και εγω σημερα απο τα αβδυρα, ενα μεγαλο τιποτα.
Γιάννη ωραια φωτο! Βλεπω το επανιελ και το λίγουρευομαι,εχω ακούσει οτι αυτη η ράτσα ειναι κορυφή στα ορτυκια! Ειχε περασμα σημερα; 5 ορτυκακια βλεπω!Ταδωσε όλα σήμερα η μικρή.
Έστρωσε το ψάξιμο της και άρχισε να κάνει οικονομία δυνάμεων.
hosting immagini
Είναι κόκκερ field, κυνηγετικο δηλαδή.Γιάννη ωραια φωτο! Βλεπω το επανιελ και το λίγουρευομαι,εχω ακούσει οτι αυτη η ράτσα ειναι κορυφή στα ορτυκια! Ειχε περασμα σημερα; 5 ορτυκακια βλεπω!
Πολυ ωραίο σκυλάκι! Ειμαι ψιλόασχετος απο σκυλιά και φαίνεται...να το χαίρεσαι!Είναι κόκκερ field, κυνηγετικο δηλαδή.
Πολύ καλό και στο απορτ.
Μπράβο Γιάννη και να χαίρεσαι το σκυλάκι σου, τα κόκερ άμα είναι από κυνηγετικά αίματα είναι ''σκούπες'' και όχι μόνο στα πουλιά αλλά και στο λαγό, όσο για το απόρτ κάνει και σε στεριά και σε νερό με το ίδιο πάθος.Ταδωσε όλα σήμερα η μικρή.
Έστρωσε το ψάξιμο της και άρχισε να κάνει οικονομία δυνάμεων.
hosting immagini
Χρήστο κάποια πουλιά περνάνε καθημερινά αλλά δεν μένουν.
Προσοχή με την κακοκαιρία που έρχεται γιατί τότε θα αναγκαστούν τα πουλιά να μείνουν και θα τα ευχαριστηθειτε για δύο τρεις μέρες. Η Μαρωνεια θα ήταν για μένα η πρώτη επιλογή με βροχή.
Γιάννη το κακό είναι ότι βλέπω στα site του καιρού οι καταιγίδες που μας έδινα από Δευτέρα να γίνονται συννεφιές...
Κυπρο της πουτανας σημερα.
φολες σε ολες τις περιοχες απο τους κασετοφωνακηδες για να μην ειμαστε στα ποδια τους.
.
Κι απο Δευτέρα πάλι........Τζίφος και σήμερα...
Εντάξει Δημήτρη το διαβάσαμε και την πρώτη φοράΚι απο Δευτέρα πάλι........![]()
Καλημερα! Χρυσανθε η κατασταση που περιγραφεις ειναι τραγικη! Και πραγματικα αν ειχα σκυλο και παθαινα κατι τετοιο,θολωνεις..και η κατασταση μπορει να ξεφύγει! Τωρα οσο αφορά για πέρασμα σημερα,και εγω το ιδιο πίστευα! Ηταν ιδανικές συνθηκες και σιγουρα θα ειχε κάποια πουλια εδω σημερα σε συνδοιασμο με την μεγαλη πρωινή υγρασια (παλιοί κυνηγοί μου εχουν πει οτι οταν εχει πολυ υγρασια το βραδυ αλλα και το πρωι τα πουλια καθίζουν πιο ευκολα). Αλλα πραγματικα απο την πρωτη του μήνα βγαίνω σχεδόν καθημερινά καταγράφοντας πανω απο 10 χιλιόμετρα την μέρα,και οι τόποι που παω ειναι και μακρια απο το σπίτι μου..εχω ταλαιπωρηθεί και εγω πολυ αλλα και η γυναίκα μου μουρμουρίζει..το καλο έχασα 2-3 κιλα περιττά που ειχα,και μάζεψα μερικά ορτυκια..απο αυριο εχει ο Θεός!Κυπρο της πουτανας σημερα.
φολες σε ολες τις περιοχες απο τους κασετοφωνακηδες για να μην ειμαστε στα ποδια τους.
η κατασταση ξεφυγε.
φανηκα τυχερος που δεν μπόρεσα να παω.
ο μοσμος αγανακτησε.
θα χουμε σκοτωμους.
φιλος γλυτωσε παρα λιγο τα δυο δκυλια κ περιμενει για το αλλο.
αλλος φιλος εχασε σε κλασματα αλλα δυο.
αμα θελουν ετσι........
Δεν σας λεω προβλεψεις γιατι ειμαι κυπρο.
ομως εμείς αυριο θα χουμε πουλια συμφωνα με τις μελέτες μου.
Γιαννη κ κρητη θα χετε ο μεσαιος αξονας περναει απο εσας κ πιστευω θα βρειτε λιγα.
μας καναν να ''μισησουμε'' ενα λατρεμενο κυνηγι του καλοκαιριου οι πουστηδες.