Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

μια πολύ ποιοτική είναι η παρακάτω !
Την έχω ένα χρόνο κ είναι αψεγάδιαστη κ καλή κατασκευή .

Το μόνο κακό είναι ότι είναι στο όριο να φας τελωνείο .. αν είσαι γκαντέμης !!

https://www.ebay.com/itm/High-Accuracy-0-001g-50g-Digital-Jewelry-Scale-Powder-LCD-Electronic-Carat-Scale/143289136202?_trkparms=aid=1110001&algo=SPLICE.SIM&ao=1&asc=20180213162448&meid=9c7445ab3af943b793b4db9773dc5d0a&pid=100930&rk=4&rkt=6&sd=323452962091&itm=143289136202&pmt=0&noa=1&pg=2349624&_trksid=p2349624.c100930.m5375

Αντίστοιχη ποιοτικά μου φαίνεται κ αυτή .
που παίζει κάτω από το όριο του τελωνίου .
https://www.ebay.com/itm/Bench-Scal...977849&hash=item3fa5eb4324:g:u~AAAOSwG~ta~4Sp
Αυτή που είχαμε πάρει μαζί Χρήστο έχει βγει πολύ καλή! Ευαίσθητη βέβαια αρκετά γιατί είναι 0.001 αλλά αρκετά καλή!!

Θελω να παρω μια ψηφιακη ζυγαρια ακριβειας για το ζυγισμα σκαγιων κ πυριτιδας σε φυσιγγια εμποριου..
Απο οτι ειδα οι τιμες παιζουν απο πολυ χαμηλα εως αρκετα ψηλα..
Μια ζυγαρια ας πουμε των 20€ θα ειναι αξιοπιστη ως προς την ακριβεια η χρειαζετε κατι το πιο ακριβο?
Οποιος εχει να προτεινει καποια δοκιμασμενη ας βαλει καποιο λινκ..
Τάση μην πάρεις ηλεκτρονική! Πάρε μία μηχανική και πάντα θα δουλεύει!

Βρήκα να πουλιέται μία Λαναρά 2 σταδίων με το μοτέρ το μαχαίρι και το στροφείο στα 250Ε.(σκεφτόμουν για την χειροκίνητη καινουρια γιατί δεν θέλω ποσότητα)
Είναι καλή η τιμή να την χτυπήσω για να ξεκινήσω να φτιάχνω κανα ιδιαίτετρο φυσιγγάκι σιγά σιγά και με την βοήθεια σας?
Εκτός την ζυγαριά κλπ λέω και για δύο ογκομετρικά του Λάσκα.

Βρήκα να πουλιέται μία Λαναρά 2 σταδίων με το μοτέρ το μαχαίρι και το στροφείο στα 250Ε.(σκεφτόμουν για την χειροκίνητη καινουρια γιατί δεν θέλω ποσότητα)
Είναι καλή η τιμή να την χτυπήσω για να ξεκινήσω να φτιάχνω κανα ιδιαίτετρο φυσιγγάκι σιγά σιγά και με την βοήθεια σας?

Εαν θελεις την γνωμη μου....πριν κανεις καμία κινηση.....παρε τηλεφωνο τον Λασκα....ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις
''ακρη'' με καλυτερη μηχανη....συζητησε το οικονομικο.....θα τα ''βρειτε''..... :)

Τα χρήματα που θα δώσεις για τα ογκομετρικά μαζί με τα 250 περνεις μια μηχανή αστέρι που θα κανείς τα πάντα για πάντα.
Συμφωνώ για την μηχανή του Λάσκα αλλά είναι + τα στάδια +τα ογκομετρικά... ξεφεύγω.
Για αρχή σκεφτόμουν 100Ε την χειροκίνητη του λαναρά +1 ογκομετρικό του Λάσκα (άλλα 100) γιά πυρίτιδα και σιγά σιγά τα άλλα.
Και σήμερα μου σφύριξαν αυτην που σας λέω και ήδη έχω ξεφύγει.

Δεν είναι καλή σε ακρίβεια - τζογους σε σύγκριση με την χειροκίνητη?
Δεν είναι καλή σε ακρίβεια - τζογους σε σύγκριση με την χειροκίνητη?

Κανε την κινηση και παρε τον Λασκα τηλεφωνο....θα βρεις ακρη.....χωρις να ''ξεφυγεις''.....ακουσε με....και δεν θα
μετανιωσεις......κανεις δεν υποχρεωνει να παρεις κατι που δεν θελεις.....αλλα ρωτα πρωτα!!! ;)

Απο την στιγμη που δεν θελεις ποσοτητα.....τα ογκομετρικα δεν τα χρειαζεσαι προς το παρον τουλαχιστον........
Αλλωστε η ''ομορφια'' της ιδιογομωσης ειναι γεμισμα ενα - ενα στο χερι Αρη .!!!! :)

Δεν εχω δουλεψει τα ογκομετρικα του, απο αποψεις που διαβαζω, οπως και οτι φτιαχνει, ειναι ψειρισμενο αρκουντως στη λεπτομερεια του. Προσωπικη μου αποψη, ειναι να επενδυσεις σε ζυγαρια και να αφησεις τα ογκομετρικα για δευτερευουσα χρηση

Προσωπικη μου αποψη, ειναι να επενδυσεις σε ζυγαρια και να αφησεις τα ογκομετρικα για δευτερευουσα χρηση
Εννοείς μηχανική?ή κάποια καλή ηλεκτρονική?Καμία πρόταση εκτός από αυτες που εχουν αναφερθεί ποιο πάνω?Τιμές περίπου?
Σεσουλάκια και σταλάκτες ποιούς έχετε και από πού?
Ευχαριστώ.

Εννοείς μηχανική?ή κάποια καλή ηλεκτρονική?Καμία πρόταση εκτός από αυτες που εχουν αναφερθεί ποιο πάνω?Τιμές περίπου?
Σεσουλάκια και σταλάκτες ποιούς έχετε και από πού?
Ευχαριστώ.
Για μηχανή γόμωσης δεν αναφέρω γιατί τα οικονομικά του ο καθένας τα κουμαντάρει. Αλλά τα ογκομετρικά δεν τα χρειάζεσαι καθόλου, από ζυγαριά πάρε μία μηχανική που ζυγίζει γκραίιν και όχι γραμμάρια! Η απόλυτη ακρίβεια!

Έχω αγοράσει ότι μηχανή κυκλοφορεί και ότι ογκομετρικο θες, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΜΟΥ ΓΝΏΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΦΤΗΝΉ ΓΙΑ ΑΡΧΉ (ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΆ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΝΑΡΆ ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΈΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΉ,ΚΑΙ ΓΈΜΙΖΕ ΣΤΟ ΧΈΡΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ,ΚΑΙ ΕΓΏ ΜΕ ΤΟ ΧΈΡΙ ΓΕΜΊΖΩ,με μεζούρες φτιαχτες από κάλυκες,μια ζυγαριά καλή,και ένα παχυμετρο και είσαι πρώτος

H Iδιογομωση εχει ομορφια στο χερι.....ενα -ενα τα φυσεκια.....απο την ''αλλη'' οταν θελεις 3000 φυσεκια την
σεζον για τσιχλοκοτσυφα......και αλλα τοσα ( και λιγα λεω ) για σκοπευτηριο.....τοτε θελεις τα ογκομετρικα....
αυτο ειναι σιγουρο. Τοσα φυσεκια στο χερι ενα -ενα δεν προλαβαινεις να τα γεμισεις.....εκτος εαν εισαι
συνταξιουχος....ή αργοσχολος.... Τα φυσεκια του λαγου φασσας υδροβια γουρουνι ....οκ ειναι λιγα.....δεν ειναι
χιλιαδες....αυτα στο χερι ενα -ενα....γιατι εαν χασεις ενα λαγο η μια φασα η και παπί εκει ποναει πολυ....και
αλλο τοσο στο γουρουνι.....να χασεις ενα κοτσυφα δεν λεει τιποτα....αυτη ειναι η γνωμη μου.
Ο καθε ενας αναλογα με τις αναγκες του....κανονιζει και τον εξοπλισμο του. :)

H Iδιογομωση εχει ομορφια στο χερι.....ενα -ενα τα φυσεκια.....απο την ''αλλη'' οταν θελεις 3000 φυσεκια την
σεζον για τσιχλοκοτσυφα......και αλλα τοσα ( και λιγα λεω ) για σκοπευτηριο.....τοτε θελεις τα ογκομετρικα....
αυτο ειναι σιγουρο. Τοσα φυσεκια στο χερι ενα -ενα δεν προλαβαινεις να τα γεμισεις.....εκτος εαν εισαι
συνταξιουχος....ή αργοσχολος.... Τα φυσεκια του λαγου φασσας υδροβια γουρουνι ....οκ ειναι λιγα.....δεν ειναι
χιλιαδες....αυτα στο χερι ενα -ενα....γιατι εαν χασεις ενα λαγο η μια φασα η και παπί εκει ποναει πολυ....και
αλλο τοσο στο γουρουνι.....να χασεις ενα κοτσυφα δεν λεει τιποτα....αυτη ειναι η γνωμη μου.
Ο καθε ενας αναλογα με τις αναγκες του....κανονιζει και τον εξοπλισμο του. :)
Βέβαια μια μηχανή A5S LC είναι μια και μοναδική,την πληρώνει μια και έξω,και λιγότερα από κάτι άλλες εισαγωγής;)fgr2

Βέβαια μια μηχανή A5S LC είναι μια και μοναδική,την πληρώνει μια και έξω,και λιγότερα από κάτι άλλες εισαγωγής;)fgr2

Αυτο υποστηριζω......δεν θα πεταξει λεφτα σε ημιμετρα.....σε δυο σταδια...δραπανα , βασεις ....κτλ. ;)

Αυτο υποστηριζω......δεν θα πεταξει λεφτα σε ημιμετρα.....σε δυο σταδια...δραπανα , βασεις ....κτλ. ;)
Μα δεν το βλέπεις στην φωτογραφία μου;;την πήρα και μεταχειρισμένη από φίλο ένα μήνα δουλεμενη και ησηχασα αδερφέ και έχω και τα ογκομετρικα του και τους κόφτες του και τα πάντα,

Back