Οι κατασκευές μας

Πλάκα πλάκα ένα ανεμιστηρακι χρειαζοντε μεσα όλα τα σκυλοκουτα γενικά..Ειδικά στις μεγάλες διαδρομές του καλοκαιριού...buy buy..buy buy.
Απορώ πως δεν το έχει σκεφτεί κανενας,Δεν ξέρω αν προσφέρει τίποτα..
ΥΓ Σας ακούω..μην γελάτε...sarcastic. Δεν ξέρω από σκυλια αλλά μια βλακεία θα την πω....smashfrak..hit.

Και επειδή μπορεί να μπει ο κολλητός και να στεναχωρηθεί που δεν έβαλα και την κατασκευή - δώρο που μου έκανε....
l09eQKw.jpg

9RrRTxT.jpg

Τώρα σοβαρά γίνετε Κώστα αυτό?Το έχουν κάνει και άλλοι κυνηγοι?
Μεταξύ σοβαρού κ αστείου το είπα..
Τα παντα γινονται αδερφε...καλους φιλους,ορεξη και μερακι να εχεις..
Το εχει κανει φιλος στην οροφη του κουτιου και δουλευει αψιογα...
Το προβλημα στο δικο μου ειναι οτι αναγκαστικα πρεπει να μπει στην πλατη της κουτας επειδη απο πανω ειναι ο αποθκευτικος χωρος, και φοβαμαι οτι θα βαζει τα καυσαερια μεσα...
Βεβαια υπαρχει η λυση της "επεκτασης" της εξατμισης με ευκαμπτο σωληνα εξω απο τα ορια της κουτας,ωστε να μην επηρεαζονται τα σκυλια!
Θα ενημερωσω :):)

Τώρα σοβαρά γίνετε Κώστα αυτό?Το έχουν κάνει και άλλοι κυνηγοι?
Μεταξύ σοβαρού κ αστείου το είπα..
Το είδα περισυ στο σκυλοκουτο ενός μηχανικού αυτοκινήτων.
Δουλεύει μια χαρά.
Εγώ πριν είκοσι χρόνια είχα βάλει ανεμιστηρακι σε μια ηλεκτροσυγκολληση που υπερθερμαινοταν το καλοκαίρι ιδιαίτερα.

Άρα είναι παλιό το κολπο..
Εδώ εμείς οδηγούμε με ανοιχτά τα πάντα το καλοκαίρι..Σκεφτητε το σκύλο με τόσο μαλλί..Δεν λέω ότι κινδυνευει απο θερμοπληξία..Αλλά οποιος μπορεί να το έχει καλό κάνει σίγουρα..:)

Έχει τύχη να δω λυκόσκυλο με θερμοπληξία..Τα αφεντικά του ερχοντουσαν απο Αθήνα για το νησί(πολύ μεγάλη διαδρομή βέβαια..)Και τον σκύλο τον είχαν μέσα στο τζιπ..

Πριν λίγα χρόνια τέσσερα σκυλιά ψοφησαν μεσα σε μπαγκαζιερα στο αμπαρι πλοίου για τη Λήμνο. Εγώ τα σκυλιά μου τα βάζω πάντα σε κουτιά στο κατάστρωμα σε αεριζομενους χώρους. Παλιά καθόμουν κατάστρωμα με τα σκυλιά δίπλα μου όσες ώρες κιαν χρειαζόταν.

Παιδιά συγνώμη αλλά το ανεμιστηράκι τι μπορεί να προσφέρει αν ο αέρας δεν ανανεώνεται επαρκώς; Το μόνο που κάνει είναι να ανακατεύει τον ήδη παλιό και ζεστό αέρα. Νομίζω ότι η ουσία είναι να μπαίνει από έξω φρέσκος αέρας...Μπορεί να κάνω λάθος αλλά εγώ έτσι το βλέπω... :)

Και επειδή μπορεί να μπει ο κολλητός και να στεναχωρηθεί που δεν έβαλα και την κατασκευή - δώρο που μου έκανε....
l09eQKw.jpg

9RrRTxT.jpg
Ενταξει ο ανθρωπος ειναι απαιχτος .congrats..congrats.
Την συγκεκριμενη κατασκευη την βαζεις στο σαλονι του σπιτιου για ντεκορ ανετα
Πινακες και μαλ@κιες
Ρε δεν πα να γκρινιαζει η γυναικα και η πεθερα .sarcastic.
Μονο που θα βλεπεις τα στολιδια σου σε παραταξη και θα τα καμαρωνεις ας παει και το παλιαμπελο .lazy.

Ενταξει ο ανθρωπος ειναι απαιχτος .congrats..congrats.
Την συγκεκριμενη κατασκευη την βαζεις στο σαλονι του σπιτιου για ντεκορ ανετα
Πινακες και μαλ@κιες
Ρε δεν πα να γκρινιαζει η γυναικα και η πεθερα .sarcastic.
Μονο που θα βλεπεις τα στολιδια σου σε παραταξη και θα τα καμαρωνεις ας παει και το παλιαμπελο .lazy.
Στο σαλόνι μπήκε!
Μετά από πολύ αγώνα βέβαια... Στις αρχές καθόμουν στον καναπέ, έπαιρνα το τηλεκοντρόλ της ledοταινιας που έχουμε βάλει και έπαιζα!
Βέβαια ότι γλίτωσα σε χρήμα λόγω της προσφοράς εργασίας του φίλου... Το έδωσα σε δώρα για να πείσω τη γυναίκα

Παιδιά συγνώμη αλλά το ανεμιστηράκι τι μπορεί να προσφέρει αν ο αέρας δεν ανανεώνεται επαρκώς; Το μόνο που κάνει είναι να ανακατεύει τον ήδη παλιό και ζεστό αέρα. Νομίζω ότι η ουσία είναι να μπαίνει από έξω φρέσκος αέρας...Μπορεί να κάνω λάθος αλλά εγώ έτσι το βλέπω... :)
Χρηστο ο ανεμιστηρας μπαινει με τετοιο προσανατολισμο που να ρουφαει αερα απο εξω και να τον στελνει μεσα.

Χρηστο ο ανεμιστηρας μπαινει με τετοιο προσανατολισμο που να ρουφαει αερα απο εξω και να τον στελνει μεσα.

Τωρα μαλιστα! Μπηκαν τα πραγματα στη θεση τους! Ετσι σιγουρα ο ανεμιστηρας θα κανει δουλεια. .well done.

• Like
Reactions: jnp
Back