Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα σε ύψωμα είχε πιασμένα πουλάκια καλά τα πήγαμε, άλλα είχαμε και ένα γεγονός είχε χρονιά να μου τύχει ευτυχώς η κάμερα ήταν πάνω στο όπλο και το κατέγραψε .sarcastic.
Ρε φίλε ήθελα να αναφέρω κάτι παρόμοιο αλλά φοβηθηκα πωs θα αρχίσουν διάφορα σχολια. Την Τέταρτη που μαs πέρασε εριξα ένα 30 αρι Fantom σε μία τσίχλα γύρω στα 25 μέτρα και δεν έμεινε τίποτα δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πραμα

Ρε φίλε ήθελα να αναφέρω κάτι παρόμοιο αλλά φοβηθηκα πωs θα αρχίσουν διάφορα σχολια. Την Τέταρτη που μαs πέρασε εριξα ένα 30 αρι Fantom σε μία τσίχλα γύρω στα 25 μέτρα και δεν έμεινε τίποτα δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πραμα
δεν υπάρχει λόγος για αρνητικά σχόλια συμβαίνουν και αυτά μερικές φορές είναι τόσο λίγος ο χρόνος για να αποφασίσεις αν θα ρίξεις που τις περισσότερες φορές γίνετε αυθόρμητα πάρα συνειδητά σε τόσο κοντινές αποστάσεις.

Τρία Αλφα δύναμη απο τα παλιά ρε φίλε! Ελάχιστοι τα αγοράζουν πλέον έχω την αίσθηση καθώς δε τα βλέπω σε κυνηγοτόπους..
Πάντα ήταν καλό φυσιγγι αλλά πολύ σκληρό δυνατό για τέτοιες καιρικές συνθήκες ,ο φίλος μου εριχνε τα oscar τα κόκκινα το Σάββατο του έφυγε το κεφάλι μιλάμε ,τελικά του έδωσα εγώ από τα δικά μου ,και του είπα πως είναι πρώτον φυσιγγι για κρύο και δεύτερον φυσιγγι για άντρες χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

Στα 25 μέτρα πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ; ,μόνον από ελλατωμα του φυσιγγίου που και πάλι τι ελλατωμα θα μπορούσε να είναι αυτό ; Συσσωματωσει στα σκάγια λέω εγώ τώρα !!

Στα
Στα 25 μέτρα πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ; ,μόνον από ελλατωμα του φυσιγγίου που και πάλι τι ελλατωμα θα μπορούσε να είναι αυτό ; Συσσωματωσει στα σκάγια λέω εγώ τώρα !!
Στα 15 μέτρα με ένα πολύ στενό τσοκ και με ένα πολύ συγκεντρωτικό φυσιγγι δεν μου φαίνεται αδύνατον τέτοιο σκάσιμο που εάν τελικά δεν ήταν και 15 και ήταν 10 μπορεί να έφαγε και των συγκεντρωτηρα .

Στα

Στα 15 μέτρα με ένα πολύ στενό τσοκ και με ένα πολύ συγκεντρωτικό φυσιγγι δεν μου φαίνεται αδύνατον τέτοιο σκάσιμο που εάν τελικά δεν ήταν και 15 και ήταν 10 μπορεί να έφαγε και των συγκεντρωτηρα .
Βέβαια τέτοιο πράγμα δεν μου έχει τύχει ποτέ να δω ,έχω δει πουλιά στην μέση ναι αλλά να εξαφανίζονται δεν μου έχει τύχει

Βέβαια τέτοιο πράγμα δεν μου έχει τύχει ποτέ να δω ,έχω δει πουλιά στην μέση ναι αλλά να εξαφανίζονται δεν μου έχει τύχει
Δεν είχα μέτρο μαζί μου αλλά εκεί κάπου το υπολογισα μπορει να ηταν και 20 μπορει και λιγο παραπανω απο τα 25 δεν ξερω τι να πω μαλλον κατι επαιζε με το φυσεκι το τσοκ ηταν 3αρι

Ελαχιστες φορες μου εχει συμβει αυτο το σκασιμο κ να μην βρισκεις τιποτα να μαζεψεις..
Με τσοκ 3* κ μια φορα με το μονοκαννο 1* με συγκεντρωτηρα κ κατω απο 10μ..
Εννοειται πως απο κωλοφαρδια μεγαλη κ οχι πως ηθελα..κ το εκανα....
Εκει πραγματικα καταλαβενεις τι τεραστια ζημια μπορει να γινει οταν τα σκαγια πανε μπαλα..
Για αυτο κ σε αποστασεις αναλογες εχουν παρθει κ μεγαλα τριχωτα..

Last edited:
Βάσει οσων εχω δει σε πινακα με δικα μου οπλα, με ασσο στα 16 μετρα αμα παει κεντρο η τουφεκια δικαιολογει την "εξαυλωση" που βλεπουμε στο βιντεο! Ακομα και με το gemini 3* που εχω ριξει απο 16 μετρα η τουφεκια εχει διαμετρο 30 ποντους (32 γραμμ νουμερο 8= 450 σκαγια σε κυκλο 30 ποντων!), πραγμα που σημαινει οτι το ανατιναζει αμα παει κεντρο..
Τωρα απο κει και περα στα 20-25 μετρα που λετε, το φαινομενο αυτο θα το εβλεπα σαν "προβλημα" του φυσιγγιου, καθως τοσο στενη τουφεκια στα 25 μετρα δεν βοηθαει καθολου εναν μεσο κυνηγο σε επιτυχιες!

Γιατι μεγαλο κανονι τουφεκας ορτυξ .να μην ξανασυμβη αυτα τα πουλια ειναι για λιγους..well done.

Για άλλη μια φορά κατάλαβα πόσο δύσκολη τουφεκιά έχει το ορτύκι.. Μέχρι και φυσίγγι προλάβαινα να αλλάξω...yel.

Βάσει οσων εχω δει σε πινακα με δικα μου οπλα, με ασσο στα 16 μετρα αμα παει κεντρο η τουφεκια δικαιολογει την "εξαυλωση" που βλεπουμε στο βιντεο! Ακομα και με το gemini 3* που εχω ριξει απο 16 μετρα η τουφεκια εχει διαμετρο 30 ποντους (32 γραμμ νουμερο 8= 450 σκαγια σε κυκλο 30 ποντων!), πραγμα που σημαινει οτι το ανατιναζει αμα παει κεντρο..
Τωρα απο κει και περα στα 20-25 μετρα που λετε, το φαινομενο αυτο θα το εβλεπα σαν "προβλημα" του φυσιγγιου, καθως τοσο στενη τουφεκια στα 25 μετρα δεν βοηθαει καθολου εναν μεσο κυνηγο σε επιτυχιες!
Το ίδιο φυσεκι έδωσε πουλιά από τα σύννεφα με το ίδιο τσοκ μπορεί να είναι για πιο μακρινεs βολεs παντοs σαν φυσιγγι γενικα μου αρεσε πολυ

Status
Not open for further replies.
Back