Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν και βγηκα αργα στο βουνο .......
Εκανα ενα πολυ συντομο(δυωρο) αλλα και πολυ ομοροφο περπατητο.
Πηρα 8 πουλακια με μηδαμινες αστοχιες ,και με τα σκυλακια σημερα να δινουν ρεστα.
Ξεσηκωμα απορτ και κανενα χαμενο.

Βρηκα το βουνο ΕΝΤΕΛΩΣ αδειο απο κοσμο αλλα με πολλες τσαρτσαρες.......
Η αληθεια ειναι οτι ειχα πολυ καιρο να βγω,και το ευχαριστηθηκα . . . . . .

Βοιωτια σήμερα τα πουλιά πολλά.
Οι κυνηγοί ελάχιστοι, κι έτσι ανέμιζαν κάτι λίγες ενώ οι περισσότερες παρέμειναν πιασμένες
Κάναμε κάποιες τουφεκιές και πήραμε καμια εικοσαριά πουλιά τρία άτομα μόνο καρτέρι.

Βοιωτια σήμερα τα πουλιά πολλά.
Οι κυνηγοί ελάχιστοι, κι έτσι ανέμιζαν κάτι λίγες ενώ οι περισσότερες παρέμειναν πιασμένες
Κάναμε κάποιες τουφεκιές και πήραμε καμια εικοσαριά πουλιά τρία άτομα μόνο καρτέρι.
Οταν λες βοιωτια? Εγω περπατησα μιση μερα σεματιες κ σηκωσα 3 τσιχλες.

Καλησπέρα στην ομάδα.Σημερινο απογευματινό σε άλλο περσινό μέρος και εκεί πολλά πουλιά περισσότερα από πέρυσι εννοείται.Βγαιναν όμως σε ένα περιφραγμένο και δεν τις τουφεκουσα και πήρα 2.Αυριο όμως έπεται καλο .hunter.1

Καλησπέρα στην παρέα!

Ευτυχώς που κάποιοι πριν από εμένα ανέβασαν πουλιάστρες γεμάτες...γιατί αν έγραφα πριν από αυτούς θα με περνούσαν για τρελό!! Επιστροφή από Αργολίδα...όπου τα πουλιά ήταν αρκετά έώς πολλά!!!

Η απουσία από κοτσύφια ήταν εμφανής αφού ούτε ένα κοτσύφι δεν μπήκε σε καμία πουλιάστρα της παρέας! Ούτε στο πρωινό καρτέρι τα είδαμε...ούτε όμως και στο περπατητό.

Με την επιστροφή....πήγα για ένα καρτέρι δίπλα στο σπίτι μου. Τα πουλιά στα Μεσόγεια ακόμα υπάρχουν....και ανεβαίνουν στην κούρνια τους μετά την δύση του ηλίου. Από τις 17:00 μέχρι και τις 17:25 περνάει ο μεγαλύτερος όγκος των πουλιών. Από τις 16:30 μέχρι της 17:00 περνούν τόσα...όσα χρειάζονται για να μην σε αφήνουν να κάνεις τσιγάρο ή να πίεις μια τζούρα καφέ!

Μπάνιο τώρα....και Ολυμπιακός ΠΑΟΚ.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Status
Not open for further replies.
Back