Και σήμερα είχα ένα πετυχημένο κυνήγι , κάστανου , και μανιτάριων γιατί απο πουλιά
ΤΙΠΟΤΑ .
. Δεν βαριέσαι όμως το βουνό κάτι έδωσε και σήμερα .



Τρία Αλφα δύναμη απο τα παλιά ρε φίλε! Ελάχιστοι τα αγοράζουν πλέον έχω την αίσθηση καθώς δε τα βλέπω σε κυνηγοτόπους..Επιστρεψαμε κ μεις πουλακια ειδαμε,ντουφεκισαμε κ το ευχαριστηθηκαμε στο περπατητο περισσοτερο.ειχαμε κ μπονους δυο παπακια που μας καβαλησανε σ ενα ρεμα...ανατολικη αττικη
Τα ειδε το ματι σου ε;;τα ειχε ο συνκυνηγος μου μαζι κ τα ριξαμε,απιστευτο φυσιγγιΤρία Αλφα δύναμη απο τα παλιά ρε φίλε! Ελάχιστοι τα αγοράζουν πλέον έχω την αίσθηση καθώς δε τα βλέπω σε κυνηγοτόπους..
Λογικο να μη τα βλεπεις 10 ευρω το κουτι κανουν χαχαΤα ειδε το ματι σου ε;;τα ειχε ο συνκυνηγος μου μαζι κ τα ριξαμε,απιστευτο φυσιγγι
Μια από τα ίδια Φώτη και εμείς!Οι άνθρωποι μοχθούν κυριακάτικα,εμείς πάμε να κάνουμε την αγαπημένη μας δραστηριότητα!ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να τους ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ!Βοιωτία για την ζέστη που επικρατεί οι τσίχλες πάρα πολλές .ίσως οι ελιές και η βροχή βοήθησαν .Οι άνθρωποι όμως που μαζεύουν τις ελιές χρειάζεται να τους σεβομαστε. Αυτό καναμε και εμείς σήμερα και χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για πετυχημένες ντουφεκιες αρκεστηκαμε στα μέρη που ηταν πιο έρημα από ανθρώπινη παρουσία αλλα με δύσκολα πονηρεμενα πουλιά καταφέραμε 2 άτομα να καρπωθουμε 26 τσίχλες με 10 χαμένες περίπου παρά την επιμονή μας να τις βρούμε.Η χρόνια φαίνεται να πηγαίνει καλά για τα τσιχλοκοτσυφα σε σχέση με πέρυσι.
Καλό το 3α αλλά όχι και δέκα ευρώ.. όταν τα ίδια κατηγορίας εισαγωγής έχουν 8.5 -9
Πως παιρνετε τσιχλες μες στις ελιες που δεν εχεις ορατοτητα? Ενας περπαταει και ενας καθεται μπροστα που φευγουν? Εμενα μου σηκωνονται απ την ελια μπροστα κ φευγουν χαμηλα μες στις ελιες. Δεν ειρωνευομαι σοβαρα ρωταω.Βοιωτία για την ζέστη που επικρατεί οι τσίχλες πάρα πολλές .ίσως οι ελιές και η βροχή βοήθησαν .Οι άνθρωποι όμως που μαζεύουν τις ελιές χρειάζεται να τους σεβομαστε. Αυτό καναμε και εμείς σήμερα και χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για πετυχημένες ντουφεκιες αρκεστηκαμε στα μέρη που ηταν πιο έρημα από ανθρώπινη παρουσία αλλα με δύσκολα πονηρεμενα πουλιά καταφέραμε 2 άτομα να καρπωθουμε 26 τσίχλες με 10 χαμένες περίπου παρά την επιμονή μας να τις βρούμε.Η χρόνια φαίνεται να πηγαίνει καλά για τα τσιχλοκοτσυφα σε σχέση με πέρυσι.
Κλειος και όχι Κλειώ σορυΦίλε Κώστα τις τσίχλες όλες τις πήραμε σε συστάδες με σκίνα πουρνάρια και βάτα που βρίσκονται σαν σε νησίδες διάσπαρτα μέσα στους ελαιώνες . Και όχι από τις ελιές δεν μπορείς εύκολα να κάνεις Κλειώ εκτός αν είναι μικρές και έχουν φυτρες και βάτα από κάτω εγκατελλειμενες εκεί παίζει να τις στριμωξεις .
Και σε τετοια κυνηγαω αλλα σε ανοιχτα μερη με ρεματιες γιατι οποτε εχω παει σε συσταδες με ελιες δεν εχω παρει ουτε φτερο γτ δεν εχεις χρονο αφου στα 5-10 θα μπει πισω απο ελια. Απλα μου κανει εντυπωση που πολλοι ανεβαζουν φωτο απο ελαιωνες γιαυτο ρωτησα. Ευχαριστω για την απαντηση.Φίλε Κώστα τις τσίχλες όλες τις πήραμε σε συστάδες με σκίνα πουρνάρια και βάτα που βρίσκονται σαν σε νησίδες διάσπαρτα μέσα στους ελαιώνες . Και όχι από τις ελιές δεν μπορείς εύκολα να κάνεις Κλειώ εκτός αν είναι μικρές και έχουν φυτρες και βάτα από κάτω εγκατελλειμενες εκεί παίζει να τις στριμωξεις .