Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επιστρεψαμε κ μεις πουλακια ειδαμε,ντουφεκισαμε κ το ευχαριστηθηκαμε στο περπατητο περισσοτερο.ειχαμε κ μπονους δυο παπακια που μας καβαλησανε σ ενα ρεμα...ανατολικη αττικη

Attachments

• IMG-84e4216f2e3a7eb1dc93926107783b97-V.jpg
    IMG-84e4216f2e3a7eb1dc93926107783b97-V.jpg
    247,3 KB · Προβολές: 126
  • IMG-997c5f007a32117686430b64b09b5e3f-V.jpg
    IMG-997c5f007a32117686430b64b09b5e3f-V.jpg
    229,8 KB · Προβολές: 125
Και Λιβανάτες μεριά καλά ήταν. Όχι πολλά πουλιά αλλά κάτι έγινε. Το ευχάριστο ότι ήταν ψηλουτσικα τα περισσότερα άρα μάλλον ήταν μπασιματακι. Επίσης είδαμε και 4 κοπαδσκια κυργιαρες των15 -20 πουλιών. Το άλλο Σ/Κ πάλι με υγεία.

Είχε πολύ πλάκα σήμερα το πρωί.4 άτομα περπατητο 3 ώρες 4 τσίχλες έτσι για να μην είμαστε αχάριστοι
.big smile.
Όπως καταλάβατε απόγευμα σπίτι με φραπεδαρα απολαμβάνοντας τον τσιτσιππα στον τελικό του atp

Μαλεσίνα σήμερα• παρθενική έξοδος για φέτος!
Ένα 3+ ωρο περπατητο,το οποίο καταευχαριστήθηκα.

Είδαμε πουλάκια ,σε συμπαθητικό αριθμό ,για το κλίμα που επικρατεί.
Κρατήσαμε από καμία δεκαριά και είχαμε από άλλα τόσα χαμένα στα πυκνά.

Παρόλες τις προσπάθειες που έκανα να μπω μέσα στα ντυμένα,δεν κατάφερα να τα βρω όλα.
Ελπίζω να γίνουν μεζές για τα υπόλοιπα αρπακτικά.

Φυσίγγια mezzo 30 και series 2 28gr.
Πολύ συμπαθητικό το series 2.

Σε επόμενη έξοδο θα τολμήσω και το 24αρι!!!

Για το mezzo τα λόγια είναι περιττά.
Στα 30 γραμμάρια, με νορμάλ καιρο, γαζώνει...

Επιστρεψαμε κ μεις πουλακια ειδαμε,ντουφεκισαμε κ το ευχαριστηθηκαμε στο περπατητο περισσοτερο.ειχαμε κ μπονους δυο παπακια που μας καβαλησανε σ ενα ρεμα...ανατολικη αττικη
Τρία Αλφα δύναμη απο τα παλιά ρε φίλε! Ελάχιστοι τα αγοράζουν πλέον έχω την αίσθηση καθώς δε τα βλέπω σε κυνηγοτόπους..

Τρία Αλφα δύναμη απο τα παλιά ρε φίλε! Ελάχιστοι τα αγοράζουν πλέον έχω την αίσθηση καθώς δε τα βλέπω σε κυνηγοτόπους..
Τα ειδε το ματι σου ε;;τα ειχε ο συνκυνηγος μου μαζι κ τα ριξαμε,απιστευτο φυσιγγι

Βοιωτία για την ζέστη που επικρατεί οι τσίχλες πάρα πολλές .ίσως οι ελιές και η βροχή βοήθησαν .Οι άνθρωποι όμως που μαζεύουν τις ελιές χρειάζεται να τους σεβομαστε. Αυτό καναμε και εμείς σήμερα και χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για πετυχημένες ντουφεκιες αρκεστηκαμε στα μέρη που ηταν πιο έρημα από ανθρώπινη παρουσία αλλα με δύσκολα πονηρεμενα πουλιά καταφέραμε 2 άτομα να καρπωθουμε 26 τσίχλες με 10 χαμένες περίπου παρά την επιμονή μας να τις βρούμε.Η χρόνια φαίνεται να πηγαίνει καλά για τα τσιχλοκοτσυφα σε σχέση με πέρυσι.

Βοιωτία για την ζέστη που επικρατεί οι τσίχλες πάρα πολλές .ίσως οι ελιές και η βροχή βοήθησαν .Οι άνθρωποι όμως που μαζεύουν τις ελιές χρειάζεται να τους σεβομαστε. Αυτό καναμε και εμείς σήμερα και χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για πετυχημένες ντουφεκιες αρκεστηκαμε στα μέρη που ηταν πιο έρημα από ανθρώπινη παρουσία αλλα με δύσκολα πονηρεμενα πουλιά καταφέραμε 2 άτομα να καρπωθουμε 26 τσίχλες με 10 χαμένες περίπου παρά την επιμονή μας να τις βρούμε.Η χρόνια φαίνεται να πηγαίνει καλά για τα τσιχλοκοτσυφα σε σχέση με πέρυσι.
Μια από τα ίδια Φώτη και εμείς!Οι άνθρωποι μοχθούν κυριακάτικα,εμείς πάμε να κάνουμε την αγαπημένη μας δραστηριότητα!ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να τους ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ!

Αλλα χρονια που ειχε πουλια κ ξεκιναγα τα περπατητα απο τωρα επελεγα διαφορα αλλα μερη εκτος ελαιωνων..
Μολις τελειωνε η συγκομιδη της ελιας(ρωταγα κ μαθαινα) εμπενα κ στα λιοστασια..
Το θεωρω απαραδεκτο να μαζευει ο κοσμος ελιες κ εγω να τουφεκαω διπλα του..οσο κ αν προσεχω..
Καποιοι τους κακοφαινετε επειδη ακουει της τουφεκιες ο αγροτης κ φωναζει εεεεεεεεεε..
Ε καλα κανει ρε παιδια,φοβατε κ αυτος κ θελει να δηλωσει την παρουσια του στο μερος ιδιαιτερα αν δεν κοβουν αλυσοπριονα κλπ κ δεν ακουγετε οτι υπαρχει καποιος εκει κοντα..ειναι κ πυκνα τα μερη..τοσα γινονται..

Πως παιρνετε τσιχλες μες στις ελιες που δεν εχεις ορατοτητα? Ενας περπαταει και ενας καθεται μπροστα που φευγουν? Εμενα μου σηκωνονται απ την ελια μπροστα κ φευγουν χαμηλα μες στις ελιες. Δεν ειρωνευομαι σοβαρα ρωταω.

Φίλε Κώστα τις τσίχλες όλες τις πήραμε σε συστάδες με σκίνα πουρνάρια και βάτα που βρίσκονται σαν σε νησίδες διάσπαρτα μέσα στους ελαιώνες . Και όχι από τις ελιές δεν μπορείς εύκολα να κάνεις Κλειώ εκτός αν είναι μικρές και έχουν φυτρες και βάτα από κάτω εγκατελλειμενες εκεί παίζει να τις στριμωξεις .

Φίλε Κώστα τις τσίχλες όλες τις πήραμε σε συστάδες με σκίνα πουρνάρια και βάτα που βρίσκονται σαν σε νησίδες διάσπαρτα μέσα στους ελαιώνες . Και όχι από τις ελιές δεν μπορείς εύκολα να κάνεις Κλειώ εκτός αν είναι μικρές και έχουν φυτρες και βάτα από κάτω εγκατελλειμενες εκεί παίζει να τις στριμωξεις .
Κλειος και όχι Κλειώ σορυ

Και σε τετοια κυνηγαω αλλα σε ανοιχτα μερη με ρεματιες γιατι οποτε εχω παει σε συσταδες με ελιες δεν εχω παρει ουτε φτερο γτ δεν εχεις χρονο αφου στα 5-10 θα μπει πισω απο ελια. Απλα μου κανει εντυπωση που πολλοι ανεβαζουν φωτο απο ελαιωνες γιαυτο ρωτησα. Ευχαριστω για την απαντηση.

Status
Not open for further replies.
Back