Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πηγε κανεις Δερβενοχωρια; χθες που πηγα εγω πολυ κοσμο με λιγα πουλια κ ψιλομενα 1 πηρα που ειχε χασει το δρομο της.
Πήγα εγώ σήμερα.. Έβγαλε πουλιά αλλά είχε αέρα με αποτέλεσμα να τα πηγαίνει στουκας. Όσες χτυπήσαμε έπεφταν μετά από 50-60-70 καθώς περνούσαν και ψηλά και οι περισσότερες έμειναν δυστυχώς για τις αλεπες.

Δ.Μακεδονία χαμούλης παλι με τις τσίχλες, εγω ως τις 11 η ωρα φασσες περίμενα αλλα μπα...
Mια τσαρτσαρα τουφεκισα το πρωι(συνολο ειδα καμια 15ρια, ολες σε ζευγάρια) επειδη ηταν η πρώτη που ειδα απ τις "εισαγώμενες", και αλλες 2 μικρές προς το τέλος πριν φύγω, οι τσιχλες περνάγαν ακόμα και οταν έφευγα.

Ομίχλη αρκετη ως τις 11, παρόλα αυτα τα πουλια περνάγανε,άλλα ψηλά, άλλα χαμηλά...

72674701_2427020290847635_2777457961939763200_n.jpg

Last edited:
Δεν έγινε κανένα αξιόλογο μπάσιμο σήμερα και τα πουλιά ήταν ψηλωμένα!
Παρόλα αυτά με ωραίες επιλεγμένες τουφεκιές κατάφερα και έπιασα το όριο έχοντας όμως δύο χαμένα!
Η Maxus κεντάει και την ευχαριστιέμαι όσο τίποτα!
Carlson's Mod επάνω και φυσίγγια Fantom 30 και 31 γραμμάρια.

large image upload

Στα απογευματινά των τελευταίων ημερών η ίδια, αναμενόμενη και φυσιολογική βέβαια, εικόνα: μηδαμινές έως ελάχιστες τσιχλίτσες...

Απεναντίας, χτες το πρωί, όσο και σήμερα το πρωί, είχε μπασιματάκι καλούτσικο με τσίχλες από και προς διάφορες κατευθύνσεις και σε ποικίλα ύψη...!

(Νοτιοκεντρική Στερεά όλ' αυτά, λίγα χιλιόμετρα απόσταση από Κορινθιακό κόλπο...)

Παρόλα αυτά με ωραίες επιλεγμένες τουφεκιές κατάφερα και έπιασα το όριο έχοντας όμως δύο χαμένα!

large image upload
Μπραβο Γιώργο.
Χαράς στην υπομονή σου στο ξεπουπουλιασμα.
Φαίνεται για καλή χρονιά φέτος.

large image upload
Μπραβο Γιωργαρα....
Εσυ της ξεκολ . . . . . .sex hard.
απο τι ωρα εισουν πανω ?
Αντε το ιδιο τσαμπι και με φασσες σου ευχομαι . . . . .

Καλησπέρα και από μένα. Λίγο πριν την Λαμία πήγαμε 4 άτομα με αποτέλεσμα 29 πουλάκια. Δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο μπασιμο, και ότι περνούσε ήταν στο Θεό. Φάνηκαν και 2 κοπάδια με φασεςκαλά αλλά μακριά. Έμεινα ευχαριστημένος από το brain LR με 32αρια ν.8 imperial . Καλή και ασφαλή χρόνια να έχουμε

Μπραβο Γιωργαρα....
Εσυ της ξεκολ . . . . . .sex hard.
απο τι ωρα εισουν πανω ?
Αντε το ιδιο τσαμπι και με φασσες σου ευχομαι . . . . .

Φίλε 4:00 η ώρα ήμουν επάνω!
Είχα το τηλέφωνο σου στο παλιό το κινητό αλλιώς θα σου κρατούσα θέση να τις πελεκούσαμε μαζί!

Status
Not open for further replies.
Back