αυτό ακριβώς ετοιμαζόμουνα να ρωτήσω! Τα due europe πάντως που δοκίμασα το καλοκαίρι στα τρυγόνια, ήταν σούπερ! Και φυσικά είναι και για μένα από τα κλασικά τσιχλοφύσιγγα.Με Uno Prima πήρες την φάσσα φίλε
αυτό ακριβώς ετοιμαζόμουνα να ρωτήσω! Τα due europe πάντως που δοκίμασα το καλοκαίρι στα τρυγόνια, ήταν σούπερ! Και φυσικά είναι και για μένα από τα κλασικά τσιχλοφύσιγγα.Με Uno Prima πήρες την φάσσα φίλε
Λίγες φασσες φάνηκαν σε μικρά κοπαδακια τσίχλες ελαχιστεςαρτα περνανε κατι πουλακια παλι σημερα.
32γραμμαριακιδες
εγω παιδες παω εδω και 3 4 απογευματινα καρτερια,,τσιχλες περνανε αλα αργα το βραδυ περνωντασμου το καπελοοοκαι της 3 4 φωρες μπαμμ δεν εκανα
![]()
Εγω ειμαι του κεντρου. Και απο τα 2 εχω κυνηγησει με καλες εντυπωσεις
Απο Λαυριο εχουν ανεβασει "ορια" παντως στο φβ! Χαχαχαχαχα...Πήγα κι εγώ μια βόλτα σήμερα στα Μεσόγεια, πολύ λίγες και ψηλά εμφανίστηκαν, μια πέρασε λίγο καλύτερα και την πήρα. Αύριο πάλι!
Σήμερα ήταν καλύτερα από χθες, αλλά για όριο πολυυυ χλωμό!!!Παιδια σημερα δυστυχως λογω δουλειας δε βγηκα!
Απο Λαυριο εχουν ανεβασει "ορια" παντως στο φβ! Χαχαχαχαχα...
Δεν πειραζει και εσυ στο κερασμα αμα κατσει!Έλα φίλε εδω 28γραμμαριάκης! Εγω δεν είχα πει οτι κοιμάστε απλά είμαι πολύ υπερ του 28 ειδικά αυτή την εποχή.. Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.
Δεν ξερω τί ανεβασανε αλλα Λαυριο δεν πετουσε τιποτα στα καρτερια.Παιδια σημερα δυστυχως λογω δουλειας δε βγηκα!
Απο Λαυριο εχουν ανεβασει "ορια" παντως στο φβ! Χαχαχαχαχα...
Μάκη ΚαλησπέραΜαραθώνας πολύ καλύτερα από χθες
Μπαίνουν πουλιά σε ομάδες 3-7 αλλά σε αρχαίους χρόνους
Όλα μα όλα σε μεγάλο ύψος
Μέχρι τώρα 1 έχω τουφεκισει έτσι για χαιρετισμό![]()
Την προηγούμενη Τετάρτη πάω για λαγό. Κάθομαι σε συγκεκριμένο πεύκο. Δεν πέρασε ο λαγός από εκεί. Το Σάββατο πάω πάλι κ βλέπω 2 κάλυκες Νο4.6 τσίχλες σήμερα και δύο τραυματισμένα.Με αρκετό ανατολικό 3αρι πεταγανε σκόρπια τα πουλιά.Επισης από το πρωί ένας κυνηγαγε λαγό και τα σκυλιά κλαφουναγανε σαν τρελά.Λυπαμαι εσάς τους λαγαδες που φτιάχνεται σκυλιά και πάνε τρίτες και αλλες μέρες και τους βαράνε..
Την προηγούμενη Τετάρτη πάω για λαγό. Κάθομαι σε συγκεκριμένο πεύκο. Δεν πέρασε ο λαγός από εκεί. Το Σάββατο πάω πάλι κ βλέπω 2 κάλυκες Νο4.
Φανταστείτε τι μεσολάβησε μεταξύ Τετάρτης κ Σαββάτου...
Λέτε να πέρασε καμία γυπότσιχλα και την κατέβασαν με 4άρια;