Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
IMG-20191013-071733.jpg

Λίγα τα πουλιά σήμερα και όλα στον Θεό... Καλημέρες σε όλους!
Γι'αυτο υπαρχουν τα λαμπραντορ για να μαζευουν αυτα που πεφτουν απο το θεο......big smile.

Εγώ σήμερα είχα ετοιμάσει το λαμπραντόρ φυσσιγγια καρτέρι γαμάτο και με πήρε ο ύπνος ενώ είχε μπασιμο.Αστα διαλα ρε.hair..sarcastic.
Αστα να πανε και εγω αργησα σημερα . . . .
και λογο της ημερας να εχει παρα πολυ κοσμο και να μην προλαβω καποιο καλο καρτερι.
6:30 εφτασα και γινοταν χαμος. Ομως πετυχα τον Γιωργο(freeman) σε καλο καρτερι και πρεπει να εκανε πουλακια !!!!!
Εγω βρηκα ενα μερος στο πυκνο και πηρα 6 στο χερι και ενα χαμενο .....( ευτυχως που εχω τα σκυλια)

Αυτο το πανηγυρι με τα μηχανακια πρεπει να τελειωνει καποια στιγμη,πουλακια φανηκαν βοιωτια αλλα ψηλωμενα πολυ πηραμε καποια κ τουλαχιστον καναμε την αρχη!Μας εκανε εντυπωση για ντουφεκιες που επεφταν απο συγκεκριμενο σημειο κ πηγαινοντας προς τα εκει ανακαλυψαμε τον σφακιανακη να παιζει χυμα!!!

Αυτο το πανηγυρι με τα μηχανακια πρεπει να τελειωνει καποια στιγμη,πουλακια φανηκαν βοιωτια αλλα ψηλωμενα πολυ πηραμε καποια κ τουλαχιστον καναμε την αρχη!Μας εκανε εντυπωση για ντουφεκιες που επεφταν απο συγκεκριμενο σημειο κ πηγαινοντας προς τα εκει ανακαλυψαμε τον σφακιανακη να παιζει χυμα!!!
τηλεφωνο κατευθειαν θηροφυλακη..........

Καλουτσικο μπασιμο και σήμερα εδώ Κέρκυρα.
Αν και η μέρα ξεκίνησε στραβά με κάτι μαλακες που έμπλεξα πρωινιατικα για τα γαμημένα τα μηχανήματα, μόλις έφυγα και πήγα στα πίσω καρτερια ηρέμησα και απόλαυσα μερικές ωραίες τουφεκιές. Δυστηχως πικραθηκα με τα 5-6 πουλιά που άφησα κάτω ( τα τρία σκαλωμενα σε τεράστιες πυκνές ελιές)

chemical formula for aluminum sulfate

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για μας τους νότιους , το πρώτο μικρό μεν .......... μπάσιμο δε.
από 08.00 έως και 09.45 πρέπει να είδα ( όσο έβλεπε το μάτι μου ) γύρω στα 40 -50 πουλάκια.

και 4 χαμένα. ( αυτά τα χαμένα με "πλήγωσαν" πολύ ).

Επίσης με "πλήγωσε" το ότι δεν άντεξα και έβγαλα το καρεκλάκι.

Γεράσαμε ..........

4668

Δεν με τρελανε προσωπικά το μπασιμο σημερα...ηταν επιπεδου 5 πουλακια ο καθενας...εμεις επιλέξαμε ΒΑ Αττικη αλλα τα καλα σημεια ηταν πιασμένα..
Ετσι κατσαμε σε Β θεσεις με περισσότερα πυκνα με αποτελεσμα δυστυχως να μεινουν για μενα τα 3 απο τα 4 πουλια χαμενα!
9.30 με 10 κοψανε τα πουλια...ερχονται καλυτερες μερες...

Πάντως απ ότι έχω παρατηρήσει η β.α Αττική σχεδόν πάντα παίζει καλύτερα από την Ν.α ή να το πω καλύτερα πιο νωρίς ημερολογιακά.
Εγω νομιζω η περιοχη εκει κατω Ανάβυσσος, Χαρακας, Λαυριο (αν λες αυτα τα μερη) εχει καει για κάποιο λόγο και για πολλα θηραματα, οχι μονο την τσιχλα! Για τα μπασιματα σιγουρα..μετα αμα εχεις ορεξη και λεφτα για πετρελαιο (για το ψαξιμο), ολο και κατι βρίσκεις πιασμενο..

Δεν με τρελανε προσωπικά το μπασιμο σημερα...ηταν επιπεδου 5 πουλακια ο καθενας...εμεις επιλέξαμε ΒΑ Αττικη αλλα τα καλα σημεια ηταν πιασμένα..
Ετσι κατσαμε σε Β θεσεις με περισσότερα πυκνα με αποτελεσμα δυστυχως να μεινουν για μενα τα 3 απο τα 4 πουλια χαμενα!
9.30 με 10 κοψανε τα πουλια...ερχονται καλυτερες μερες...
Ειλικρινά εσύ μαζί με τον outlander λέτε τα πράματα όπως είναι.

Καλησπερα στην παρεα,σημερα με πλακωσε το παπλωμα,ξυπνησα στις 8!
Παρολα αυτα πηγα καμια ωριτσα στις πιτσιλωτες κυριες,οι οποιες ηταν και σημερα πιστες στο ραντεβου τους!

Attachments

• 37FD6D16-7F59-4C4A-8FD4-4823EA451707.jpeg
    37FD6D16-7F59-4C4A-8FD4-4823EA451707.jpeg
    100,1 KB · Προβολές: 38
  • 22C11992-691D-4C0F-BEE8-40957F27891D.jpeg
    22C11992-691D-4C0F-BEE8-40957F27891D.jpeg
    102,9 KB · Προβολές: 41
  • 5DE3B8F3-91FE-41E1-B0A7-D580A5B5E15F.jpeg
    5DE3B8F3-91FE-41E1-B0A7-D580A5B5E15F.jpeg
    119,5 KB · Προβολές: 33
Καλημέρα, ΒΑ Αττική σήμερα είχε δυνατό μπάσιμο. Τα καρτέρια πιασμένα από νωρίς αλλά άξιζε. Από τις 7.30 μέχρι τις 9.30 έμπαιναν συνέχεια πουλιά κυρίως ψηλά, όπως συνηθίζεται άλλωστε.
Έκανα τη χαζομάρα να δοκιμάσω άλλα φυσίγγια σήμερα (Euromix 8-9) και απογοητεύτηκα οικτρά από την απόδοσή τους (όλα πέφτανε ζωντανά ή δεν πέφτανε ενώ είχαν φάει την τουφεκιά). Αργότερα άλλαξα σε Ρουμελιώτη και κρέμασα μερικές στην πουλιάστρα, τις πρώτες της σεζόν. Το αξιοπερίεργο της ημέρας ήταν η εμφάνιση κυργιαρίνων, πολύ νωρίς για την περιοχή μας.
Βασίλη χαμηλά πάνω από τη θάλασσα ήσουν;
Όντως αρκετά νωρίς για κυριαρίνες στην Αττική.

Κεντρική Εύβοια από πολύ πρωί ξεκίνησαν αλλά έκοψαν μαχαίρι 08 15 ,είδα αρκετές αλλά οι περισσότερες πολύ ψηλωμενες φόρεσα 2 άστρα και κατέβασα 7 βρήκα τις 5 με σκάρτο κουτί φυσίγγια η αρχή έγινε καλά τα σημάδια.4673

Status
Not open for further replies.
Back