γιατί το απαγορεύουν οι κανόνες?Ok παιδιά, έστειλα μήνυμα στους διαχειριστές αν είναι ok και, αν μου απαντήσουν ότι δεν έχουν θέμα, θα σας τα γράψω αναλυτικά.
γιατί το απαγορεύουν οι κανόνες?Ok παιδιά, έστειλα μήνυμα στους διαχειριστές αν είναι ok και, αν μου απαντήσουν ότι δεν έχουν θέμα, θα σας τα γράψω αναλυτικά.
Το θεωρώ παράλογο να μην επιτρέπεται, εδώ υπάρχουν ολόκληρα νήματα με κυνηγομάγαζα και επαγγελματίες που αναφέρονται επώνυμα.Ok παιδιά, έστειλα μήνυμα στους διαχειριστές αν είναι ok και, αν μου απαντήσουν ότι δεν έχουν θέμα, θα σας τα γράψω αναλυτικά.
Ok παιδιά, έστειλα μήνυμα στους διαχειριστές αν είναι ok και, αν μου απαντήσουν ότι δεν έχουν θέμα, θα σας τα γράψω αναλυτικά.
Ok παιδιά, έστειλα μήνυμα στους διαχειριστές αν είναι ok και, αν μου απαντήσουν ότι δεν έχουν θέμα, θα σας τα γράψω αναλυτικά.
Αδερφάκι μου τι είσαι εσύ ;Ωραιος φωτη!φασουλι το φασουλι....καλη συνεχεια..
Βλεπω κ φυσιγγια Rio στην φυσιγγιοθηκη..ειπα κ εγω τα παρατησε...![]()
Κούκλα τo browΈνα ακόμη απογευματινό πέρασε με ανάμεικτα συναισθήματα,είδα αρκετά κοπαδάκια τρυγονιών τα αποια όμως περνούσαν ψηλωμένα χωρίς να μπορώ να τα τουφεκίσω..Δύο τουφεκιές επιχείρησα σε δύο κοπαδάκια τριών και τεσσάρων πουλιών αντίστοιχα και ένα φετινάρι ήρθε μαζί μου.closest chase bank
Μάνο, έστειλα στο hunterslife team, ελπίζω να μην έστειλα κάπου λάθος. Ok, θα γράψω, ρώτησα για το τυπικό της υπόθεσης, μήπως θεωρηθεί διαφήμιση κλπ κλπ. Γενικά είναι θετικές οι εντυπώσεις μου και θα τις μεταφέρω όσο μπορώ αντικειμενικά στο thread για το κυνήγι Βουλγαρία.Λεωνίδα σε ποιον έστειλες μνμ γτ εγώ δεν έχω δει κάτι. Εν πάση περιπτώσει δεν μπορώ να δω κάτι κακό στην ενημέρωση, δεν ξέρω τι θες να γράψεις αλλά ελεύθερα.
τασο ειχε κοσμο?Χάρακας μηδέν!
... σε 18ούρες ????Ουτε που το δα σημερα. Ακουστηκαν ισαμε 10 τουφεκιες τριγυρω
Μπραβο Φωτη, κυριως για την υπομονή και την επιμονή σουΈνα ακόμη απογευματινό πέρασε με ανάμεικτα συναισθήματα,είδα αρκετά κοπαδάκια τρυγονιών τα αποια όμως περνούσαν ψηλωμένα χωρίς να μπορώ να τα τουφεκίσω..Δύο τουφεκιές επιχείρησα σε δύο κοπαδάκια τριών και τεσσάρων πουλιών αντίστοιχα και ένα φετινάρι ήρθε μαζί μου.closest chase bank
Είχε κοσμο αρκετό. Πολλα αυτοκίνητα...τασο ειχε κοσμο?
Είχε κοσμο αρκετό. Πολλα αυτοκίνητα...
Αφού κι εγώ έλεγα πριν πάω σήμερα αύριο να πάω αλλά...Μεθαύριο πάλι...Άλλες 5 "φόλες" σαν την σημερινή....και δεν θα πατάει άνθρωπος!