Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Πριν από λίγο επιβεβαίωσα για μια ακόμα φορά ποσό σημαντικό είναι να είσαι ανεξάρτητος από ρευμα στην ιδιογωμοση. Εκτός λοιπόν από την χειροκίνητη του λανάρα που θα πάρουμε ψάχνουμε και για ζυγαριά. έχουν να μου προτείνουν κάτι οι φίλοι ιδιογωμοτες.
Καλησπέρα Νικόλα! Σε προηγούμενη σελίδα είχα αναρτήσει ζυγαριά και παχύμετρο. Αυτά έχω πάρτα και θα σωθείς!

Καλημέρα παίδες !!!!!! Έχω διαβάσει και για μια ζυγαριά Lee powber scale που όπως λέει είναι μόνο για πυρίτιδα και ζυγίζει μέχρι 7 γραμμάρια (σε grains βεββαια και το μετατρέπει ς) τι λέτε οι εμπειροτεροι αξίζει τον κόπο?????

Ζυγός Εργαστηρίου μηχανικός Deluxe 100gr /0.02gr

Ζυγός Εργαστηρίου μηχανικός Deluxe 100gr /0.02gr
Μπορεί να αποθηκευτεί Ολόκληρος στο ξύλινο συρτάρι του.Σύστημα ζυγίσματος από ανοξείδωτο ατσάλι.
Κωδικός: 22441-00
Εταιρεία:
Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!
99,90€
80,56€ + ΦΠΑ
Διαθεσιμότητα: Άμεσα
Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Share:
AddThis Sharing Buttons
Share to Google Bookmark
Share to FacebookShare to ΕκτύπωσηShare to ΑγαπημέναShare to Περισσότερα...
Περιγραφή
Μπορεί να αποθηκευτεί Ολόκληρος στο ξύλινο συρτάρι του.

Σύστημα ζυγίσματος από ανοξείδωτο ατσάλι.
Δυνατότητα κλειδώματος συσκευής.
Σετ με Βάρη περιλαμβάνεται .
Μέγιστο Βάρος 100g
Ακρίβεια 0,02g
Διάμετρος πλάκας ζύγισης 80mm
Διαστάσεις 300x160x80mm
Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
Πληροφορίες
Our Partners

Find us on Facebook!
Καταστήματα

Αθήνα:

Λ. Κηφισίας 354, Χαλάνδρι Αττικής
Τηλ: 210 6825000, 210 6826000

Θεσσαλονίκη- Κεντρικά:
Τέρμα Καραολή Δημητρίου & Ειρήνης γωνία, Φράγμα Θέρμης
Τηλ: 2310 272462, 2310 270425,
2310 221174

ΝΕΟ Κατάστημα Θεσσαλονίκη (Κέντρο):
Τσιμισκή 137- Περιοχή ΧΑΝΘ
Τηλ: 2310 225 005 - 2310 225 025
Περισσότερα
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2019. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...

πωσ σας φενεται;
Για να μπεί σε βιτρίνα μαζί με άλλα παραδοσιακά εργαλεία ιδιογόμωσης, είναι μούρλια !!!....love.
Για χρήση, στο γέμισμα φυσιγγίων, είναι μεγάαααλο βάσανο, θέλει γαϊδουρινή υπομονή !!! ... .sarcastic.
Αλλά και 100 ευρώ :oops:???? !!!!! .hair.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Έχω μια παρόμοια, μπρούτζινη, με μεταλλική (αλουμινένια) βάση-συρτάρι . Σαν αυτή: https://www.e-iolan.gr/index.php/el/products/machines-menu/product/15-
Το μικρότερο βαριδάκι της είναι 0,05 γρ. Οπότε μπορείς να πετύχεις ακρίβεια κάπου 0,02-0,03 γρ. ... Ή μπορείς να φτιάξεις και μικρότερα.
Αλλά είναι μπελαλίδικη και αργή ζυγαριά. Γι'αυτό είναι πιο βολικές οι ηλεκτρονικές. Αν και οι καλύτερες και πιο αξιόπιστες είναι κατά τη γνώμη μου οι αμερικάνικες μηχανικές (RCBS, LYMAN, Redding κλπ.)

Νικολα εχω μια τετοια ζυγαρια.....δεν ξερω αν ειναι ιδια μαρκα. Αυτο που δεν μου παει καλα στο ματι......ειναι
το 0,02.....εαν αυτο για τον Α ή Β λογο γινει 0,05 ......θα ψαχνεσαι φιλε!!!
Καλες ακρηβιας αυτες αλα για μη νευρικους.κανουν σπασιμο νευρον

Καλες ακρηβιας αυτες αλα για μη νευρικους.κανουν σπασιμο νευρον

Γιανναρε 25 χρονια με αυτην γεμιζα.....τωρα τιμης ενεκεν........ πηγε για ξεκουραση.....τωρα με δυο ηλεκτρονικες
ζυγιζω απο την μια στην αλλη , για να ειμαι σιγουρος.....για πες μου...ποια απ'ολες....ειναι το ''σπασιμο νευρων'' ?? !!!! .sarcastic.

Και εγω αυτη την μπρουτζινη που λεει ο Στέλιος εχω. Σου έβγαζε την ψυχη να γεμίσεις 2 κουτια φυσίγγια. Αλλα είναι πολυ φθηνότερη απο αυτη στις φωτο. 100 ευρω ειναι παρα πολλα για κατι τετοιο

Γιανναρε 25 χρονια με αυτην γεμιζα.....τωρα τιμης ενεκεν........ πηγε για ξεκουραση.....τωρα με δυο ηλεκτρονικες
ζυγιζω απο την μια στην αλλη , για να ειμαι σιγουρος.....για πες μου...ποια απ'ολες....ειναι το ''σπασιμο νευρων'' ?? !!!! .sarcastic.
Η ρεξ μουχε βγαλη την παναγια.αναπνεα και επεζε σαν τρελη .sarcastic.

Κακα τα ψεματα.....για να εχεις μια αξιοπιστη ηλεκτρονικη θελεις 120 ευρω.....ολες οι αλλες των 20 - 30 ευρω
ειναι για πανηγυρια.....ριχνεις την μπαρουτι στον καλυκα....ξαναζυγιζεις....και εχεις διαφορές. Χωρις να εχει
στατικο ηλεκτρισμο ο καλυκας.....και να εχει μεινει πυριτιδα στα τοιχωματα του.....αυτο βλεπω εγω.
Τωρα εαν δεν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα.....το ''παιζεις'' λιγο μαζοχα....και συνεχιζεις ετσι. .sarcastic.

.τωρα με δυο ηλεκτρονικες
ζυγιζω απο την μια στην αλλη , για να ειμαι σιγουρος.....για πες μου...ποια απ'ολες....ειναι το ''σπασιμο νευρων'' ?? !!!!
Όχι δύο ... τέσσερεις ηλεκτρονικές να έχεις στη σειρά, να ζυγίζεις την κάθε δόση από τη μια στην άλλη, πάλι πιο γρήγορα θα κάνεις τη δουλειά σου από ότι με τον παραδοσιακό ζυγό ... .sarcastic. .ha ha.
Κακα τα ψεματα.....για να εχεις μια αξιοπιστη ηλεκτρονικη θελεις 120 ευρω.....ολες οι αλλες των 20 - 30 ευρω
ειναι για πανηγυρια.....
Δεν ξέρω τι κάνουν οι ηλεκτρονικές των 20 ευρώ ... εγώ πάντως με την Frankford Arsenal DS-750 κάνω τη δουλειά μου μια χαρά. Η αλήθεια είναι ότι όταν δουλεύει πολλή ώρα παίζει κατά 0,005 γρ. πότε πάνω - πότε κάτω, και επανέρχεται πάλι μόνη της, αλλά τέτοιες αποκλίσεις τις θεωρώ ασήμαντες, εξάλλου και με την παραδοσιακή δεν έχεις καλύτερη ακρίβεια.
Τώρα βλέπω ότι το airgunshop (από εκεί την είχα πάρει) την έχει 74,80 € ... είχα την εντύπωση ότι την πήρα πολύ φτηνότερα. Από περιέργεια έψαξα και βρήκα τα e-mail της παραγγελίας και πράγματι η τιμή τότε ήταν 45,80 € !!!! Στις 07/07/2011 !!! :oops:
ΠροϊόνΠοσότηταΤιμή ΕίδουςΥποσύνολο
CHEDDITE CX 2000 ΚΑΨΥΛΙΑ (150 τεμ.)1€6.00€6.00
FIOCCHI 615 ΚΑΨΥΛΙΑ (80 τεμ.)1€5.60€5.60
GUALANDI REX - 12CAL ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΕΣ (100 ΤΕΜ.)1€3.00€3.00
GUALANDI SPARK TRAP - 12CAL ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΕΣ (100 ΤΕΜ.)1€2.50€2.50
GUALANDI SUPER G27 - 12CAL ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΕΣ (100 ΤΕΜ.)1€2.90€2.90
NOBEL SPORT 686 ΚΑΨΥΛΙΑ (100 τεμ.)1€3.90€3.90
PRIMA/SV ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΓΑΛΛΙΑΣ (1-ΚΙΛΟ)1€32.80€32.80
ΖΥΓΑΡΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ DS-750 FRANKFORD ARSENAL1€45.80€45.80
Υποσύνολο: €102.50
Διαχειριστικά/μεταφορικά : €2.05
Συνολικό κόστος: €104.55

Όχι δύο ... τέσσερεις ηλεκτρονικές να έχεις στη σειρά, να ζυγίζεις την κάθε δόση από τη μια στην άλλη, πάλι πιο γρήγορα θα κάνεις τη δουλειά σου από ότι με τον παραδοσιακό ζυγό ... .sarcastic. .ha ha.

Δεν ξέρω τι κάνουν οι ηλεκτρονικές των 20 ευρώ ... εγώ πάντως με την Frankford Arsenal DS-750 κάνω τη δουλειά μου μια χαρά. Η αλήθεια είναι ότι όταν δουλεύει πολλή ώρα παίζει κατά 0,005 γρ. πότε πάνω - πότε κάτω, και επανέρχεται πάλι μόνη της, αλλά τέτοιες αποκλίσεις τις θεωρώ ασήμαντες, εξάλλου και με την παραδοσιακή δεν έχεις καλύτερη ακρίβεια.
Τώρα βλέπω ότι το airgunshop (από εκεί την είχα πάρει) την έχει 74,80 € ... είχα την εντύπωση ότι την πήρα πολύ φτηνότερα. Από περιέργεια έψαξα και βρήκα τα e-mail της παραγγελίας και πράγματι η τιμή τότε ήταν 45,80 € !!!! Στις 07/07/2011 !!! :oops:
ΠροϊόνΠοσότηταΤιμή ΕίδουςΥποσύνολο
CHEDDITE CX 2000 ΚΑΨΥΛΙΑ (150 τεμ.)1€6.00€6.00
FIOCCHI 615 ΚΑΨΥΛΙΑ (80 τεμ.)1€5.60€5.60
GUALANDI REX - 12CAL ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΕΣ (100 ΤΕΜ.)1€3.00€3.00
GUALANDI SPARK TRAP - 12CAL ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΕΣ (100 ΤΕΜ.)1€2.50€2.50
GUALANDI SUPER G27 - 12CAL ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΕΣ (100 ΤΕΜ.)1€2.90€2.90
NOBEL SPORT 686 ΚΑΨΥΛΙΑ (100 τεμ.)1€3.90€3.90
PRIMA/SV ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΓΑΛΛΙΑΣ (1-ΚΙΛΟ)1€32.80€32.80
ΖΥΓΑΡΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ DS-750 FRANKFORD ARSENAL1€45.80€45.80

Υποσύνολο:€102.50
Διαχειριστικά/μεταφορικά :€2.05
Συνολικό κόστος:€104.55

Να εισαι καλα Στελιο σε ευχαριστω. Ξερεις με ''σωνει'' οτι τα φυσιγγια για λαγο ειναι λιγα.....και φασσα ολα αυτα
τα κλεινω ενα ενα στο χερι. Θελω να ειναι αψογα και τα προσεχω ιδιαιτερα!!!! Τωρα για τσιχλοκοτσυφα
εχω παρει τα ογκομετρικα του ΛΑΣΚΑ , ειναι πολυ καλα ''πιανουν'' και την sipe χωρις προβλημα ......τα πολλα
φυσιγγια τα γεμιζω με τα ογκομετρικα......αερα πατερα παει το γεμισμα....''λυθηκαν'' τα χερια μου με αυτα!! ;) :)

και έκανες 25 χρόνια να ανακαλύψεις το 5σταδιακό και 56,5 χιλιοστα???

Θα σου προτεινω να ασχοληθεις με τα φυσιγγια σου το δραπανο σου τα ρελιαστα σου και τα οποια φυσιγγια σου!!!
Με το να ειρωνευσαι και να με προκαλεις , δεν κανεις τιποτε αλλο...... απο το φανερωνεις την παιδεία σου!!!! ;)
Καλο βραδυ να εχεις.

• Like
Reactions: evo
Back