Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πρωινό σήμερα άνετα έπιανα το όριο μέχρι τις 9 (καρτέρι) λόγο προβλήματος με την Franchi πήρα την Benelli και το αποτέλεσμα ήταν να χαλάσω 4 κουτιά φυσίγγια για να πάρω 3 πουλιά στο χέρι και να χάσω ακόμα 2,χάλια...
Τι έπαθες ρε Νικόλα με την Φράνκι?

Την κάναμε τη βολτίτσα μας και σήμερα. Πιάσαμε υψόμετρο το πρωί για να γλιτώσουμε το βοριά και το ψιλόβροχο. Εκεί που φτάσαμε ψιλοχιόνιζε. Καρτεράκι περίπου δίωρο το πρωί και μετά κατεβήκαμε και κάναμε περπατητό σε επίπεδο πάνω από την εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών σε αμπέλια, ελιές και λεμονιές. Αρκετά πουλάκια αλλά στο περπατητό που έπιασε μποφόρ ο καιρός πήγαιναν σαν στούκας. Το πρωί έπαιξα λίγο με F2 Classic No8 και έτριβα τα μάτια μου από την απόσταση που έπεφταν τα πουλιά (τσοκ Carlson's ported F). Το άκρον άωτον ήταν ότι πρέπει να μου πέρασαν πάνω από 50 κοτσύφια στα 20 μέτρα το πρωί. Δεν είχα δει τόσα αθροιστικά σε όλη την περίοδο φέτος. Καλά ήταν πάντως. Δε λέω και του χρόνου γιατί παίζει να βγω απογευματινό κάποια μέρα ακόμα ;)
Πήραμε περίπου 50 πουλιά 3 άτομα. Χάσαμε και καμια 15ρια δυστυχώς (πολύ χορτάρι στο περπατητό)...
vlVpWYg.jpg

Τα φιλαράκια ήταν ακατάδεκτοι, δεν ήθελαν να βγουν φωτό.yel.
Περιοχές Σούλι και Λαλιώτη
Ρε θα κρεμάσει η πόρτα με τόσα πουλιά...!!
Αμ εσείς Μιχαλάκη μου με 50 πουλιά λογικά θα πρέπει να κοντέψατε να φτάσετε εδώ στην Αμαλιάδα περπατητό.....sarcastic..sarcastic.

Πολύ καλή δουλειά!! Μπράβο σας...RESPECT.

Αμ εσείς Μιχαλάκη μου με 50 πουλιά λογικά θα πρέπει να κοντέψατε να φτάσετε εδώ στην Αμαλιάδα περπατητό.....sarcastic..sarcastic.

Ετσι ειναι φετος κωστα γιατι δεν εχει παντου πουλια:)

Ετσι ειναι φετος κωστα γιατι δεν εχει παντου πουλια:)
Δν βαριέσαι. Να είμαστε καλά πρώτα πρώτα κ ίσως του χρόνου να έχουμε ανώτερη κυνηγετική περίοδο. Όταν έπρεπε να βρέξει πάνω στη μετανάστευση να μείνουν τα πουλιά διστυχώς δν έβρεξε με αποτέλεσμα να μας προσπεράσουν τα πουλιά πανελλαδικός....

Καλησπέρα συνάδελφοι..
Πρωινό περπατήτο Σάββατο με έναν φίλο στα περίχωρα της Σπάρτης με φυσίγγια rio 28 8 νούμερο.και nsi due sporting 28 8.5 ..απογοήτευση με την χθεσινή υγρασία και τα δύο..πολλά αίματα και ζωντανά πουλιά.Σημερα περπατήτο με πολύ αέρα ξανά απογοήτευση τα ίδια φυσίγγια...Απογευματινό καρτερι σήμερα με rio 32 10 νούμερο φοβερά αποτελέσματα και σε μεγάλες αποστάσεις..όπλο browning b525 game one με anaconda short range στην κάτω καμήλας και medium range στην πάνω. .τα rio 32 θα είναι μάλλον το μελλοντικό μου φυσιγγι.ωραιες εντυπώσεις έχω και από το navaro 30 και τα κουτουμανος Ωμέγα 31 gr...
Είχα δοκιμάσει στα μπασιματα τα rio 28 και είχα μαζί μου και rio 32. Ημέρα με νύχτα ήταν. Πολύ ανώτερο το 32 αρι και γενικώς τα εμπιστεύομαι περισσότερο σαν γομωση από το 28.

Είχα δοκιμάσει στα μπασιματα τα rio 28 και είχα μαζί μου και rio 32. Ημέρα με νύχτα ήταν. Πολύ ανώτερο το 32 αρι και γενικώς τα εμπιστεύομαι περισσότερο σαν γομωση από το 28.
Όταν λες ανώτερο το 32άρι;
Πιο συγκεντρωτικό πιο γρήγορο πιο μαλακό σε ανάκρουση;;;;; Τη ακριβώς;

Τελευταιο κυνηγι κ για μενα το σημερινο, απογευματινο καρτερακι προς Καπανδριτι μερια με πολυ πολυ κρυο κ λιγα πουλακια!! Πολυ ωραια ηταν και ακομα πιο ωραια τα δικα μου φυσιγγακια!! Αντε κ του χρονου με υγεια κ πολυ ορεξη!!

Πόσο το αγοράζεις το RIO 32gr φιλαράκι;
Δεν τα δουλεύω πια φίλε γιατί βρήκα προσφορά τα lambro classic 32 που μου αρέσουν ακόμα καλύτερα, νομίζω τα είχα πάρει 7 ευρώ τότε, αλλά δεν είμαι και σίγουρος, είχε 50 λεπτά διαφορά με το 28αρι θυμάμαι πάντως σίγουρα.

Δεν τα δουλεύω πια φίλε γιατί βρήκα προσφορά τα lambro classic 32 που μου αρέσουν ακόμα καλύτερα, νομίζω τα είχα πάρει 7 ευρώ τότε, αλλά δεν είμαι και σίγουρος, είχε 50 λεπτά διαφορά με το 28αρι θυμάμαι πάντως σίγουρα.
Το Lambro Classic 32gr με (S4) πολύ καλό κ μαλακό & γρήγορο.....

Το Lambro Classic 32gr με (S4) πολύ καλό κ μαλακό & γρήγορο.....
...και βέβαια χωρίς λόγο το σταμάτησε!!! Έβγαλε το royal 10 ευρώ....Ακριβο ήταν ετσι κι αλλιώς αλλά σε προσφορά ένα 7 αρι που το πήρα ήταν το καλύτερο σε αυτά τα λεφτά...

...και βέβαια χωρίς λόγο το σταμάτησε!!! Έβγαλε το royal 10 ευρώ....Ακριβο ήταν ετσι κι αλλιώς αλλά σε προσφορά ένα 7 αρι που το πήρα ήταν το καλύτερο σε αυτά τα λεφτά...
Το ROYAL ποιός ξέρει τη καρυδιάς καρύδι είναι; Πάντος δν το έχει φέρει κανένας εδώ. Αλλά ποιός θα το πάρει στα 10,00€ ρε παιδιά;
Αυτός ο Ναυπλιώτης δηλαδή σταματάει τα καλύτερα φυσίγγια...Classic 32gr / Vergina 33gr / Export 32,5gr.....θα μου πεις βέβαια πως κ τα τρία τους ήταν στην ίδια τιμή 8,50€ με 9,00€ πάνω κάτω.
Αλλά ρε φίλε μου δν τα σταματάς αυτά τα φυσίγγια τα οποία επάνω τους έχει εξικειωθεί όλος ο κόσμος....

Το ROYAL ποιός ξέρει τη καρυδιάς καρύδι είναι; Πάντος δν το έχει φέρει κανένας εδώ. Αλλά ποιός θα το πάρει στα 10,00€ ρε παιδιά;
Αυτός ο Ναυπλιώτης δηλαδή σταματάει τα καλύτερα φυσίγγια...Classic 32gr / Vergina 33gr / Export 32,5gr.....θα μου πεις βέβαια πως κ τα τρία τους ήταν στην ίδια τιμή 8,50€ με 9,00€ πάνω κάτω.
Αλλά ρε φίλε μου δν τα σταματάς αυτά τα φυσίγγια τα οποία επάνω τους έχει εξικειωθεί όλος ο κόσμος....
Έτσι όπως τα λες... Μένει να σταματήσει και το καφέ τώρα να δέσει το γλυκό!

Η πόρτα πήρε λίγο τζόγο .yel.
Η αλήθεια είναι ότι δεν περπατήσαμε όσο συνήθως αλλά αν δε βρίσκαμε πουλιά θα περπατούσαμε ακόμα! Είχαμε σηκωθεί με κ@υ...εεε με όρεξη ηθελα να πω:D.yel.
Τα πουλιά σε μας έχουν πιάσει τα λεμονοπορτόκαλα κοντά στη θάλασσα. Φάνηκε από την Παρασκευή. Αν ξέρεις λίγο τα κατατόπια παίζεις μπάλα ;)

Ακόμη ένα σύντομο απογευματινό μιας ώρας, πουλιά ικανοποιητικά στον αριθμό τα περισσότερα κοκκινότσιχλς άρχισαν να ανεμίζουν στης 17:50 με κορύφωση ένα εικοσάλεπτο αργότερα.Φυσίγγια "ανεμομαζώματα ανεμοσκορπίσματα" η αστοχία μου όμως μου στέρησε μια ικανοποιητική κάρπωσηΤελικά το σύνολο απογοητευτικό 3 κοκκινότσιχλες στο χέρι 1 τσίχλα και ένα ψαρόνι τροφή για τα αρπακτικά.
Φώτη, τις κοκκινούλες τις πας "μαρούλι" τελευταία βλέπω...!!! :rolleyes:
Φαίνεται, τον προτιμάνε αρκετά τον τόπο σου...! Μπράβο!

Status
Not open for further replies.
Back