Γι'αυτο υπαρχουν τα λαμπραντορ για να μαζευουν αυτα που πεφτουν απο το θεο.....![]()
Λίγα τα πουλιά σήμερα και όλα στον Θεό... Καλημέρες σε όλους!

Γι'αυτο υπαρχουν τα λαμπραντορ για να μαζευουν αυτα που πεφτουν απο το θεο.....![]()
Λίγα τα πουλιά σήμερα και όλα στον Θεό... Καλημέρες σε όλους!
Αστα να πανε και εγω αργησα σημερα . . . .Εγώ σήμερα είχα ετοιμάσει το λαμπραντόρ φυσσιγγια καρτέρι γαμάτο και με πήρε ο ύπνος ενώ είχε μπασιμο.Αστα διαλα ρε![]()
τηλεφωνο κατευθειαν θηροφυλακη..........Αυτο το πανηγυρι με τα μηχανακια πρεπει να τελειωνει καποια στιγμη,πουλακια φανηκαν βοιωτια αλλα ψηλωμενα πολυ πηραμε καποια κ τουλαχιστον καναμε την αρχη!Μας εκανε εντυπωση για ντουφεκιες που επεφταν απο συγκεκριμενο σημειο κ πηγαινοντας προς τα εκει ανακαλυψαμε τον σφακιανακη να παιζει χυμα!!!
Εγω νομιζω η περιοχη εκει κατω Ανάβυσσος, Χαρακας, Λαυριο (αν λες αυτα τα μερη) εχει καει για κάποιο λόγο και για πολλα θηραματα, οχι μονο την τσιχλα! Για τα μπασιματα σιγουρα..μετα αμα εχεις ορεξη και λεφτα για πετρελαιο (για το ψαξιμο), ολο και κατι βρίσκεις πιασμενο..Πάντως απ ότι έχω παρατηρήσει η β.α Αττική σχεδόν πάντα παίζει καλύτερα από την Ν.α ή να το πω καλύτερα πιο νωρίς ημερολογιακά.
Ειλικρινά εσύ μαζί με τον outlander λέτε τα πράματα όπως είναι.Δεν με τρελανε προσωπικά το μπασιμο σημερα...ηταν επιπεδου 5 πουλακια ο καθενας...εμεις επιλέξαμε ΒΑ Αττικη αλλα τα καλα σημεια ηταν πιασμένα..
Ετσι κατσαμε σε Β θεσεις με περισσότερα πυκνα με αποτελεσμα δυστυχως να μεινουν για μενα τα 3 απο τα 4 πουλια χαμενα!
9.30 με 10 κοψανε τα πουλια...ερχονται καλυτερες μερες...
Βασίλη χαμηλά πάνω από τη θάλασσα ήσουν;Καλημέρα, ΒΑ Αττική σήμερα είχε δυνατό μπάσιμο. Τα καρτέρια πιασμένα από νωρίς αλλά άξιζε. Από τις 7.30 μέχρι τις 9.30 έμπαιναν συνέχεια πουλιά κυρίως ψηλά, όπως συνηθίζεται άλλωστε.
Έκανα τη χαζομάρα να δοκιμάσω άλλα φυσίγγια σήμερα (Euromix 8-9) και απογοητεύτηκα οικτρά από την απόδοσή τους (όλα πέφτανε ζωντανά ή δεν πέφτανε ενώ είχαν φάει την τουφεκιά). Αργότερα άλλαξα σε Ρουμελιώτη και κρέμασα μερικές στην πουλιάστρα, τις πρώτες της σεζόν. Το αξιοπερίεργο της ημέρας ήταν η εμφάνιση κυργιαρίνων, πολύ νωρίς για την περιοχή μας.