Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νότια Ηλεία δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
Οι φίλοι κάτω από τη Νέδα είναι πάντα αισιόδοξοι, μου φαίνεται θα αρχίσω να πηγαίνω προς Κοπανάκι μεριά αν εδώ στα μέρη μου να συνεχίζει έτσι.
Τουλάχιστο εκεί κάτι θα γίνει.....Είναι ωραία μέροι...(δεν έχω κυνηγίσει εκεί όμως)...
 
Εγώ θα πάω περιμένω ότι περάσει από περάσματα τσίχλας ως τις 3 Νοεμβρίου....από 7 Νοέμβρη θα ξεκινήσω σιγά-σιγά κανένα πρωινό καρτεράκι για (μαύρες σκιές).....υδρόβια... ;)
εχει πουθενα καμια λουτσα για στη βυζου και γυρω γυρω νιετ
 
Αρκετός κόσμος σήμερα σε γνωστό μέρος στα ΒΔ που όμως χθες ήμαστε μόνοι μας...
Είχε πουλάκια από το πρωΐ στο ξεκούρνιασμα και συνέχισαν με αραιό μπασιματάκι έως αργά. Φάνηκαν και κοτσύφια και τρεις γερακότσιχλες. Μια δωδεκάδα στο χέρι, 4-5 χαμένες και πολλές αστοχίες - δυστυχώς αρκετά πιό πολλές από το συνηθισμένο. Ίδιο όπλο, ίδια φυσίγγια, ίδιο τσόκ, ίδιο χέρι στο ίδιο καρτέρι με χθες!!!.hair.
Και εκεί που προσπαθούσα να καταλάβω τι πήγε στραβά, με αποζημίωσε μία μονή φασσούλα που πέρασε κατά τις 10.30 και την κράτησα με το 91/2άρι που είχα μέσα σαν πρώτο φυσίγγι, στα 30+ μέτρα...
 
Νότια Ηλεία δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
Οι φίλοι κάτω από τη Νέδα είναι πάντα αισιόδοξοι, μου φαίνεται θα αρχίσω να πηγαίνω προς Κοπανάκι μεριά αν εδώ στα μέρη μου να συνεχίζει έτσι.
Η Μεσσηνία σταθερή αξία κάθε χρόνο στην τσίχλα ;)
 
την κράτησα με το 91/2άρι που είχα μέσα σαν πρώτο φυσίγγι, στα 30+ μέτρα...
Είναι αυτό που λέμε.....πως εντός βελινεκούς πέφτουν όλα τα πτερωτά και με τα τελείως ψηλά σκάγια..... ;)
Καλοφάγωτη Παντελή.
 
Ευτυχώς που δεν κάναμε κ κανά στοκ μεγάλο σε τσιχλοφύσιγγα.....άντε να δούμε κ αύριο....πως να περάσουν όμως οι επίμαχες όταν και στα Βαλκάνια χτυπαει ακομη 25αρια.....τουλάχιστον να έριχνε καμία βροχουλα να κρατήσει έστω αυτές τις λίγες που έρχονται....να ψιλο σωθεί η κατάσταση στο περπατητο.
 
Άλλη μέρα σήμερα 'οπως γράφτηκε και παραπάνω
Μαραθώνας λιγότερα πουλιά από χθες και ψηλά ψηλά ψηλά(έκοψε ο αέρας) :)
Σημερα 2 πρωινο με τον καλο φιλο μου τον μακη στο μαραθωνα που τα πουλια ηταν λιγα, περιπου 60 πουλια ειδα που συγκομιδη για οσους ηταν σε αυτο το σημειο ηταν απο 2 εως ακρως 7 πουλια.Τιμη μου μακη να κυνηγαω μαζι σου διπλα διπλα επισης με εντυπωσιασε τα πουλια που πηρες και το υψος που τα κατεβασες παντα τετοια αγαπητε πατσαβουρακια.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top