Kostas ContraDosi
Moderator
Ωραίος ο Χρήστος......Ελάχιστα τα πουλιά σήμερα με το ζόρι είδα 7 τα οποία τα 2 ήρθαν επάνω μου και τα πήρα...
Είχα και τον Δία μου σήμερα μαζί....

Και πια ήταν η αιτία θανάτου....(τι φυσίγγι έριξες).....

Ωραίος ο Χρήστος......Ελάχιστα τα πουλιά σήμερα με το ζόρι είδα 7 τα οποία τα 2 ήρθαν επάνω μου και τα πήρα...
Είχα και τον Δία μου σήμερα μαζί....
Α την εκκλησια λες οχι την περιοχη...οκ..πληροφοριακα ειναι οριακα στο απαγορευμενο, οποτε προσοχη!Η Αγία Βαρβάρα είναι δίπλα στην κεραία κινητής τηλεφωνίας. Είναι στην κορυφογραμμή πάνω από τα Μεγάλα Πεύκα. Παρά τα πολλά ονόματα, όλοι τριγυρναμε σε απόσταση το πολύ ενός χιλιομέτρου.
Φίλε saga export 32 gr νούμερο 8...Ωραίος ο Χρήστος......
Και πια ήταν η αιτία θανάτου....(τι φυσίγγι έριξες).....![]()
Για δωστε μας μια εικονα ρε παιδια εσεις που εχετε πολλες εμπειριες με αυτο το υπεροχο και απροβλεπτο πουλι! Τι περιοχες διαλεγουν αυτα τα πουλια της ενδοχωρας? Παραποταμια και πυκνα μερη ή τα ισωματα με μεγαλα δεντρα? Πιστευετε οτι θα μεινουν κ αλλο στην περιοχη ή σημερα τη νυχτα θα την κανουν! Εγω στα νοτια εχω εμπειρια απο περασματα μονο σε ακρωτηρια κ παραθαλασσια μερη! Καθε αποψη σας ειναι σεβαστη!Μια απολαυστική ημέρα σήμερα στα Βόρεια... Ήλιος, αέρας, βροχή κ απο το μεσημέρι πτώση της θερμοκρασίας.. Πολλά τα πουλιά αλλά σε σχετικά μικρή περιοχή. Μεγάλα κ ενήλικα τα περισσότερα. Ορισμένα κοπάδια μάλλον δεν είχαν ξανά συνάντηση με τουφέκι.. Ολοήμερο η παρέα μαζί με KostAnd κ τα lab μας γεμισαμε μπαταρίες απο εικόνες κ όμορφες τουφεκιες..
Τα πουλιά ήταν κλαρωμενα απο το βράδυ στην περιοχή (όχι τυχαία περιοχή). Κομμάτι που τα τραβά σαν μαγνήτης.. Ρεμματακια που ζμιγουν σε ποτάμι.. Το ότι πέσανε στην βοσκή είναι καλό σημάδι..ότι θα μείνουν. Βέβαια μετά το μεσημέρι ήρθαν κι άλλα πουλιά από συγκεκριμένη κατεύθυνση σε μεγάλο ύψος κ βουτηξαν όλα σχεδόν στον τόπο (θέαμα..) Είχαν χαρτογραφημενο τον τόπο όπως πάντα... Μαζεματα τα λέμε αυτά εδώ.. Μεγάλες συγκεντρωσεις σε σημεία. Όταν αυτό συμβαίνει πρέπει να είσαι έξω γιατί απο στιγμή σε στιγμή μπορεί να γίνει το μπαμ.... Κ απο μαζεμμα να εξελιχθεί σε πέρασμα.. Οπότε πρέπει να μετακινηθείς σε κομμάτια που έχεις πρόσβαση στα πουλιά, γιατί σε κάποιες τοποθεσίες οι διαδρομοι τους στενευουν κ αν είσαι εκεί.........!!!Για δωστε μας μια εικονα ρε παιδια εσεις που εχετε πολλες εμπειριες με αυτο το υπεροχο και απροβλεπτο πουλι! Τι περιοχες διαλεγουν αυτα τα πουλια της ενδοχωρας? Παραποταμια και πυκνα μερη ή τα ισωματα με μεγαλα δεντρα? Πιστευετε οτι θα μεινουν κ αλλο στην περιοχη ή σημερα τη νυχτα θα την κανουν! Εγω στα νοτια εχω εμπειρια απο περασματα μονο σε ακρωτηρια κ παραθαλασσια μερη! Καθε αποψη σας ειναι σεβαστη!
Αυτο σημαινει οτι ηρθαν απο μακρια, εκει που δεν κυνηγιωνται, συνηθως αυτα ειναι τα πουλια που πιανουν κουρασμενα τα ακρωτηρια!Ορισμένα κοπάδια μάλλον δεν είχαν ξανά συνάντηση με τουφέκι