Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με Uno Prima πήρες την φάσσα φίλε
αυτό ακριβώς ετοιμαζόμουνα να ρωτήσω! Τα due europe πάντως που δοκίμασα το καλοκαίρι στα τρυγόνια, ήταν σούπερ! Και φυσικά είναι και για μένα από τα κλασικά τσιχλοφύσιγγα.

Πρέβεζα σήμερα είχε καλό μπασιμο από τσίχλες και μερικά κοτσύφια είδα και καμιά δεκαριά κυργιαρινες αλλά στο όπλο αυτό τον καιρό μπαίνουν μονο χοντρά φυσίγγια για τα μπλε ξεκολια οι οποίες μου τα έσπασαν πάλι τα νεύρα σήμερα....

εγω παιδες παω εδω και 3 4 απογευματινα καρτερια,,τσιχλες περνανε αλα αργα το βραδυ περνωντασμου το καπελοοο.hair. και της 3 4 φωρες μπαμμ δεν εκανα.ha ha.

Eτσι γίνεται πλέον...Και μετά στο γυρισμό έχεις και κάνα θηροφυλακα περίεργο.....να κοιτάζει την ώρα...

Παιδια σημερα δυστυχως λογω δουλειας δε βγηκα!
Πήγα κι εγώ μια βόλτα σήμερα στα Μεσόγεια, πολύ λίγες και ψηλά εμφανίστηκαν, μια πέρασε λίγο καλύτερα και την πήρα. Αύριο πάλι!
Απο Λαυριο εχουν ανεβασει "ορια" παντως στο φβ! Χαχαχαχαχα...

Μαραθώνας πολύ καλύτερα από χθες
Μπαίνουν πουλιά σε ομάδες 3-7 αλλά σε αρχαίους χρόνους
Όλα μα όλα σε μεγάλο ύψος
Μέχρι τώρα 1 έχω τουφεκισει έτσι για χαιρετισμό :)
Μάκη Καλησπέρα
Φάνηκε από εκεί τίποτα μεγαλυτερο?

6 τσίχλες σήμερα και δύο τραυματισμένα.Με αρκετό ανατολικό 3αρι πεταγανε σκόρπια τα πουλιά.Επισης από το πρωί ένας κυνηγαγε λαγό και τα σκυλιά κλαφουναγανε σαν τρελά.Λυπαμαι εσάς τους λαγαδες που φτιάχνεται σκυλιά και πάνε τρίτες και αλλες μέρες και τους βαράνε..
Την προηγούμενη Τετάρτη πάω για λαγό. Κάθομαι σε συγκεκριμένο πεύκο. Δεν πέρασε ο λαγός από εκεί. Το Σάββατο πάω πάλι κ βλέπω 2 κάλυκες Νο4.
Φανταστείτε τι μεσολάβησε μεταξύ Τετάρτης κ Σαββάτου...
Λέτε να πέρασε καμία γυπότσιχλα και την κατέβασαν με 4άρια;

Την προηγούμενη Τετάρτη πάω για λαγό. Κάθομαι σε συγκεκριμένο πεύκο. Δεν πέρασε ο λαγός από εκεί. Το Σάββατο πάω πάλι κ βλέπω 2 κάλυκες Νο4.
Φανταστείτε τι μεσολάβησε μεταξύ Τετάρτης κ Σαββάτου...
Λέτε να πέρασε καμία γυπότσιχλα και την κατέβασαν με 4άρια;

Γυποτσιχλα με δύο αυτιά νααα .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back