ωραίες φωτογραφίες

επιτρεπεται το τσιγάρο στο βάλτο??
ωραίες φωτογραφίες
Χαχαχα κ γαμώ τις παλαβομαρες....και γω δεν ειχα τι να κανς μια μερα στη δουλεια κ χαρτογραφησα σχεδον ολόκληρο τον αμβρακικο με απαγορευμενα και μη....λούμπρες κτλ....μιλαμε θα γίνει επιχειρήσουμε κανονικα!!!Μετά από ώριμη σκέψη χεχε κατέληξα στο ότι έπρεπε να χαρτογραφησω της ήδη υπάρχον τρύπες για να κάνω το αγαπημένο μου κυνήγι με λίγο περισσότεροι ασφαλεία!!!!!
View attachment 6705
Άστα να πάνε φίλε η τρέλα μου για τα υδρόβια είναι πολύ μεγάλη σε άλλα θηράματα πάω με μισή καρδιά χεχεΧαχαχα κ γαμώ τις παλαβομαρες....και γω δεν ειχα τι να κανς μια μερα στη δουλεια κ χαρτογραφησα σχεδον ολόκληρο τον αμβρακικο με απαγορευμενα και μη....λούμπρες κτλ....μιλαμε θα γίνει επιχειρήσουμε κανονικα!!!
Υπομονή ρε Κώστα θα φανούν και εκεί τα σουρτουκια χεχεΒόλτα απογευματινή με τη σκυλίτσα για μπεκατσίνια σε πλημμυρισμένο χέρσο καλαμπόκι....
Σηκώσαμε πάνω από 20 μπεκατσίνια......περισσότερα από τα μισά σε φέρμα,αλλά δν προλάβαινα να πάω κοντά στο σκυλί διότι ήταν ανήσυχα και σηκώνονταν και λόγο λάσπης δν μπορούσα να τρέξω αρκετά....
Σύνολο κλαμπάνισα 5 βάρεσα 2 κ πείρα το ένα.....το κορυφαίο.....μισοζώντανο πετούσε το ένα μπεκατσίνη που θα έπεφτε πιο κάτω και την ώρα που το κυνηγούσε η Ria, από το πουθενά εμφανίστεικε ένας Πετρίτης και άρπαξε το μπεκατσίνι στν αέρα.......η Ria το είδε κ κυνήγησε για λίγο τν Πετρίτη μετά....
...έριξα πολύ γέλιο....
Έπειτα έκατσα και για απογευματινό για κανένα παπάκι αλλά ούτε ίχνος...ένα κοπαδάκι μπεκατσίνια παίξανε (8) τα οποία δν τουφέκισα επίτηδες.....τουφεκιές (2) μακριά ακούστεικαν.
Πολύ κουνούπι όμως.....
Θερμοκρασία 16oC
Υγρασία 77%
View attachment 6725View attachment 6726View attachment 6727View attachment 6728
Ε βάλε και καμιά φωτό ρε φίλε να πάρουμε λίγο μάτι και εμείς από βάλτοΌχι εδώ χεχε![]()
Ρε κανένα παπί βγάλε μας φωτό....Αύριο που θα πάω απογευματινό θα σου βάλω φρέσκια γιατί αυτές που έχω δεν είναι πολύ καλές χεχε![]()
Άντε να βάλω
View attachment 6729
Αύριο αν όλα πάνε καλά και μπω μέσα.......Ρε κανένα παπί βγάλε μας φωτό....
Όχι εσένα....![]()
Αρε γκαντεμιες.....!Τι οπλο Νικο?αλλα η γκαντεμια με χτυπησε....
εσπασε στην πρωτη τουφεκια το δαχτυλιδι που κραταει την κανη στο οπλο........
ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ......
ασχοληθηκα μονο με το να βλεπω τα πουλια να περνανε...
![]()
benelli super 90 real tree camo(benelli USA)Αρε γκαντεμιες.....!Τι οπλο Νικο?
Mπραβο Τελη !!!Όχι εδώ χεχε![]()
Κοίτα να δεις , και τοπογράφος έγινες , για τα παπιάΜετά από ώριμη σκέψη χεχε κατέληξα στο ότι έπρεπε να χαρτογραφησω της ήδη υπάρχον τρύπες για να κάνω το αγαπημένο μου κυνήγι με λίγο περισσότεροι ασφαλεία!!!!!
View attachment 6705
Χαχαχα άσε τι να κάνουμε προσέχουμε για να γυρνάμε υγιείς στους γονείς μας!!!!!Κοίτα να δεις , και τοπογράφος έγινες , για τα παπιά![]()
Χαχαχα άσε τι να κάνουμε προσέχουμε για να γυρνάμε υγιείς στους γονείς μας!!!!!
Δεν ειχα ξανακουσει οτι παθαινουν τετοιες ζημιες τα Benelli.benelli super 90 real tree camo(benelli USA)
Έχουν πάθει και άλλες εγώ γνωρίζω δύο περιπτώσεις που παθανε το ιδιοΔεν ειχα ξανακουσει οτι παθαινουν τετοιες ζημιες τα Benelli.