Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραίο
Πρωινό πολυ δυνατό σημερα η παρεα κάναμε αρκετά πουλάκια εγώ με το φιλαράκι μου διπλοκαρτερο πιάσαμε όριο από τις 9:30 ολη η παρεα 5 άτομα κάναμε γύρω στα 40 πουλάκια!!View attachment 3282View attachment 3283οπλο και εγώ και το φιλαράκι μου όπλο beretta a350 τσοκ εγώ anaconda mid και το φιλαράκι μου Gemini ported 3* φυσίγγια δικά μου ιδιογομωση c7 στα 30 γρ νο8
Ωραίος.. Οι άλλοι τρεις της παρέας με τη όπλα βαρούσαν?

Πρωινό πολυ δυνατό σημερα η παρεα κάναμε αρκετά πουλάκια εγώ με το φιλαράκι μου διπλοκαρτερο πιάσαμε όριο από τις 9:30 ολη η παρεα 5 άτομα κάναμε γύρω στα 40 πουλάκια!!View attachment 3282View attachment 3283οπλο και εγώ και το φιλαράκι μου όπλο beretta a350 τσοκ εγώ anaconda mid και το φιλαράκι μου Gemini ported 3* φυσίγγια δικά μου ιδιογομωση c7 στα 30 γρ νο8
Μπράβο Κωστή!! Αυτά είναι πρωινά !!!
Αυτό το φυσιγγάκι σου βγήκε καλό?? .yelling.

Μπραβο Κωστα τα καψατε παλι τα τρυγονακια..εισαι τυχερος που ζεις στην θηραματικη Μεκκα και εχει κυνηγι!

Καλησπέρα κύριοι το χειρότερο απογευματινό με τις λιγότερες συναντήσεις4 τρυγόνια είδα ένα τουφέκισαΟμως ειμαι σταθερότατος τέταρτο συνεχόμενο κυνήγι που χτυπάω ένα τρυγόνι.
μια χαρα....φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι.hunter.

Τελικά Λαυρεωτική είχε καθόλου παιχνίδι η κουλούρια πάλι?

Καλημέρα!!

Κουλούρια! Κάθε χρόνο και χειρότερα. Το να κάνεις ένα ή δύο πουλιά στην περιοχή είναι άθλος! Δεν μιλάμε για αθέμιτες πρακτικές. Αλλά σε περιοχή που πάντα έχει δεκάδες κυνηγούς... το να πάρουν 2 με 3 πουλιά...κυνηγοί μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού...δεν λέει τίποτα.

Status
Not open for further replies.
Back