Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελικά Νικόλα το εγκαινίασες το καινούργιο εργαλείο; Αν ναι, εντυπώσεις; Θυμάμαι αποτελούσε στόχο που είχες προ πολλού θέσει, μέχρι να το αποκτήσεις
Λεωνίδα εάν εννοείς το τελευταίο μου, εφετινό απόκτημα, το Marocchi Finn Classic, όχι, ακόμη δεν το έχω ρίξει αυτό...
Ντουφεκάω με το Browning Cynergy Hunter Light για την ώρα...
Καλά να είμαστε, θα έρθει και η ώρα του "Φινλανδού"...

Σηκωθηκα το πρωι κ ημουν ''πτωμα''...Ετσι αποφασισα αντι για ορτυκια να παω πρωτη φορα φετος κανενα καρτερακι...Ετοιμαζομαι,τα σκυλια με βλεπουν κ αρχιζουν να γρυλιζουν,εγω εκανα οτι δεν καταλαβαινα κ κοιταζα απο την αλλη φευγοντας...Δυστυχως δεν πετουσε τιποτα...Κυριολεκτικα σκυλομετανιωσα που πηγα...Τουλαχιστον περασε μια τετραδα στο τελος κ κρατησα την πρωτη της χρονιας!5068

6 τσίχλες σήμερα και δύο τραυματισμένα.Με αρκετό ανατολικό 3αρι πεταγανε σκόρπια τα πουλιά.Επισης από το πρωί ένας κυνηγαγε λαγό και τα σκυλιά κλαφουναγανε σαν τρελά.Λυπαμαι εσάς τους λαγαδες που φτιάχνεται σκυλιά και πάνε τρίτες και αλλες μέρες και τους βαράνε..

Καλημέρα σε όλους!

ΝΑ Αττική σήμερα....πολλά τσιν στο σκοτάδι!
Το πρωί όμως μέχρι τις 8:00.....άντε να είδαμε 10 πουλιά όλα και όλα.
8:25....με 8:45.....μόλις βγήκε ο ήλιος.....έγινε το μικρό μπάσιμο....με πουλιά κυρίως σε οριακές τουφεκίες.

Μισή πουλιάστρα γέμισε....αλλά το καλύτερο ήταν μια φάσσα σε μέγεθος κοτόπουλου!

Στα highlight...είδα και αρκετά κοτσύφια...ακόμα και πιασμένα το πρωί.

Καλή συνέχεια σε όλους!!

Καλημερα καλη σαιζον σε ολους,πρωτη εξοδος σημερα,λογω οτι θα ειχε βοριαδακι οπως ελεγαν τα σαιτ του καιρου,αλλα πουυυυ,απνοια,μπασιμο ελαχιστο εως καθολου,επιτυχιες 50% τεσσερα φυσσεκια 2 πουλια στο χερι απο τα 4 που τουφεκισα,αλλα με αυτους τους καιρους δεν βλεπω φως. Απο ακρωτηρι Χανια.

καλύτερα τα πράγματα από χθες άλλα τίποτα το αξιόλογο ακόμα, ραντεβού αύριο πάλι και βλέπουμε. το σπαστικό της υπόθεσης έμεινα από μπαταριά και δεν μπόρεσα να τραβήξω στο φυσικό τοπίο φωτογραφία.:mad:
View attachment 5072

Με Uno Prima πήρες την φάσσα φίλε?

Καλημερα καλη σαιζον σε ολους,πρωτη εξοδος σημερα,λογω οτι θα ειχε βοριαδακι οπως ελεγαν τα σαιτ του καιρου,αλλα πουυυυ,απνοια,μπασιμο ελαχιστο εως καθολου,επιτυχιες 50% τεσσερα φυσσεκια 2 πουλια στο χερι απο τα 4 που τουφεκισα,αλλα με αυτους τους καιρους δεν βλεπω φως. Απο ακρωτηρι Χανια.
Ακριβώς αυτό.καργα νοτιας και τεράστια πίτα.η χρονια δεν προβλέπεται καλη

Τιποτα κ σημερα..μετα τις 8 κ αφου δεν ειχε τσιχλες εβαλα 6αρια για καμια τυχερη φασσα..
Και οντως περασαν 4 πουλια στις 8:40 κατω χαμηλα οπου τουφεκιστηκαν απο ενα συναδελφο χωρις αποτελεσμα..ειδα κ δυο μονές εκτος βολης..
Ενας γνωριμος ηχος ηρθε στα αυτια μου..μια δεντροτσιχλα ερχοταν χαμηλωμενη κ μου ηταν πολυ δυσκολο να αντισταθω.. αρκετα σπανιο θηραμα για εδω κ ιδιαιτερα στα χαμηλα κ μονο αυτη την εποχη θα τυχει να δουμε καμια..
20191022_110927.jpg

Τιποτα κ σημερα..μετα τις 8 κ αφου δεν ειχε τσιχλες εβαλα 6αρια για καμια τυχερη φασσα..
Και οντως περασαν 4 πουλια στις 8:40 κατω χαμηλα οπου τουφεκιστηκαν απο ενα συναδελφο χωρις αποτελεσμα..ειδα κ δυο μονές εκτος βολης..
Ενας γνωριμος ηχος ηρθε στα αυτια μου..μια δεντροτσιχλα ερχοταν χαμηλωμενη κ μου ηταν πολυ δυσκολο να αντισταθω.. αρκετα σπανιο θηραμα για εδω κ ιδιαιτερα στα χαμηλα κ μονο αυτη την εποχη θα τυχει να δουμε καμια..
View attachment 5074
πω πω φυσιγγαρα εφαγε .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back