Λεωνίδα ειχε κοσμο που μάζευε ελιες;Πρωινο περπατημα στη Βοιωτια 6 ωρων 2 ατομα παρα πολλα πουλια πιασμενα,καρτερι τιποτα.
Το κρίμα στο λαιμό σου.....Εσένα θα κυνηγάνε μετά με κανά αλυσοπρίονο....Ναι ισχυει παντου αυτο...θελει προσοχη...αφηνω πολλα ατουφεκιστα που πετανε στα δεντρα..κριμα ειναι να τσουξει κανας κωλος κανενος πανω στο δεντρο!![]()
Βοιωτία σήμερα , είχε πουλάκια αλλά πολύς ο κόσμος που μαζεύει ελιές, θέλει πολύ προσοχή.
Ενταξει δεν βγαζω κ το φυσιγγι απο θαλαμη προσωπικά, αλλα προσεχω..υπαρχει βεβαια και το αλλο ακρο που μαζευουν τις ελιες στο χωραφι και φωναζουν να μην κυνηγας ενω εισαι 150 μετρα μακρια!...+1...και εγω εκει που πηγαινω, εχει μονιμα κοσμο όλους τους μηνες...και ενω φυσικά σπάζω το δικαννο οταν περναω απο κοντα τους, τους καλημεριζω, το ιδιο και αυτοι, χωρις προβλημα, χαλιέμαι ομως πολυ...
Θα κολλησε στο ανοιχτο το ορτυκι! Δεν δουλεψε το timer!Στο Μόδι λαλλαγε ένα ορτύκι κάνα δυωρο μιλάμε
Μάλλον κάτι τετοιο εγινεΘα κολλησε στο ανοιχτο το ορτυκι! Δεν δουλεψε το timer!
Ναι Δημητρη πολλη κοσμο παντου αλλα πολλη πιο ψηλα απο εκει που νομιζεις εσυ για να καταλαβεις 9 χιλιομετρα και αριστερα βορεια.Λεωνίδα ειχε κοσμο που μάζευε ελιες;
Το Σάββατο που πέρασα απο κάποια σημεία , τα χωράφια ήταν γεματα απο κοσμο και αυτοκινητα.
Α ναι, τώρα ειδα και το μηνυμά του Outlander που αναφέρεται σ αυτό.
Γιατι μεγαλο κανονι τουφεκας ορτυξ .να μην ξανασυμβη αυτα τα πουλια ειναι για λιγους.Live από καρτέρι 16/11 και ακόμα ντουφεκαμε ορτύκια.. View attachment 6287
Στο Μόδι λαλλαγε ένα ορτύκι κάνα δυωρο μιλάμε
Παυλαρα είχε μπασιματακι σημερα ,είδα και κοτσύφια 4 5 μαζί να μπαίνουν ,ψηλά βέβαια τα πουλιά αλλά κατάφερα και πείρα 10 πουλάκια ,έχασα και 5 που της τουφεκισα πολύ ψηλά τα πουλιά έπεσαν αλλά μακριά και σε μέρος που δεν έμπαινε ούτε γουρούνι ήθελα να δω πως πάει και το 686 δεν το είχα κυνηγήσει και ήθελα να δω λίγο τι κάνει ,το ευχαριστήθηκα το όπλο ρε Παύλο άλλες τουφεκιές τα δίκανα ,με τα 28αρια της έκαιγε ,μηδέν ανάκρουση όμορφα μακρινά σκότωμα τα ξεκούραστα .τι έκανες Μόδι σήμερα Λευτέρη ;
Στο δικανο 28 ακομα και με υγρασια!.. άλλα οπλα φιλε μου...Παυλαρα είχε μπασιματακι σημερα ,είδα και κοτσύφια 4 5 μαζί να μπαίνουν ,ψηλά βέβαια τα πουλιά αλλά κατάφερα και πείρα 10 πουλάκια ,έχασα και 5 που της τουφεκισα πολύ ψηλά τα πουλιά έπεσαν αλλά μακριά και σε μέρος που δεν έμπαινε ούτε γουρούνι ήθελα να δω πως πάει και το 686 δεν το είχα κυνηγήσει και ήθελα να δω λίγο τι κάνει ,το ευχαριστήθηκα το όπλο ρε Παύλο άλλες τουφεκιές τα δίκανα ,με τα 28αρια της έκαιγε ,μηδέν ανάκρουση όμορφα μακρινά σκότωμα τα ξεκούραστα .
Εάν έβλεπες τι σκοτωματα έκαναν θα έμενες με το στόμα ανοιχτό και όχι με στενά τσοκ με 4* και 3* τουφεκαγα ,εντάξει βέβαια μην ξεχνάς ότι εδώ ισχύει και ο νόμος της beretta ,αντε να ζεστάνω λίγο τα αίματα χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!Στο δικανο 28 ακομα και με υγρασια!.. άλλα οπλα φιλε μου...
Τα 28 κεντανε και με καραμπινεs oχι μονο με δικανα πολλα χρονια τωρα τα εχω σαν κυριο φυσιγγι για την τσιχλαΣτο δικανο 28 ακομα και με υγρασια!.. άλλα οπλα φιλε μου...