Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν τα εχω κυνηγησει αλλωστε δεν υπαρχουν εδω απλα εβλεπα καποιουs και τα περιμεναν τη νυχτα οταν εχει πολυ κακοκαιρια διπλα απο το κυμα
Αναλόγως τον καιρό συνήθως όμως παίζουν εκεί κοντά στο όριο απαγορευμένης ώρας......

μπηκαμε την κυριακη στις 24. με γαϊτα.
στις 6 ημασταν μεσα, φυγαμε 9μιση. αποτελεσμα, ενα σφυριχταρι...
σε ολο τον βαλτο ζητημα να επεσαν 15 ντουφεκιες. δεν εχει πουλια.
τωρα για παρεα που λες, κ εγω φιλοξενουμενος ειμαι εκει...
ταξε κατι στον Τεο ή στον Χρηστο vinci. ;)
Σπύρο όπως είπες δεν έχει πουλιά,και τα λίγα που έχει είναι στα απαγορευμένα και ετσι δεν κάνω καν τον κόπο να παω.την Κυριακή με τον Θοδωρή και τον αδερφό μου ήσουν;

Σπύρο όπως είπες δεν έχει πουλιά,και τα λίγα που έχει είναι στα απαγορευμένα και ετσι δεν κάνω καν τον κόπο να παω.την Κυριακή με τον Θοδωρή και τον αδερφό μου ήσουν;

οχι Χρηστο, ουτε καν τους ειδα. μπαινουμε απο διαφορετικα σημεια.

Με φόντο το όμορφο Παγγαίο όρος μπήκαμε στον βάλτο με τον βοριά να λυσσομαναει πουλιά έπαιξαν κάναμε μερικές τουφεκιές δίχως καρπωση και είδαμε και 3 χηναρια στον ορίζοντα αυτά από εμένα να είμαστε γέροι για τις άλλες μέρες έπονται ιστορικά κυνήγια για τα δεδομένα της περιοχής ;)
6828

Εντύπωση μου κάνει φέτος η απουσία των μικρών (κιρκίρια). Πραγματικά δεν έχουμε δει κανένα.. Στην περιοχή μας.
Φίλε και σε εμάς εδώ φέτος είναι πολύ λίγα,που σε σχέση με άλλες χρονιές είχε μεγάλους αριθμούς....

Μπορεί να μας στρίμωξαν λίγο οι υποχρεώσεις τις τελευταίες μέρες, αλλα την αρχή την κάναμε κ εμείς με τα πράσινα με μια γρήγορη βόλτα...
78942787_1004286413259105_3369304047306670080_o.jpg

Μπορεί να μας στρίμωξαν λίγο οι υποχρεώσεις τις τελευταίες μέρες, αλλα την αρχή την κάναμε κ εμείς με τα πράσινα με μια γρήγορη βόλτα...
78942787_1004286413259105_3369304047306670080_o.jpg

Ωραία φώτο, το ντράχταρ σου είναι κούκλος να τον χαίρεσαι!

καλησπερα παιδες
αυριο θα κανω και εγω μια πρωινη εξορμηση ...
λογο κουρασης αλλαξε το προγραμα και δεν πηγαμε μεσα απο σημερα ,αλλα αυριιο πρωτα ο θεος θα κανουμε την πρωινη βολτα μας.....
περισοτερα νεα και φωτο αυριο.hunter.

καλησπερα παιδες
λογο κουρασης αλλαξε το προγραμα και δεν πηγαμε μεσα απο σημερα ,αλλα αυριιο πρωτα ο θεος θα κανουμε την πρωινη βολτα μας.....

έβαλε πουλιά Νίκο; Η θερμοκρασία έπεσε καθόλου;

Ο Cosmo παντός καιρού και θηράματος φίλε!
Ενας απ τους λόγους που επέλεξα αυτή τη ράτσα! Είτε 1, είτε 2 είτε 10 διαφορετικά θηράματα θες να κυνηγήσεις, δεν θα σε κρεμάσει.
Ωραία φώτο, το ντράχταρ σου είναι κούκλος να τον χαίρεσαι!
Να σαι καλά Μάνο, ευχαριστώ!

καλησπερα παιδες
Ειμαστε stand by!!!.hunter.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back