Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτά περί καυτών νερών που λένε βοηθάνε στο μαδημα;
Εγω δεν το κανω και δεν κερδίζεις και τιποτα νομίζω.Αντίθετα απο κατεψυγμένα που ήταν σε ζεστό νερό ,μάλλον κακό κάνεις στο μεζεδάκι..
Φυσιολογική αποψ0υξη ειναι το καλύτερο Πρώτα σε συντήρηση και μετά εκτός ψυγείου.
.

Last edited:
απο ντοπιαρικα κοτσυφια παντως φετος καλα παμε ,πολυ πραμα ,να μην ηταν και αυτες η καρακαξες να τα ενοχλουνε!
Tα εχουν σκίσει.Αυτο που βλέπω εγω είναι οτι έχουν αυξηθεί υπερβολικά ακόμη και μέσα στις πόλεις και στα πάρκα. Δεν εχουν αφήσει φωλιά.Το βλέπω καθημερινά και γυρω απο τη δουλειά αλλά και στο πάρκο.
Καριόλες ......

Eνδέχεται να είναι θηλυκός κότσυφας...

Επειδή τυγχάνει να έχω ασχοληθεί με τα καναρίνια χρώματος και να έρθω 1ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2007 στα κίτρινα λιποχρωμικά , ξέρω τι λέω . :cool:
Σίγουρα είναι τσίχλα με παραπάνω χρωστική μελανίνης και αυτός είναι και ο λόγος που κάνει σκουρότερο το πτέρωμα της .
Εξάλου έχει όλα τα χαρακτηριστικά , λευκό στήθος - κοιλιά με βούλες και το χαρακτηριστικό φρύδι πάνω απ' το μάτι.

Μετά από μέτρια χρόνια 13/14
Μετά από καλή χρονιά 14/15
Μετά από μέτρια ως κακή χρονια 15/16
Μετά από καλή χρονιά 16/17
Είχαμε μια μέτρια 17/18
Και μια κακη 18/19..
Δεύτερη συνεχόμενη κακή χρονιά δεν θυμάμαι ποτε...και κρατάω σημειώσεις πολλά χρόνια ...
Δεν περνάει ο καιρός ρε φουστη με τιπτ ....

Μετά από μέτρια χρόνια 13/14
Μετά από καλή χρονιά 14/15
Μετά από μέτρια ως κακή χρονια 15/16
Μετά από καλή χρονιά 16/17
Είχαμε μια μέτρια 17/18
Και μια κακη 18/19..
Δεύτερη συνεχόμενη κακή χρονιά δεν θυμάμαι ποτε...και κρατάω σημειώσεις πολλά χρόνια ...
Δεν περνάει ο καιρός ρε φουστη με τιπτ ....
Νομίζω οτι η χρονια 17/18 θύμησε παλιές καλές εποχές τουλάχιστον στην ήπειρο...Από τα μπασιματα του Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος είχε πάρα πολλά πουλιά

Νομίζω οτι η χρονια 17/18 θύμησε παλιές καλές εποχές τουλάχιστον στην ήπειρο...Από τα μπασιματα του Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος είχε πάρα πολλά πουλιά
Μιλαω φιλε μου γενικα σαν μεσο ορο σε ολη την χωρα..
Και εμας μεσσηνια φετος που σε αλλες περιοχες δεν την εβλεπαν καν..απο αρχες ιανουαριου και μετα γινοταν πολεμος...οπως και στα μπασιματα ειδαμε καλα περασματα
Δεν θα την πουμε ομως καλη χρονια

Μιλαω φιλε μου γενικα σαν μεσο ορο σε ολη την χωρα..
Και εμας μεσσηνια φετος που σε αλλες περιοχες δεν την εβλεπαν καν..απο αρχες ιανουαριου και μετα γινοταν πολεμος...οπως και στα μπασιματα ειδαμε καλα περασματα
Δεν θα την πουμε ομως καλη χρονια

Kαλα ηταν φετος σαν γενικη εικονα, την εσωσαν την παρτιδα οι τσιχλες στο τελος , αν κ για να ειμαι ειλικρινης λιγες ηταν οι πραγματικα κακες χρονιες για τη Μεσσηνια... Αν εξαιρεσουμε τα μπασιματα που για μενα δεν ηταν καλα γιατι τα πουλια εμπαιναν βραδυ, ολους τους υπολοιπους μηνες οσες φορες και αν επιχειρησα να τις κυνηγησω βρηκα πουλια, εστω κ με λιγη σκεψη για τον τοπο που θα επελεγα... Λογω ιδανικου βιοτοπου οι χρονιες θα ειναι παντα απο μετριες εως πολυ καλες, αναλογα με το αν μιλαμε μονο για καρτερι η και για περπατητο...

Kαλα ηταν φετος σαν γενικη εικονα, την εσωσαν την παρτιδα οι τσιχλες στο τελος , αν κ για να ειμαι ειλικρινης λιγες ηταν οι πραγματικα κακες χρονιες για τη Μεσσηνια... Αν εξαιρεσουμε τα μπασιματα που για μενα δεν ηταν καλα γιατι τα πουλια εμπαιναν βραδυ, ολους τους υπολοιπους μηνες οσες φορες και αν επιχειρησα να τις κυνηγησω βρηκα πουλια, εστω κ με λιγη σκεψη για τον τοπο που θα επελεγα... Λογω ιδανικου βιοτοπου οι χρονιες θα ειναι παντα απο μετριες εως πολυ καλες, αναλογα με το αν μιλαμε μονο για καρτερι η και για περπατητο...

Έχεις δίκιο Άρη για εμάς κάτω..
Βασικά εμάς μας σώζουν τα επιστροφια πάντα.....Το 15/16 ηταν η χρονιά που δεν έβαλε στο τέλος ..ότι χειρότερο έχω δει ....Έχεις δικιο για τον βιότοπο που έχουμε ...

Μααααλιστα μααααλιστα.ετσι δηλαδή βαρανε οι διπλωματουχοι.αλιμονο σ εμάς τους κοινούς θνητούς
.yelling.

Status
Not open for further replies.
Back