Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπραβο στους καρτεριτζηδες που φετος νομιζω το ευχαριστιουνται απο νωρις...!!Θα δωσω κανενα ρεπο στα σκυλακια κ θα κανω κανενα καρτερακι κ εγω...Παντως αυτο που ειναι εντυπωσιακο κ ηθελα να το σχολιασω ειναι πως β.αττικη κ ανατολικη εγιναν καλα μπασιματακια χθες κ σημερα αλλα εδω στα νοτια οι τσιχλες ελαχιστες...

Σε πολύ καλό καρτέρι στα βόρεια ορεινά της Αττικής που χθες είχε μπάσιμο (εγώ δεν είχα πάει), σήμερα δυστυχώς δεν πέρασαν πουλιά. Παίξανε 5-6 μαύρες το πρωΐ και άλλες 3-4 μέχρι τις 9 που φύγαμε, έκανα τρεις, τις πρώτες της σαιζόν, και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό με αυτά τα πουλιά που είχε. Πέσανε όμως τουφεκιές μπασίματος σε άλλο σημείο ανατολικά από μας, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω το που.

μπραβω ρε παιδες σε ολουσαςςς που γουσταρατε τουφεκιεςςςς,,και εγω εχθες εκανα ενα απογευματινο καρτερακι μιας και εχη τσιχλονια αλα η ρουφιανες ανεβηκανε αργαααα το βραδυ και μου περνανε το καπελο χωμενες μεσα απο της ελιες το απωτελεσμα δεν μπωρεσα να κανω ουτε μπαμμμ.hair..ha ha. δεν πηραζη ακωμη νωρις ειναι θα στρωσουνεεε και μετα θα της.sex hard..love.

Η την Τρίτη ή την Πέμπτη θα πρέπει να πάρω ρεπό......δν ξέρω πια μέρα να διαλέξω ρε μάγκες για ποντάρω σε πέρασμα......think.
Μήπως κ ρίξουμε καμιά τσίχλα από τα μεσοούρανα....:cool:.yel.
Ίσως ρισκάρω την Πέμπτη κ δίχνει αραιεί συννεφιά....

Status
Not open for further replies.
Back