχιακό δίκτυο, μπαίνει σε χωματόδρομους που ανά πάσα στιγμή μπορούν να γίνουν παγίδες και χτυπάνε αυτοκίνητα μιας συγκεκριμένης ομάδας ....τυφεκιοφόρων που πολύ απλά μπορούν να τους σκοτώσουν. Οταν όλη την εβδομάδα η περιοχή της Θήβας δεν είχε κανένα κρούσμα θραύσης και κλοπής αυτοκινήτων, ξαφνικά αύριο και μεθαύριο θα γεμίσει το αστυνομικό τμήμα της περιοχής από περιστατικά κυνηγών.
Εσάς δεν σας μοιάζει πολύ "καλό" για να είναι αληθινό;

Status
Not open for further replies.
Back