Δεν γνωριζω τι εμπειρια εχεις στο συγκεκριμενο κυνηγι αλλα και ποσες παρεες γνωριζεις που ασχολουνται με αυτο.Εγω ειμαι σαφης με τον γενικο κανονα και σε καμμια περιπτωση με πολυπειρες παρεες που εχω συμμετασχει και γνωριζω σου μεταφερω τα οσα στην πραγματικοτητα συμβαινουν.Οι αποψεις ειναι σεβαστες αλλα για να τοποθετηθω στα οσα συμφωνω και σε οσα δεν εφοσον πρεπει να τεκμειριωσω τις θεσεις θα παρει πολυ κουβεντα .Αλωστε με τα οσα ανελυσες και τα οσα ειχες αποψη απλα συμφωνησες στον βασικο κανονα που απαιτει το οπλο μας να μη κανει εμπλοκες και να εχει τη δυνατοτερη διατρηση στο θηραμα.Εσυ απλως εδωσες τη δικη σου συνταγη κατα την αποψη σου παντα πως μπορει καποιος να το κανει.Σεβαστο.
Δυστιχως φιλε μου(χωρις να προσβαλω την παρεα σου και σενα) τις μεγαλυτερες ασχετοσυνες εως και επικυνδηνες αποψεις τις εχουν αυτοι που κυνηγανε γουρουνια....τονιζω ομως ΟΧΙ ΟΛΟΙ....υπαρχουν αρκετοι που εχουν γνωση επανω στο θεμα οπλο-γουρουνι-φυσιγγι.
Σου ξαναλεω λοιπον πως το ποιο ασφαλες οπλο για κυνηγι αγριογουρουνου ειναι ενα δικαννο διπλοσκανδαλο....στην καραμπινα η μονη σιγουρη(και οχι παντα)ειναι μονο η πρωτη τουφεκια.....επισεις σου ξαναλεω πως στην διατρηση δεν παιζει ρολο το οπλο.........και αυτα που σου γραφω δεν ειναι καμια συνταγη ουτε αποψη....ειναι εμπειρια και γνωση με αποδεδειγμενα περιστατικα.
Το γιατι οι περισσοτεροι κυνηγανε γουρουνια με καραμπινες ειναι κοινο μυστικο και δεν χρειαζεται αναλυση.