Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κόσμο περίμενα να δω περισσότερο, για τρυγόνια ούτε λόγος, κάτι ψιλολόγια από ορτυκια πρέπει να είχε γιατί πέφτανε κάτι μονές γύρω τριγύρω. Είδα και ένα κοπαδακι συκοφάγια που πήγαινε από πεύκο σε πεύκο και έδινε λίγο χρώμα στην γενική νέκρα.
Στην Αγία Βαρβάρα πηγαίνω.
Τα ίδια και από μένα λίγο πιό κάτω από τα Μεγάλα Πεύκα. Είδα μόνο ένα πολύ μακριά και το πρωί άκουσα ένα που ξεκλάρωσε από ένα πευκάκι στα δέκα μέτρα πίσω μου! Δεν είδα ούτε τη σκιά του!:oops:
Κι εγώ πήγα σήμερα ελπίζοντας ότι θα φανεί κάτι πριν το Σ/Κ που δεν θα μπορείς ούτε να πλησιάσεις,
δεν είδα συκοφάγια, αλλά ένα μεγάλο κοπάδι πελαργούς, πάνω από 30 κομμάτια, να κάνει βόλτες πλανάροντας για πολύ ώρα πάνω από το κεφάλι μου, πραγματικά πολύ ωραίο θέαμα, ειδικά όταν δεν υπάρχει κανένα άλλο ενδιαφέρον.

IMG_9952 (3).PNGIMG_9957 (2).PNG

Αυτό είναι πάνω από τα Λεγραινά, δεν το λες Λαύριο.

Καμάριζα είναι Γιώργο; Μάλλον κοντά ήμαστε σήμερα...

Τα ίδια και από μένα λίγο πιό κάτω από τα Μεγάλα Πεύκα. Είδα μόνο ένα πολύ μακριά και το πρωί άκουσα ένα που ξεκλάρωσε από ένα πευκάκι στα δέκα μέτρα πίσω μου! Δεν είδα ούτε τη σκιά του!:oops:
Κι εγώ πήγα σήμερα ελπίζοντας ότι θα φανεί κάτι πριν το Σ/Κ που δεν θα μπορείς ούτε να πλησιάσεις,
δεν είδα συκοφάγια, αλλά ένα μεγάλο κοπάδι πελαργούς, πάνω από 30 κομμάτια, να κάνει βόλτες πλανάροντας για πολύ ώρα πάνω από το κεφάλι μου, πραγματικά πολύ ωραίο θέαμα, ειδικά όταν δεν υπάρχει κανένα άλλο ενδιαφέρον.

View attachment 3232View attachment 3233

Καμάριζα είναι Γιώργο; Μάλλον κοντά ήμαστε σήμερα...
Η Αγία Βαρβάρα είναι δίπλα στην κεραία κινητής τηλεφωνίας. Είναι στην κορυφογραμμή πάνω από τα Μεγάλα Πεύκα. Παρά τα πολλά ονόματα, όλοι τριγυρναμε σε απόσταση το πολύ ενός χιλιομέτρου.

Πάντως από Κεφαλονιά τίποτα ακόμα. Ένα κοπαδάκι καμία 10αριά κομμάτια είδα το πρωί σε απαγορευτικό ύψος και αυτό ήταν όλο. Συνολικά ακούστηκαν δεν ακούστηκαν τρεις ντουφεκιες.

Attachments

• Screenshot_20190906-230221_Facebook.jpg
    Screenshot_20190906-230221_Facebook.jpg
    164,2 KB · Προβολές: 47
Πάντος σήμερα εδώ στο Βόρειο τμήμα της Ηλείας είχε μπάσιμο καλό απ'όσο με πληροφόρισαν δια τηλεφώνων σε όλο το παράλιο τμήμα ως τις Θήνες.....

Ο @Aristos ακούει μωρέ τη λέω.... .my man. .sarcastic.
Είχε και στην Μπουκα Κώστα?

Είχε και στην Μπουκα Κώστα?
Ναι είχε Κωστή είχε....Αφουγγραζόμουν από το δωμάτιο σαν την κυρά Κατήνα..... .sarcastic. .sarcastic.
Από τις 07:30 ξεκίνησε αραιά το πανηγύρι και κορυφώθηκε στις 08:30 με 09:15.....από το σπίτι μου όταν έχει άπνεια οι τουφεκιές από τη Μπούκα ξεχωρίζουν βαθιααά .....;)
Στη Μπούκα περνάω τα περάσματά μου Κωστή....!! .my man.

Ναι είχε Κωστή είχε....Αφουγγραζόμουν από το δωμάτιο σαν την κυρά Κατήνα..... .sarcastic. .sarcastic.
Από τις 07:30 ξεκίνησε αραιά το πανηγύρι και κορυφώθηκε στις 08:30 με 09:15.....από το σπίτι μου όταν έχει άπνεια οι τουφεκιές από τη Μπούκα ξεχωρίζουν βαθιααά .....;)
Στη Μπούκα περνάω τα περάσματά μου Κωστή....!! .my man.
Ωραία καρτερία κρίμα να μην μπορεί ς να πας τώρα,υπομονή.

Πάντος σήμερα εδώ στο Βόρειο τμήμα της Ηλείας είχε μπάσιμο καλό απ'όσο με πληροφόρισαν δια τηλεφώνων σε όλο το παράλιο τμήμα ως τις Θήνες.....

Ο @Aristos ακούει μωρέ τη λέω.... .my man. .sarcastic.
Κώστα παραδίπλα καθόμουν, γιατί σκιαζομαι .pray to God. εκεί πέρα και έγινε ένας μικρός πόλεμος!
Εγώ 12 πουλάκια είδα, 2 δυάδες εκ' των οποίων ντουφεκισα τη μία και τους έκανα "αέρα", ένα μόνο του και κοντά στη θάλασσα με την ακτογραμμή κοπαδακι των 7 που έφαγε την τριαρα του πιο κάτω!
Πάντως από πέρυσι είναι καλύτερα!

Status
Not open for further replies.
Back