Τουλάχιστον 45 εγώ τις κάνω και για 3 όπλα είναι πολύ καλά αν σκεφτείς ότι στο περπατητο έχεις και χαμένες στα πυκνα έχεις και τσίχλες που βγαίνουν χαμηλά και δεν τις προλαβαίνεις
Εγώ πάντως για δέκα τις βλέπω. Έχει κάνει photoshop ο altair. Χεχεχε
Τουλάχιστον 45 εγώ τις κάνω και για 3 όπλα είναι πολύ καλά αν σκεφτείς ότι στο περπατητο έχεις και χαμένες στα πυκνα έχεις και τσίχλες που βγαίνουν χαμηλά και δεν τις προλαβαίνεις
Υπέροχη κυνηγετική ημέρα σήμερα!
Πλαγιόκαννο
Ήθελε να κάνει τον μαΝγκαΤι τις θες τις φωτό ?
Καλα να πάθεις
Πες τα ΑΕΚΑΡΑ ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕΕ λαλαλαλαλα ρε Δικεεεε φαλεεεεΤι τις θες τις φωτό ?
Καλα να πάθεις
Πολύ σωστοί και οι δύο, 51 πουλάκια είναι. Τα δύο παιδιά της παρέας έχασαν δυστυχώς πολλά πουλιά. Εγώ δύσκολα χάνω πουλί!Άσε ρε Περικλή να δούμε κάνα πουλάκι να ανοίξει το μάτι μας!!!μπράβο στα παιδιά,εννοείται πως φαίνονται 15-20 πουλάκια έκαστος στη φωτό.Και πάλι μπραβο,αυτό είναι κυνήγι!!!
Θα σε παρο σκυλο επαναφορας εχασα 7 σημεραΠολύ σωστοί και οι δύο, 51 πουλάκια είναι. Τα δύο παιδιά της παρέας έχασαν δυστυχώς πολλά πουλιά. Εγώ δύσκολα χάνω πουλί!
Αλλάζω συνεχώς για να δω τι παίζει στα καρτέρια. Μέχρι στιγμής μόνο μια μέρα φάνηκαν πουλάκια. Στο σημερινό καρτέρι τέτοια εποχή πέρυσι είχε αρκετά πουλιάΑπογευματινό τόσο ψηλά?.Κάτσε σε σύνορα σπίτια με χωράφια και βουνό εκεί συνήθως περνανε.
Εμ, εύκολο είναι να σου ξεφύγει από κει πάνω;Εγώ δύσκολα χάνω πουλί!
Για καθηστες μου φαινονται![]()
Πολύ σωστοί και οι δύο, 51 πουλάκια είναι. Τα δύο παιδιά της παρέας έχασαν δυστυχώς πολλά πουλιά. Εγώ δύσκολα χάνω πουλί!
Πολύ σωστοί και οι δύο, 51 πουλάκια είναι. Τα δύο παιδιά της παρέας έχασαν δυστυχώς πολλά πουλιά. Εγώ δύσκολα χάνω πουλί!
Μπράβο φίλε,όμορφη έξοδο κάνατε
Γιώργο οταν με το καλο παρεις το οπλο περιμενω εντυπώσεις απο την βαφη και την δουλεια που σου εκανε
Για καθηστες μου φαινονται![]()
Συγχαρητήρια για το ωραίο κυνήγι και για την καρπωσηΟι τσίχλες είναι αμέτρητες...
Που να σφήξουν κι οι ζέστες...!
Φοβερή χρονιά μοιάζει η φετινή!
Χαλαρό περπατητό Βοιωτία.
up load pictures
Μεγάλη τρέλα οι μεγάλες. Μπράβο Γιώργη !