Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πρωινό ξύπνημα σήμερα μαζί με το αδερφάκι μου που έχει ανέβει με άδεια απο Αθήνα. View attachment 3053Σήμερα λόγω οτι ειναι Κυριακή και ο κόσμος πολύς,επιλέξαμε το παραποταμιο δάσος για το πρωινό και μας δικαίωσε View attachment 3054
Μπραβο ρε παικτες πολυ καλη επιλογη.

Πρωινό ξύπνημα σήμερα μαζί με το αδερφάκι μου που έχει ανέβει με άδεια απο Αθήνα. View attachment 3053Σήμερα λόγω οτι ειναι Κυριακή και ο κόσμος πολύς,επιλέξαμε το παραποταμιο δάσος για το πρωινό και μας δικαίωσε View attachment 3054
Ωραίοι Κώστα και καλή η επιλογή του μέρους.
Άρχισαν τα περάσματα πάνω ;

Ολα στην τυχη και στον καιρο ειναι η μελισουργοι αρχισαν να κατηφοριζουν.
Απο 30/8 και μετα, καθε μερα αμα εχεις την ευχέρεια να πηγαίνεις θα τα πετυχεις...ειναι θεμα τυχης αν εισαι του ΣΚ σαν κ εμενα! Το ιδιο ισχυει και πανω Β.Ευβοια..

Μπράβο Κώστα τα πάτε γαζί!

Δεν είχες κάρτα να πάρεις τηλέφωνο να πρηστουμε μαζί; .think.
Περιστεριομαχος? Δεν το περιμενα οτι σε ψηνανε τα Λεγραινα! Οι περισσότεροι δε θελουν ουτε να τα ακουνε! Καθε φορα θα λαμβανεις προσκληση λοιπον!

Περιστεριομαχος? Δεν το περιμενα οτι σε ψηνανε τα Λεγραινα! Οι περισσότεροι δε θελουν ουτε να τα ακουνε! Καθε φορα θα λαμβανεις προσκληση λοιπον!
Ξέρεις ότι τους έχω μια ιδιαίτερη αγαπη .yel.
Ρε αφήστε κανένα και για εμάς.. .my man.

Ειναι αγριοπεριστερα αλλα νέας γενιάς..εχουν και ασπρο!...
Καλά είναι και αυτα,απλά δεν έχουν κάνει πολλά μπάνια και δεν έχουν μαυρίσει .sarcastic..
Στέφανε είχε κόσμο σήμερα ή δεν εχει αρχίσει ακόμα να βγαίνει ο κόσμος ;

Ειναι αγριοπεριστερα αλλα νέας γενιάς..εχουν και ασπρο!...
μια φορα πριν χρονια την πρωτη μερα ενας στην παρεα μου χτυπησε καταλαθος, γιατι τον στραβωσε ο ηλιος ενα περιστερι ημερο ολολευκο , και οταν πηγε να το παρει , τον περημενε ο θυροφυλακας , και του ειπε οτι ειναι αγριοπεριστερο αλπινο .sarcastic. με λευκανση, και ολοι γελαγαμε , και ο θυροφυλακας , που του την χαρησε , οταν του ειπε οτι τον στραβωσε ο ηλιος

Καλά είναι και αυτα,απλά δεν έχουν κάνει πολλά μπάνια και δεν έχουν μαυρίσει .sarcastic..
Στέφανε είχε κόσμο σήμερα ή δεν εχει αρχίσει ακόμα να βγαίνει ο κόσμος ;
Ειχε κοσμο φιλε...πολλοι βγαινουν απλα και μονο για να περπατησουν και τα σκυλακια τους ομως! Πανε συνειδητοποιημενοι οτι δεν εχει τπτ...οποτε καποια κλασσικα σημεια ηταν παρκινγκ νυχτερινου μαγαζιου απο τα αυτοκινητα!!

μια φορα πριν χρονια την πρωτη μερα ενας στην παρεα μου χτυπησε καταλαθος, γιατι τον στραβωσε ο ηλιος ενα περιστερι ημερο ολολευκο , και οταν πηγε να το παρει , τον περημενε ο θυροφυλακας , και του ειπε οτι ειναι αγριοπεριστερο αλπινο .sarcastic. με λευκανση, και ολοι γελαγαμε , και ο θυροφυλακας , που του την χαρησε , οταν του ειπε οτι τον στραβωσε ο ηλιος
Μακαρι να ηταν ετσι ολοι οι θηροφυλακες! Δυστυχως ομως!

Status
Not open for further replies.
Back