Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Τυφλα να ειχε η τσιχλα της maionchi..το εχεις κ σε διαφανο καλυκα κιολας..πολυ ωραιο..!
Δωσε την κ του Κωστα να βαλει κ αυτος την δικη του σφραγιδα στον χωρο της ιδιογομωσης...sarcastic.
Αυτός θέλει κλοτσιες .sarcastic. ναι αμέ γιατί όχι

Αυτός θέλει κλοτσιες .sarcastic. ναι αμέ γιατί όχι
Κάτσε να γυρίσω στη δουλειά στις 11 του μήνα με το καλό.....Και θα σου πάρει ο διάολος τα ρέστα....
Ξανά έλα να πάρεις μπύρες......Κaiser θέλεις...47€/κιβώτιο θα στην πουλήσω.....θα βλέπεις το φορτηγό και θα κλίνεις το μαγαζί...... .sarcastic.
Η τη μπύρα θα σκέφτεσαι ή ένα κιλό Tecna..... .ha ha.
topic.topic.

Last edited:
Κάτσε να γυρίσω στη δουλειά στις 11 του μήνα με το καλό.....Και θα σου πάρει ο διάολος τα ρέστα....
Ξανά έλα να πάρεις μπύρες......Κaiser θέλεις...47€/κιβώτιο θα στην πουλήσω.....θα βλέπεις το φορτηγό και θα κλίνεις το μαγαζί...... .sarcastic.
Η τη μπύρα θα σκέφτεσαι ή ένα κιλό Tecna..... .ha ha.
topic.topic.
Θα σου βάλω μπαρουτη στην τσέπη έλα εδώ .sarcastic.

Τυφλα να ειχε η τσιχλα της maionchi..το εχεις κ σε διαφανο καλυκα κιολας..πολυ ωραιο..!
Δωσε την κ του Κωστα να βαλει κ αυτος την δικη του σφραγιδα στον χωρο της ιδιογομωσης...sarcastic.
Θα πιστέψεις ότι ήταν το μοναδικό φυσιγγακι που κυνηγουσα;;; είσαι ωραίος και έξυπνος,για αυτό έκανα αυτές τις στάμπες γιατί το αγαπούσα ;)

είσαι ωραίος και έξυπνος
Ποιος εγω?
Ασχημος και μαλακας ειμαι.. .very happy.

για αυτό έκανα αυτές τις στάμπες γιατί το αγαπούσα ;)
Δεν υπαρχει αμφιβολια πως ηταν ενα απο ωραιοτερα φυσιγγια κ σε εμφανιση κ σε αποδοση..
Δεν ειναι πολλες μερες που μου εδωσαν λιγα φυσιγγια απο αυτα κ μαλιστα στο νουμερο που εβαζα τοτε(ν7) κ συγκινηθηκα ιδιαιτερα..ηταν σαν να μου εδωσαν το καλυτερο δωρο..γιατι θυμηθηκα τα κυνηγια μου με το μονοκαννο..δυστηχως το μειονεκτημα τους οπως κ των αλλων maionchi ηταν οτι ξεθωριαζε ευκολα το μελανι..
Off topic sorry....

Θελω να παρω μια ψηφιακη ζυγαρια ακριβειας για το ζυγισμα σκαγιων κ πυριτιδας σε φυσιγγια εμποριου..
Απο οτι ειδα οι τιμες παιζουν απο πολυ χαμηλα εως αρκετα ψηλα..
Μια ζυγαρια ας πουμε των 20€ θα ειναι αξιοπιστη ως προς την ακριβεια η χρειαζετε κατι το πιο ακριβο?
Οποιος εχει να προτεινει καποια δοκιμασμενη ας βαλει καποιο λινκ..

Θελω να παρω μια ψηφιακη ζυγαρια ακριβειας για το ζυγισμα σκαγιων κ πυριτιδας σε φυσιγγια εμποριου..
Μια ζυγαρια ας πουμε των 20€ θα ειναι αξιοπιστη ως προς την ακριβεια η χρειαζετε κατι το πιο ακριβο?
Με 20€ παίρνεις μια αξιόπιστη. Θα σου στείλω μερικές που έχω. Παρ´ολα αυτά να ξέρεις πως ότι πληρώνεις παίρνεις. Αν δωσεις πχ τα διπλάσια θα πάρεις κάτι καλύτερο κλπ...

eBay φίλε.. 12$ χωρίς μεταφορικά χωρίς τελωνεία και είναι άψογες και τεστάρισμενες

Ποιός ο λόγος να πάρεις ζυγαριά για φυσίγγια εμπορίου? QUOTE]
Αυτα δεν εχουν ατελειες? .sarcastic.

Χρειαζετε..σφαζω κανενα φυσιγγι κ του ριχνω καμια ματια..με την ζυγαρια θα μπορω να δω αν οντως το αναγραφομενο βαρος τον σκαγιων ισχυει κ τι αποκλειση υπαρχει..οπως κ στην δοση της πυριτιδας..αν καποιο ειναι "τσιμπημενο" κλπ..ετσι απο περιεργεια..
Και με την βοηθεια αλλων βεβαια γιατι δεν γνωριζω κ πολλα..

Last edited:
E bay ειχα παρει εγω μια στα 10 € και την εχω κοντα 10 χρονια..μια μπαταρια αλλαζω καθε 1-2 χρονια και τιποτα αλλο..εχω και ενα βαριδι 100γρ για το καλυμπραρισμα που θελει και ολα κομπλε

μια πολύ ποιοτική είναι η παρακάτω !
Την έχω ένα χρόνο κ είναι αψεγάδιαστη κ καλή κατασκευή .

Το μόνο κακό είναι ότι είναι στο όριο να φας τελωνείο .. αν είσαι γκαντέμης !!

https://www.ebay.com/itm/High-Accur...a=1&pg=2349624&_trksid=p2349624.c100930.m5375

Αντίστοιχη ποιοτικά μου φαίνεται κ αυτή .
που παίζει κάτω από το όριο του τελωνίου .
https://www.ebay.com/itm/Bench-Scal...977849&hash=item3fa5eb4324:g:u~AAAOSwG~ta~4Sp

Back