εγω παιδες εαν και το κυνηγι τρυγονιου δεν το κανω παρα 4 5 καρτερια την ωρα που πανε για κουρνα, φετως το καρτερακιμου το εκαψεεεε ενας χωριανοσμου κανωντας της πρωτες μερες της τουφεκιεςςςς,,χωρις να θελω να τον ενωχλησωωω επιανα λιγο παραπανω απο αυτων αλα τα απωτελεσματα μηδενννν μιας και τα πουλια ερχωντανε μετρημενααα και πονηρεμεναααα απο της τουφεκιεςςςς,,εαν ειχα ενα καρτερακι παραδυπλαμου θα μπωρουσαμε να κρατησουμε καπια τρυγονακιααα,,,,παντως σημασια εχη οτι εκανα εστω και μωνοσμου καπιες εξωδους στο τρυγονακι ,τουφεκισα καπια αλα εχασα τραυματισμενα ,,,,επισης ειχα και αρκαιτες ευκαιριεςςς να κρατησω πουλια στο καρτεριμου περνωντας πανω απο το κεφαλιμουυυυυ αλα εκηνη την ωρα εστρηβααα το τσιγαρομουυυ

,,,βλεπωνταστα να κανουνε τα τσαλιμακιατουςςς μου φτανηηηειδα πουλια αλα στο θεοοοο καρφωμενααα και αλα να μου περνανε απο την πλατηηηη βλεπωνταστα την τελευτες στιγμηηη,,,,παντως μωνο που ειχα επαφη με αυτα τα υπερωχα πουλια μου φτανηηηηη,,στο κατο κατο εγω ειμαι φερματσηςςςς αλα και αυτο ειναι ενα υπερωχο θυραμα στο κυνηγι

,,,εας χαρητε λοιπων εσης η τρυγοναδες στην πορεια του κυνηγιου αυτο το ωμορφω κυνηγι

image storage