Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
και μια μικρη γευση...
IMGP8873.jpg

Εκανα και εγω της πρωτες μου εξοδους στο υδροβιο
το Σ/Κ με δυο απογευματινα . . . . . .
Το Σαββατο δεν βαρεσα τιποτα αλλα ουτε και ειδα τιποτα. . . !!!!
Σημερα ομως ηταν καπως καλυτερα, ειδα δυο ζευγαρακια ολα κι΄ολα
και κρατησα ενα μικρο και ενα μεγαλο

μπραβο φιλε και εις ανωτερα.το stoeger m3k τι λεει σαν οπλο??
δεν την εχω κυνηγήσει πολυ γιατι την πήρα πέρυσι στα τελειώματα....ωραίες τουφεκιές βγαζει ομως....Είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής με το αποτέλεσμα για τ λεφτα που έδωσα...
μ κάνει εμπλοκή στα φυσιγγια του gorilla τα διασπορας 32γρ. εριξα 5 φυσιγγια τα 4 τα μασισε δεν τ πεταξε ολα τ αλλα μαρουλι αυτα μεχρι στιγμης κ εχω ρίξει πολλες μάρκες κ διάφορα γραμμαρια κ δεν είχα θεμα

Εκανα και εγω της πρωτες μου εξοδους στο υδροβιο
το Σ/Κ με δυο απογευματινα . . . . . .
Το Σαββατο δεν βαρεσα τιποτα αλλα ουτε και ειδα τιποτα. . . !!!!
Σημερα ομως ηταν καπως καλυτερα, ειδα δυο ζευγαρακια ολα κι΄ολα
και κρατησα ενα μικρο και ενα μεγαλο

Μπράβο ρε φίλε καλή αρχή!

Καλησπέρα και από μένα.

Μετά τις αναμετρήσεις με τις μπεκάτσες μέχρι την Τρίτη αποφάσισα να τσεκάρουμε αν έχουν μπεί τίποτα νέα πουλιά μια και ημερομηνίες και ο καιρός φέρνει λιγα νερά επιτέλους.
Φίλος που κυνηγάμε αρκετές φορές μαζί , μας πληροφόρησε ότι το Σάββατο είχε λίγο αντάρα το πρωί και έμεινε ευχαριστημένος από την εναέρια κυκλοφορία και κατάφερε να κρατήσει 3 μεγάλα πράσινα.
Έτσι αποφασίσαμε να τον συναντήσουμε για απογευματινό . Ο καιρός άλλαξε από το απόγευμα του Σαββάτου από Βοριά σε Νοτιά και δεν έπαιξε σχεδόν τίποτα . Βέβαια δεν θα ξεχάσω ποτέ δύο καθαρά που αν τα έβλεπα εγκαίρως και δεν χάζευα θα έκανα ντουμπλέ με μια βολή.
Αφού η αρρώστια του βάλτου εκδηλώθηκε πάλι , και η μαγεία αυτού του απόκοσμου τοπίου μας ξελόγιασε για άλλη μια φορά αποφασίσαμε να ξαναεπισκευτούμε το πρωί το ίδιο μέρος δοκιμάζοντας την τύχη μας.
Όντως έχουν μπει ελάχιστα νέα πουλιά ,ο καιρός ήταν σχεδόν καλοκαιρινός αλλά η τύχη μας χαμογέλασε

5749

Με τον γεράκο στο καρτέρι και την φρεσκοβαμένη Remington 11-87

5750

5751

5752

5753

Συνέχεια Φωτογραφιών

5754

5755

5756

5757

Πραγματικά μου έκανε εντύπωση πως τα πουλιά δεν μας αντιλήφθηκαν παρά μόνο όταν σηκώσαμε το όπλο γιατί δεν είμαστε πολύ καλυμένοι
αλλά παραμείναμε ακίνητοι που είναι το βασικότερο
Πιστεύω ότι όντως η παραλλαγή Optifade Marsh της Gore κάνει τρομερή δουλειά και έχει βγάλει μέχρι τώρα τα λεφτά της.
Αν διαβάσει το Post o Αris ας σχολιάσει θα με ενδιέφερε η γνώμη του αφού έχει το αντίστοιχο τζάκετ της Sitka.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΠΑΠΙΟΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

Status
Not open for further replies.
Back