Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ok παιδιά, έστειλα μήνυμα στους διαχειριστές αν είναι ok και, αν μου απαντήσουν ότι δεν έχουν θέμα, θα σας τα γράψω αναλυτικά.
Το θεωρώ παράλογο να μην επιτρέπεται, εδώ υπάρχουν ολόκληρα νήματα με κυνηγομάγαζα και επαγγελματίες που αναφέρονται επώνυμα.

Ok παιδιά, έστειλα μήνυμα στους διαχειριστές αν είναι ok και, αν μου απαντήσουν ότι δεν έχουν θέμα, θα σας τα γράψω αναλυτικά.

Λεωνίδα σε ποιον έστειλες μνμ γτ εγώ δεν έχω δει κάτι. Εν πάση περιπτώσει δεν μπορώ να δω κάτι κακό στην ενημέρωση, δεν ξέρω τι θες να γράψεις αλλά ελεύθερα.

Ένα ακόμη απογευματινό πέρασε με ανάμεικτα συναισθήματα,είδα αρκετά κοπαδάκια τρυγονιών τα αποια όμως περνούσαν ψηλωμένα χωρίς να μπορώ να τα τουφεκίσω..Δύο τουφεκιές επιχείρησα σε δύο κοπαδάκια τριών και τεσσάρων πουλιών αντίστοιχα και ένα φετινάρι ήρθε μαζί μου.closest chase bank

Καλησπέρα κ απο τα βόρεια.. Τίποτα νέο ακόμα.. Βέβαια η μετανάστευση έχει αρχίσει αν κρίνω απο τα χελιδονια κ τους μελισσουργους. Κ τα ντόπια έχουν αρχίσει να κινούνται σε ρυθμούς ετοιμότητας... Μια καταιγίδα θέλουμε, μιας κ μας έχει ξεκάθαρα δείξει ότι τότε μπορεί ξαφνικά να γεμίσει ο τόπος πουλιά.. Η παρέα είναι κάθε μέρα έξω, σε διαφορετικά ποστα_σταθμους.. Περιμένουμε!

Ένα ακόμη απογευματινό πέρασε με ανάμεικτα συναισθήματα,είδα αρκετά κοπαδάκια τρυγονιών τα αποια όμως περνούσαν ψηλωμένα χωρίς να μπορώ να τα τουφεκίσω..Δύο τουφεκιές επιχείρησα σε δύο κοπαδάκια τριών και τεσσάρων πουλιών αντίστοιχα και ένα φετινάρι ήρθε μαζί μου.closest chase bank
Κούκλα τo brow

Λεωνίδα σε ποιον έστειλες μνμ γτ εγώ δεν έχω δει κάτι. Εν πάση περιπτώσει δεν μπορώ να δω κάτι κακό στην ενημέρωση, δεν ξέρω τι θες να γράψεις αλλά ελεύθερα.
Μάνο, έστειλα στο hunterslife team, ελπίζω να μην έστειλα κάπου λάθος. Ok, θα γράψω, ρώτησα για το τυπικό της υπόθεσης, μήπως θεωρηθεί διαφήμιση κλπ κλπ. Γενικά είναι θετικές οι εντυπώσεις μου και θα τις μεταφέρω όσο μπορώ αντικειμενικά στο thread για το κυνήγι Βουλγαρία.

Μπραβο Φωτη, κυριως για την υπομονή και την επιμονή σου :)

Απίστευτη ησυχία σήμερα, δεν πετούσε ούτε χελιδονι.. Με το ζόρι είδαμε σε διαφορετικά σημεία 20 αρια πουλιά κι αυτά κλαρωμενα.. Οι μελισσουργοι όλοι στα καλώδια της υψηλής τάσης. Ανησυχητική η συμπεριφορά αυτή... Ας ελπίσουμε ότι είναι να γίνει, να γίνει μέρα.....

Status
Not open for further replies.
Back