Και αύριο βαράς!Παιδιά τα κοτσύφια είναι μέχρι και αύριο 20? Η σήμερα ήταν η τελευταία μέρα τους?
Ακόμα και τα μέτρα να είναι απόλυτα σωστά έχει τεράστια διαφορά το swing η σκανδάλη μα και φυσικά η σκοπευτική εικόνα!Πολύ πλούσιο απογευματινό όντως. Όσο για τις αστοχίες η μυική μνήμη κάνει τη ζημιά... Μια τη benelli μια το beretta έχω μπερδέψει το είναι μου μάλλον! Χαχα! Το δίκανο 200 γραμμάρια παραπάνω αλλά και 15 πόντους πιο κοντό σε συνολικό μήκος...
Τα είπες όλαΑκόμα και τα μέτρα να είναι απόλυτα σωστά έχει τεράστια διαφορά το swing η σκανδάλη μα και φυσικά η σκοπευτική εικόνα!
Κώστα καρτέρι έχω μερες να κάτσω λόγω δουλειάς, αλλά μεσα σε δύο μέρες χάθηκαν οι! τσιχλες. Κοτσυφακια παιζουν....Βλέπω το πλάγιο το έχεις στρώσει για δουλειά....
Αρίστο καλά έχω παρατηρήσει....
Δν έχω παραισθήσεις...
Τις τελευταίες 3 ημέρες έχω πάει σε 3 διαφορετικά καρτέρια κ τα πουλιά όλο κ λιγότερα....Με το κορυφαίο σήμερα από τις 17:15 ως 18:30 με μόλις 5 σμπάρα μια τσίχλα κ αυτή χαμένη....κ περιμετρικά καρτέρια ζήτημα να έπεσαν δύο κουτιά φυσίγγια στο σύνολο.
Σήμερα μετάνιωσα που πήγα καρτέρι...
Θεωρώ πως η πανσέλινος με τα προ 4-5 ημερών Βοριαδάκια που είχαμε έπεξαν το ρόλο τους στη μετανάστευση......![]()
Ομορφιά!
Παίζουν κοτσύφια αλλά μέχρι αύριο είναι η διορία τους καθώς κλείνει αύριο το κοτσύφι...Αν κ εγώ δν τα χτυπάω λόγο ομορφιάς.....Κώστα καρτέρι έχω μερες να κάτσω λόγω δουλειάς, αλλά μεσα σε δύο μέρες χάθηκαν οι! τσιχλες. Κοτσυφακια παιζουν....
Όπως όμορφο και το τραγούδι τους αλλά τώρα που είναι κατακιτρινα από το λίπος στη σχάρα ειναι όνειρο και χτυπημένα με λαδολεμονο και ρίγανη!Παίζουν κοτσύφια αλλά μέχρι αύριο είναι η διορία τους καθώς κλείνει αύριο το κοτσύφι...Αν κ εγώ δν τα χτυπάω λόγο ομορφιάς.....
Τελευταία φορά που χτύπησα καταλάθος κοτσύφι ήταν μια θυλικιά πριν κανα 4άρι χρόνια η οποία πετάχτηκε από τα βάτα μπούκα φωτιά κ εστεικτοδός της ρίχνω μια μπιχτή και κατέβασα την κοτσυφίνα μαζί με ένα κλαρί ελιάς σαν τσιγάρο χοντρή.....![]()