Νερα..??? Τη ειναι τα νερα......??? Σκετη λασπη και αυτη ξερη σαν κεραμηδι....!!!ενοω πιο κατω αφρικη φιλε μου ...εαν δεν εχετε και εκει νερα τοτε .....ΣΟΥΔΑΝ σε βλεπω....![]()
Νερα..??? Τη ειναι τα νερα......??? Σκετη λασπη και αυτη ξερη σαν κεραμηδι....!!!ενοω πιο κατω αφρικη φιλε μου ...εαν δεν εχετε και εκει νερα τοτε .....ΣΟΥΔΑΝ σε βλεπω....![]()
Πες κάνα γνωστό σου με τρακτέρ να κάνει λέιζερ ένα χωράφι του καλαμπόκια που θα το έχει και αδουλευτο τράβα και νερό από κανάλι και είσαι έτοιμος....@Sarantis εδώ λούμπες δν έχει....καμιά καλαμποκιά αν κρατήσει και για να κρατήσει θα πρέπει να κατέβει και ο θεος κάτω από τη βροχή.....
Έχει μια ποταμιά εδώ κοντά που κρατά νερό όλο το χρόνο σε εκείνο το σημείο αλλά σαν καρτέρι είναι στυλ U.S.A......με ιτιές,καλάμια κ ψαθί.....πολύ κλειστό καρτέρι το οποίο βάζει παπιά κυρίως με τους πάγους....ευτυχώς που έχουμε κ το φράγμα του Πηνειού εδώ κοντά κ πάμε κ ρίχνουμε κανά 2 τριάρες το πρωί....
στο τέλος θα μας βάλουν κ το φράγμα στη σύμβαση Ramsar και καληνύχτα μας....
![]()
Τη λίμνη Λάμια δν την έχουν κάψη τουλάχιστο να καθαρίσει εν μέροι το ψαθή,να φανεί το νερό μπας κ πέσει κανένα μουρλόπαπο.....(στη Ramsar) και αυτή η λίμνη.....αλλά εγώ πάω περιμετρικά στα χωράφια γύρω από αυτή.....όχι συχνά όμως λόγω απόστασης...
Έχεις περάσει κ εσύ από κει....Στο φράγμα που προτιμάς να κάθεσαι, 3-4 κωλονα η 12-14?![]()
Παλιό κόλπο...Πες κάνα γνωστό σου με τρακτέρ να κάνει λέιζερ ένα χωράφι του καλαμπόκια που θα το έχει και αδουλευτο τράβα και νερό από κανάλι και είσαι έτοιμος....
Από το τίποτα είναι μια προσπάθεια είναι κάτι εγω θα έψαχνα και εναλλακτικές ανάλογα και το μέρος βέβαια.....εσύ ξέρεις το μέρος σου έχεις δει τι συνήθειες έχουν και ανάλογα πρέπει να πράξεις για να τα καρπωθείςΠαλιό κόλπο...
Αυτό το είχαμε κάνει μέχρι πέρυσι σε μια καλαμποκιά την οποία τη κυνηγούσαμε απογευματινό σε συνεννόηση πάντα με τν ιδιοκτήτη του χωραφιού ...αφού να φανταστείς σκοπίμως αφήσαμε γύρω στα 100m μια ψαλιδιά καλαμπόκι αθέριστο κατά μήκος στο σημείο που κρατούσε νερό για να κρυβώμαστε.....αλλά τσάμπα ο κόπος....λίγα γερατζουλάκια έπεζαν για 2-3 μέρες με τις βροχές κ τους νοτιάδες κ έπειτα χανόντουσαν....εγώ δν πολύ πήγαινα λόγο δουλειάς βέβαια.
Οι υπόλοιποι μάθενα πως τσίμπαγαν 1 κάθε 2ο απόγευμα....![]()
Εκεί στην Κεραμιδιά μόνο για ψάρεμα κάνει....Πουλάκια μου στο φράγμα ε;κ εγώ έκανα πέρσυ τόσα χιλιόμετρα από Αθήνα κ πήγα κ έκατσα πολυυυ πιο κατω προς κεραμίδια αν ξέρετε.ειχε πάπια αλλά με κοροιδευανε από τα βαθιά.για να δούμε φέτος τι θα γινει
Έφταιγε κ η μέρα πιστεύω.απνοια κ ήλιος τα κάνουν να κάθονται στα βαθιά κ να σε κοροιδευουνΕκεί στην Κεραμιδιά μόνο για ψάρεμα κάνει....![]()
Πλάκα κάνω.
Γενικά περιμετρικά όπου κάτσεις όλο κ κάτι θα υπάρξει....
Να το προτειμάς εκείνο το μέρος στην Κεραμιδιά και με ήλιο παρέα με βοριά....θα πληρωθείς κάποια στιγμή....Έφταιγε κ η μέρα πιστεύω.απνοια κ ήλιος τα κάνουν να κάθονται στα βαθιά κ να σε κοροιδευουν
Δεν τα ξέρω τα μέρη καθόλου.αλλα αν σε γοητεύει το κυνήγι σε νερά όπως εμένα τα χιλιόμετρα γίνονται στραγάλια.σ ευχαριστώ πάντως.θα δοκιμάσω κ από κει αν ξανακατεβωΝα το προτειμάς εκείνο το μέρος στην Κεραμιδιά και με ήλιο παρέα με βοριά....θα πληρωθείς κάποια στιγμή....πουλάκια μπαίνουν και από Δαφνιώτισσα αν ξέρεις....
Είναι πολλοί οι διαδρόμοι που έχουν....αρκεί να ξέρεις που θα πας...
Γιατί ρε Νικόλα δν σκοτώνονται;;;Τα πουλιά δεν σκοτώνονται ούτε στην Κεραμιδιά ούτε πάνω στην γέφυρα στις κολώνες...Ψαχτείτε αλλού....![]()
Εννοεί ότι αυτα είναι μέρη για χάζι κ καμία τουφέκια, δεν είναι για να κάνεις κυνήγι καλό... Δεν ζητάνε τα παπιά εκεί, απλά περνάνεΓιατί ρε Νικόλα δν σκοτώνονται;;;
Εσύ έχεις κ aftermarket τσοκάκι κ σύγχωνω όπλο κ λες πως δν σκοτώνονται...τη να πω δηλαδή εγώ με τα σταθερά τσοκ που ξεκρεμάω και κανένα μικρό.
Τι είμαι εγώ;;; Μάγκας κ τα σκοτώνω....
Για ψάξου κ εσύ...![]()
Δεν το ξέρω το μέρος όμως αν κατάλαβα καλά πρόκειται για πέρασμα......γνώμη μου βρείτε που πέφτουν για τροφή .....επίσης εδώ σε εμάς έχω παρατηρήσει έχουμε κάνα δυο τρείς πηγές που δεν παγώνουν όταν όλα τα άλλα παγώνουν φανταστείτε τι γίνεται ολοι μέρα έρχονται να πιάσουν........ δηλαδή στην παγωνιά βρείτε ζεστά νερά και μεροι με τροφή ( ηλιόσπορο και καλαμπόκι πλυμηρισμενο σαν χαζα αν έρχονται ειδικά αν είναι καμένο το καλαμπόκιΤα πουλιά δεν σκοτώνονται ούτε στην Κεραμιδιά ούτε πάνω στην γέφυρα στις κολώνες...Ψαχτείτε αλλού....![]()
Το ξέρω πως είναι περαστικά από κει.....έχω υπόψιν μου το που παρκάρουν....Εννοεί ότι αυτα είναι μέρη για χάζι κ καμία τουφέκια, δεν είναι για να κάνεις κυνήγι καλό... Δεν ζητάνε τα παπιά εκεί, απλά περνάνε![]()
Εγώ πάντως έρχομαι για παρκαδορος τσαμπε χεχεΤο ξέρω πως είναι περαστικά από κει.....έχω υπόψιν μου το που παρκάρουν....![]()
...