Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Το ότι έχεις 5διακη δεν σε υποχρεώνει να κλείνεις στα 14mm κενό.
Σου δίνει την δυνατότητα να κλείνεις ότι θέλεις οπως το θέλεις χωρίς περιορισμούς
Και με μια Mec μπορείς να το κάνεις αυτό Γιάννη ή με ένα πρεσάκι αλουμινίου με πολύ λιγότερα χρήματα !! .my man.

Και με μια Mec μπορείς να το κάνεις αυτό Γιάννη ή με ένα πρεσάκι αλουμινίου με πολύ λιγότερα χρήματα !! .my man.
Έχω πρεσακι ν κάνω την δουλειά μου. Για να το κάνεις όμως σωστό με μοτέρ επάνω κ με την αγορά το πρεσακι θα έρθει στα ίδια λεφτά κ μπορεί να μην γίνει η δουλειά σωστα

τωρα θα ελεγα κατι αλλα αντε....... και το λεω εγω που εχω τρεις πεντασταδιακες φουλ εξοπλισμένες.

Τι θελεις να πεις Νικολα ?? Πες το......δεν ειναι καλες οι πεντασταδιακες μηχανες που εχεις ??? Εχεις να προτινεις
κατι καλυτερο σε αυτες τις τιμες ?? Οσον αφορα τα οπλα....οτι και οπλο να εχεις.....φτιαχνεις το φυσιγγιο που
του ταιριαζει. Απο 9 μεχρι και 14 ''παιζεις''.!!!!

κοίτα αν θελει να μπει σε αυτο το τριπακι οικονομικά δε τον συνφερει κατι αλλο. οι μηχανές μου μια χαρά ειναι αλλιως θα της είχα πουλήσει.
Καλά ειναι ολα αυτα που λεμε αλλα ασ χαλαρώσουμε λιγακι. Γιατι στο τελος το αποτέλεσμα θα ειναι ανάποδο απο το επιθυμητο.

Ωραία μάλλινα Νίκο......well done. το διάφανο στα δεξιά το βλέπω για 30gr......:cool:...ενδιαφέρων..!!
ότι βλέπεις, εκτός το χάρτινο, είναι στα 30 γραμμάρια. Τα βύσματα που πήγαν καλύτερα σε -μένα πάντα- είναι η μισόταπα diamante (B&P) και ο piston skeet. Πάντως τα γραμμάρια είναι λίγα για ρελιαστό. Η δική μου περιπλάνηση με πρεσσάκια και αστέρια έχει τελειώσει. Γυρίζω στην παλαία μου τέχνη, στα μαλλινοχάρτινα για μπεκάτσα και πέρδικα και αγοραστά 28άρια για τις τσίχλες.

μισόταπα diamante (B&P) και ο piston skeet.
Από την αρχή μου έκανε "κλικ" ο Piston Skeet με τις κατανομές του και προμειθεύτικα και σε 23mm & 25mm...

Κοιτάω όμως να γεμίσω κ εγώ μερικά μισόταπα κ κοιτούσα τη μισόταπα Ζ2Μ κ Diamante.......Εσύ εκτός τη Diamante μήπως δούλεψες κ το Ζ2Μ να μου πεις τη γνώμη σου...;;;;

ότι βλέπεις, εκτός το χάρτινο, είναι στα 30 γραμμάρια. Τα βύσματα που πήγαν καλύτερα σε -μένα πάντα- είναι η μισόταπα diamante (B&P) και ο piston skeet. Πάντως τα γραμμάρια είναι λίγα για ρελιαστό. Η δική μου περιπλάνηση με πρεσσάκια και αστέρια έχει τελειώσει. Γυρίζω στην παλαία μου τέχνη, στα μαλλινοχάρτινα για μπεκάτσα και πέρδικα και αγοραστά 28άρια για τις τσίχλες.
Θα φας μπλοκ προσεχε κουρδηστηρι χαχαχα

Πριν από λίγο επιβεβαίωσα για μια ακόμα φορά ποσό σημαντικό είναι να είσαι ανεξάρτητος από ρευμα στην ιδιογωμοση. Εκτός λοιπόν από την χειροκίνητη του λανάρα που θα πάρουμε ψάχνουμε και για ζυγαριά. έχουν να μου προτείνουν κάτι οι φίλοι ιδιογωμοτες.

Πριν από λίγο επιβεβαίωσα για μια ακόμα φορά ποσό σημαντικό είναι να είσαι ανεξάρτητος από ρευμα στην ιδιογωμοση. Εκτός λοιπόν από την χειροκίνητη του λανάρα που θα πάρουμε ψάχνουμε και για ζυγαριά. έχουν να μου προτείνουν κάτι οι φίλοι ιδιογωμοτες.
Rcbs 10-10. Ανεξάρτητος και από μπαταρίες.

Back