Οι κατασκευές μας

Ευχαριστώ παιδες.
το ξυλο ειναι ευκολο υλικο κ μπορεις να φτιαξεις παρα πολλα μαζι του.
το δύσκολο που δεν παω με τιποτε ειναι το σιδερο.
δυστυχώς ομως δεν μπορεις να φτιαχνεις τα παντα απο ξυλο ;)

Φιλε μου γιαυτο είναι το θεμα.
για να περνουμε ιδεες κ να φτιαχνουμε μονοι μας πολλα πράγματα.
Γλυτωνεις χρημα μα κ περνεις ικανοποιηση μεγάλη.
Αλλο πραγμα να τα φτιαχνεις εσύ

Φιλε μου γιαυτο είναι το θεμα.
για να περνουμε ιδεες κ να φτιαχνουμε μονοι μας πολλα πράγματα.
Γλυτωνεις χρημα μα κ περνεις ικανοποιηση μεγάλη.
Αλλο πραγμα να τα φτιαχνεις εσύ
Σωστός!!!

Δεν ξέρω αν το τοποθετω στο κατάλληλο θέμα αλλά, σχεδιάζω στο μέλλον να φτιάξω μια αποθήκη για τον εξοπλισμό που έχω παρει (και ακόμα μαζευω). Ένας χώρος καθαρά προσωπικός για τα κυνηγετικα και ψαρικα μου, με ντουλαπια για όλα τα εξεσουαρ, με πάγκο για καθαρισμό όπλων και γενικά ενα μέρος που θα έχω τα εργαλεία μου και θα ασχολούμαι με πράγματα που με ευχαριστουν.

Δεν ξέρω αν το τοποθετω στο κατάλληλο θέμα αλλά, σχεδιάζω στο μέλλον να φτιάξω μια αποθήκη για τον εξοπλισμό που έχω παρει (και ακόμα μαζευω). Ένας χώρος καθαρά προσωπικός για τα κυνηγετικα και ψαρικα μου, με ντουλαπια για όλα τα εξεσουαρ, με πάγκο για καθαρισμό όπλων και γενικά ενα μέρος που θα έχω τα εργαλεία μου και θα ασχολούμαι με πράγματα που με ευχαριστουν.
Πολύ καλή ιδέα Κωνσταντίνε! Αναρωτιέμαι αν έχεις σχεδιάσει την ντουλάπα?

Όλα σχεδιασμένα είναι φίλε Βασίλη.
Ο λόγος που σε ρώτησα είναι γιατί θέλω και εγώ να φτιάξω μια τέτοια ντουλάπα και σκεφτόμουν τα σχέδιά της. Δηλαδή θα πρέπει να έχει χώρους για τα όπλα, τα ρούχα, τα εσώρουχα, τα φυσίγγια κλπ. ώστε να έχω οτιδήποτε έχει σχέση με το κυνήγι σε ένα μέρος. Όταν θα είναι έτοιμη βάλε μια φωτογραφία αν θες φυσικά.

Ο λόγος που σε ρώτησα είναι γιατί θέλω και εγώ να φτιάξω μια τέτοια ντουλάπα και σκεφτόμουν τα σχέδιά της. Δηλαδή θα πρέπει να έχει χώρους για τα όπλα, τα ρούχα, τα εσώρουχα, τα φυσίγγια κλπ. ώστε να έχω οτιδήποτε έχει σχέση με το κυνήγι σε ένα μέρος. Όταν θα είναι έτοιμη βάλε μια φωτογραφία αν θες φυσικά.
Δυστυχώς φίλε Βασίλη είμαι εκτός Ελλάδας αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό είναι μες στα σχέδια μου για το μέλλον πρώτα ο Θεος.

Να ποσταρω και εγω μια κατασκευή σχετική με την τρελα μας...
Κατασκευη κουτας μεταφορας σκυλων για το καινουριο αμαξι...
μας πήρε καιρό (κανενα μηνα περιπου) αλλα εγινε ωραιο...νομιζω .sarcastic.

BnOEloS.jpg

cl6EJ3r.jpg

Η πανω φωτογραφια δειχνει το σκυλοκουτο στην σημερινη του μορφη αφου δεχτηκε καποιες μικροβελτιωσεις!

Μπράβο Κώστα! Ομορφιές! Γεια στα χέρια σας! Μόνο για το καλοκαίρι δεν ξέρω αν επαρκούν οι περσίδες ή μήπως χρειάζονται μεγαλύτερες... .well done.

Προσεχώς θα αλλαχθούν τα ξύλινα με πορτάκια απο πλεξιγκλάς διάτρητα σε όλη τους την επιφάνεια...
Αν και πιστευω οτι με καλύπτουν προς ώρας αφού τα δρομολόγια που κανω ειναι maximum 15-20 λεπτακια.
Βασικό ότι στο πάνω μέρος της κούτας υπάρχει αποθηκευτικος χωρος ύψους 20 πόντων , ο οποίος λειτουργεί και θερμομονωτικα!

Back