Ακριβώς φιλαράκι μου!!!Εννοεί ότι αυτα είναι μέρη για χάζι κ καμία τουφέκια, δεν είναι για να κάνεις κυνήγι καλό... Δεν ζητάνε τα παπιά εκεί, απλά περνάνε![]()

Ακριβώς φιλαράκι μου!!!Εννοεί ότι αυτα είναι μέρη για χάζι κ καμία τουφέκια, δεν είναι για να κάνεις κυνήγι καλό... Δεν ζητάνε τα παπιά εκεί, απλά περνάνε![]()
Όπως τα λες Τέο όσα μεσημέρια έκατσα για φάσσες δίπλα στο βάλτο δεν έβλεπα να παίζει τίποτα μέσα,που τις προηγούμενες χρονιές έπαιζαν τα ρωσοπρασινια σαν τρελά.Δεν μου κάνει αίσθηση να μπω καθόλου μέσα...Φίλοι μου με πληρωφορουν ότι Αμβρακικό δεν παίζει τίποτα από τοις χηροτερες χρωνιες και πολύ ξηρασία
Λοιπόν λοιπόν Κύριοι . Πρώτα από όλα καλήμερα και χρονιά πολλά στους Δημητραδες και καλό τριήμερο να έχουμε
Σήμερα πήγα για υδρόβια , άφησα λίγο της φασσες μιας και δεν έχει κάτι το αξιόλογο όπως πριν μέρες
Αυτό που είδα σήμερα είχα χρόνια να το δω σε πάπιες .. Μιλάμε επί πέντε λεπτά χωρίς υπερβολές είχε μια ουρά με πάπιες( σχημα V και μικρα κοπαδακια των 20 πουλιών) , πρέπει να ήτανε γύρω στις 3000 πάπιες ... Φυσικά όλες στο απαγορευμένο .... Δυστυχώς δεν έφτανε η κάμερα μέχρι εκεί να κάνει λήψη άλλα πραγματικά σκεφτείτε ότι άμα τα παπιά ήτανε το ένα πίσω από το άλλο πραγματικά θα έκαναν μια ευθεία τριών χιλιομέτρων και παραπάνω γιατί σίγουρα δεν θα τα είδα ολα.
Κλασικά εμείς είδαμε μόνο πέντε στο καρτέρι μας και αυτά στον θεό ... Δυο μικρούλια μας έκαναν την τιμή άλλα φύγανε με την ταχύτητα του φωτός .. Πραγματικοί αθλητές τα "μαψερια"
Στον δρόμο είδα και μια ορτυκομανα ( την φερμαρα σε απόσταση αναπνοής, φυσικά με την βοήθεια των φωτων του αυτοκίνητου) καθώς ξημέρωνε άρχισε η συναυλία από τα ορτυκακια
Πραγματικα τα μάτια μου χόρτασαν θέαμα και τα αυτιά μου βούλωσαν από τους ήχους των πράσινων και ορτυκιών ...
Αρχίσανε να τρώνε στα ρύζια τα πουλιά άλλα μέσα στο απαγορευμένο ως συνήθως ..τρελά μιλάμε τρελαααααα
Και η κυρα αλεπού δεν φοβήθηκε τις ομιλίες μας και πέρασε σε απόσταση αναπνοής , πραγματικό θάρροςView attachment 5303View attachment 5304View attachment 5305
View attachment 5301
Βέροια μεριά λέει το παλικάρι αλλά και εδώ μπήκαν μικρά από ότι έμαθα οπότε όλοι οι υδροβιοι ας βγουν μια βόλτα δεν χάνουν κάτιΜιλας για Εβρο ή για καπου αλλου?
το ιδιο και στον εβρο..Φίλοι μου με πληρωφορουν ότι Αμβρακικό δεν παίζει τίποτα από τοις χηροτερες χρωνιες και πολύ ξηρασία
Ωραίος φίλε μου άντε καλή αρχή!!!!View attachment 5546
Αρχή και για εμένα στα υδρόβια για φέτος.
Ελάχιστα τα πουλιά και σε πολύ μεγάλο ύψος,αφού δεν υπάρχουν νερά.
Φυσίγγι gorilla 36 νούμερο 5 με το παπί να κατεβαίνει εντυπωσιακά από ψηλά.
Ευχαριστώ Τέλη!Ωραίος φίλε μου άντε καλή αρχή!!!!
Μακάρι φίλε στο εύχομαι.....εγώ τα έχω στο πόδια μου και δεν πάω δεν έχει νερά καθόλου ακόμα αλωνιζουν οι κουμπινες οπότε ενοχλούνται...Ευχαριστώ Τέλη!
Ελπίζω να υπάρχει και συνέχεια γιατί λόγω Αθήνας σπάνια κυνηγάω υδρόβια.
Μπράβο ρε μεγάλε....View attachment 5546
Αρχή και για εμένα στα υδρόβια για φέτος.
Ελάχιστα τα πουλιά και σε πολύ μεγάλο ύψος,αφού δεν υπάρχουν νερά.
Φυσίγγι gorilla 36 νούμερο 5 με το παπί να κατεβαίνει εντυπωσιακά από ψηλά.