Εκει εισαι?Τα ίδια Μεσολόγγι
Γεράσιμε καλημέρα.Μια από τα ίδια από ΝΔ Κεφαλονιά![]()
Μπράβο Χρηστάρα......Μπήκαν αρκετά τρυγωνακια σήμερα σε εμάς αλλά πολύ ο κόσμος και τα πουλιά πέρασαν σε όλα τα καρτερια.
Είδα και καμιά 10αρια κοπαδακια ψηλωμενα αλλά είχε και λίγο ξεκλαρωμα,εγώ κατάφερα 4 τα οποία 3μεγαλα και 1 πιτσουνι...
Βλέπω και τις 350 να πουλιούνται για συλλεκτικές σε λίγο.βααρα εσύ βάραΠρωινό πολυ δυνατό σημερα η παρεα κάναμε αρκετά πουλάκια εγώ με το φιλαράκι μου διπλοκαρτερο πιάσαμε όριο από τις 9:30 ολη η παρεα 5 άτομα κάναμε γύρω στα 40 πουλάκια!!View attachment 3282View attachment 3283οπλο και εγώ και το φιλαράκι μου όπλο beretta a350 τσοκ εγώ anaconda mid και το φιλαράκι μου Gemini ported 3* φυσίγγια δικά μου ιδιογομωση c7 στα 30 γρ νο8
Το φιλαράκι μου την εχει 5 χρονια και τις εχει πιει το αίμα κυνήγησε πάνω από 10 φορες στον Έβρο!!Βλέπω και τις 350 να πουλιούνται για συλλεκτικές σε λίγο.βααρα εσύ βάρα
![]()
Άρχοντα έχει φανεί κανένα πουλάκι κατά κει.....;;;;Μπραβο Κωστα εισαι αρχηγος!![]()
το τρυγονι , η φασα , και το αγριοπεριστερο στο περπατημα ειναι πολυ δυσκολο , γιατι συνηθος φευγουν εκτος βολης , μονο με καρτερι ειναι αποδοτηκο το κυνηγι τουςΛαυρεωτικη 2,5 ωρες περπατημα σε πολυ καλα μερη με το φιλαρακι μου μονο ενα τρυγονι ειδαμε...τουφεκιες τιποτα...
Μπράβο παίδες!!Πρωινό πολυ δυνατό σημερα η παρεα κάναμε αρκετά πουλάκια εγώ με το φιλαράκι μου διπλοκαρτερο πιάσαμε όριο από τις 9:30 ολη η παρεα 5 άτομα κάναμε γύρω στα 40 πουλάκια!!View attachment 3282View attachment 3283οπλο και εγώ και το φιλαράκι μου όπλο beretta a350 τσοκ εγώ anaconda mid και το φιλαράκι μου Gemini ported 3* φυσίγγια δικά μου ιδιογομωση c7 στα 30 γρ νο8