Δε ξερω σε τι αποσταση ηταν το πουλι, παντως τοσο κοντα, εφοσον εχεις τρατο να το αφησεις να απομακρυνθει, καλο ειναι να μη ριξεις, για το λογο που φαινεται στο βιντεο

Δε ξερω σε τι αποσταση ηταν το πουλι, παντως τοσο κοντα, εφοσον εχεις τρατο να το αφησεις να απομακρυνθει, καλο ειναι να μη ριξεις, για το λογο που φαινεται στο βιντεο
Για αυτο στην λέξη προβλημα εβαλα " ".....δεν ειναι πραγματικο προβλημα ή αστοχια υλικου...απλα ετσι δουλευει το στήσιμο..Το ίδιο φυσεκι έδωσε πουλιά από τα σύννεφα με το ίδιο τσοκ μπορεί να είναι για πιο μακρινεs βολεs παντοs σαν φυσιγγι γενικα μου αρεσε πολυ
Να ειδες που στο πα...γραφει στο ihunt για ορτυκι που λαλαγε στο Μοδι και το τσιμπησανε απο την Δ Κοσε! ΧαχαχαχαχαχαΣτο Μόδι λαλλαγε ένα ορτύκι κάνα δυωρο μιλάμε
Λογω ημερας = λογω ημερας Κυριακης = μας εχουν παρει 400 τηλεφωνα ποιον θα πρωτομαζεψουμε!Την κυριακη Φιλος και Συγκυνηγος βρεθηκε στην Ασωπια
Τα πουλια ελαχιστα μετα απο διωρο περπατητο 6 στην πουλιαστρα με πολυ δυσκολια
Απο το πρωι απεναντι σε μια ρεματια ακουγε συνεχεια αμετρητες τουφεκιες που του εκανε εντυπωση
Περασε απεναντι και καθως πλησιαζε ακουγε να κελαιδαει ο Στελιος και μαλιστα στην διαπασον
Φωναξε σφυριξε αλλα μαλλον οι Συμμετεχοντες τον εγραφαν κανονικα
Σηκωσε το τηλ και πηρε την θηροφυλακη καταγγελοντας το γεγονος
Απαντηση Θηροφυλακα :
Θα ενημερωσω τον Προισταμενο αλλα λογω ημερας ισως ειναι δυσκολος ο ελενγχος
Μηπως την κυριακη εχουν ρεπο ή λογω 17 Νοεμβριου ειχαν αργια ;
Κριμα γιαυτο εχουν αποσανθρυθει οι κρεατοσυλλετες και οι πειναλεοι
Νομιζω πως οταν σφιξει λιγο ο καιρος θα εχουμε καλυτερα αποτελεσματα!!Φέτος αυτό το πολύ όμορφο θήραμα μας τίμησε δεόντως με την παρουσία του στον Ελλαδικό χώρο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο!
Τσάμπα χάνουμε την ώρα μας και τσάμπα συγχυζόμαστε.Την κυριακη Φιλος και Συγκυνηγος βρεθηκε στην Ασωπια
Τα πουλια ελαχιστα μετα απο διωρο περπατητο 6 στην πουλιαστρα με πολυ δυσκολια
Απο το πρωι απεναντι σε μια ρεματια ακουγε συνεχεια αμετρητες τουφεκιες που του εκανε εντυπωση
Περασε απεναντι και καθως πλησιαζε ακουγε να κελαιδαει ο Στελιος και μαλιστα στην διαπασον
Φωναξε σφυριξε αλλα μαλλον οι Συμμετεχοντες τον εγραφαν κανονικα
Σηκωσε το τηλ και πηρε την θηροφυλακη καταγγελοντας το γεγονος
Απαντηση Θηροφυλακα :
Θα ενημερωσω τον Προισταμενο αλλα λογω ημερας ισως ειναι δυσκολος ο ελενγχος
Μηπως την κυριακη εχουν ρεπο ή λογω 17 Νοεμβριου ειχαν αργια ;
Κριμα γιαυτο εχουν αποσανθρυθει οι κρεατοσυλλετες και οι πειναλεοι
Το ειχα συζητησει στον σύλλογό μου φετος, και καταληξαμε οτι η μονη επιπτωση είναι η κατασχεση του οπλου. Απο κει και περα και μεχρι την καταδικη, και αδεια βγαζει αμα γουσταρει και οπλα αγοραζει και οτι θελει κάνει...Τσάμπα χάνουμε την ώρα μας και τσάμπα συγχυζόμαστε.
Δεν αλλάζει τίποτα. Και να του επιαν ,θελω να μου πει ενας το αποτέλεσμα. Αποτελέσματα δεν εχουμε μαθει ποτέ μέχρι σήμερα.
Προφανώς είναι στα υπέρογκα πρόστιμα που ακούμε καμιά φορά προς κατανάλωση των προβάτων και τελικά μένουν ανυσπρακτα εις τους αιωνες των αιώνων .
Αμήν !
Η ατιμωρησία μέγιστη πληγή .
Λαυρεωτικη παντα ετσι?..2 κοκκινοτσιχλες σήμερα με ένα ωραίο double της πήρα και τις δύο και μια
δένδροτσιχλα ψηλά δεν την πήρα αυτά για σήμερα
Αττική είμαι εγώ φίλε για γραμματικό και περιξ μιλάω σχεδόν πάντα αυτοι που έρχεστε από Αθήνα πάντως δεν αξίζει το ταξίδι δεν παίζουν πουλιά μπεκάτσες δεν έχουν έρθει ακόμα από εξόδους φίλων και απογευματινά κατι μπορεί να παίξει αν πάτε σε καλό μέρος.Λαυρεωτικη παντα ετσι?..
Μετά παίζει ρόλο κ τι ποινη θα φάει...ανάλογα το αδίκημα...παίζει ρόλο κ τι θα καταθέσει ο θηροφυλακας κλπ κλπΤου χρόνου και υπογράφει ότι διοκεται για αδίκημα περί θηρας
Ευχαριστω φιλε για την διευκρίνιση..απλα ρωτησα!Αττική είμαι εγώ φίλε για γραμματικό και περιξ μιλάω σχεδόν πάντα αυτοι που έρχεστε από Αθήνα πάντως δεν αξίζει το ταξίδι δεν παίζουν πουλιά μπεκάτσες δεν έχουν έρθει ακόμα από εξόδους φίλων και απογευματινά κατι μπορεί να παίξει αν πάτε σε καλό μέρος.