Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!!Το τοπικό από το υπεραστικό σε τι απόσταση ορίζεται; Το τοπικό ας πούμε αφορά τον ίδιο νομό ή και όμορους;
Γιατί σας κάνει εντύπωση η νυχτερινή μετακίνηση πριν τον χιονιά στα σύνορα; Αυτό δεν περιμένουμε όλοι; Πότε νομίζετε ότι θα μετακινηθούν τα πουλιά, μεσημέρι;
Τίποτα το περίεργο δεν έχουν αυτές οι μετακινήσεις. Κάθε χρόνο γίνονται. Έτσι πολύ απλά όπως τώρα δεν υπάρχει ούτε ένα κοτσυφι, ξαφνικά ένα πρωί θα έχει γεμίσει ο τόπος!
Φωκίδα, ελαιώνας αμφισσαςΗλια για που λεμε?
Αυτό είναι για πρωί...Τράβα για παπιά...
Έχω ένα καρτεράκι που ως πέρυσι δούλευε νωρίς...(τέλοι Νοέμβρη)...από περιέργεια θα πάω να τσεκάρω περισσότερο....Ρε κάτσε στα αυγά σου που θα πας για τσίχλες από Δεκέμβρη μήνα.
αντε ρε κωστα πηγαινεΑυτό είναι για πρωί......θα ξεκινήσω και εγώ σιγά σιγά....
Έχω ένα καρτεράκι που ως πέρυσι δούλευε νωρίς...(τέλοι Νοέμβρη)...από περιέργεια θα πάω να τσεκάρω περισσότερο....
Έλα μου ντε....αντε ρε κωστα πηγαινε,το λες δυο βδομαδες τωρα!
![]()
σημερα παντως εχει ωραια μερα για απογευματινο
ξεκινα και γυμνασε τα ποδια σουΤι εγινε ρε παιδια? Νεκρικη σιγη? Δεν ειχαμε καμια μετακινηση? Αυριο προβλέπεται εξόρμηση στην Βοιωτια, και οτι ηθελε προκυψει!
Θα πεσει χλμ! Αφου δε λετε ρε κουφαλες που στην Βοιωτια, θα τα παρω με την σειρα τα χωρια! Διανυκτέρευση στο βουνο θα κανω! Εκει με καταντησατε!ξεκινα και γυμνασε τα ποδια σου![]()
Σιγα μην το κάψετε απ το πολυ ντουφεκιδι .σημερα παντως εχει ωραια μερα για απογευματινο![]()
και εγώ για εκεί είμαι αύριο Στέφανε. Πώς και δεν πας Εύβοια, τώρα που έβαλε λίγο κρύο. Βοιωτία 18 βαθμούς βλέπω πάλι αύριο...Τι εγινε ρε παιδια? Νεκρικη σιγη? Δεν ειχαμε καμια μετακινηση? Αυριο προβλέπεται εξόρμηση στην Βοιωτια, και οτι ηθελε προκυψει!
Πηγα δυο ΣΚ σερι Ευβοια και ειπα να αραξω και ενα ΣΚ Αθηνα!και εγώ για εκεί είμαι αύριο Στέφανε. Πώς και δεν πας Εύβοια, τώρα που έβαλε λίγο κρύο. Βοιωτία 18 βαθμούς βλέπω πάλι αύριο...
Σε κανένα πάρκο εκεί κοντά, πιο πολλά τσιχλοκότσυφα θα έχει.....Πηγα δυο ΣΚ σερι Ευβοια και ειπα να αραξω και ενα ΣΚ Αθηνα!
Μην το γελας καθολου!Σε κανένα πάρκο εκεί κοντά, πιο πολλά τσιχλοκότσυφα θα έχει.....![]()
![]()