Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πέρασαν κάτι λίγες!Μια τριάδα και μια δυάδα μακρυα και βγήκε και ένα 10αρι μπουλουκακι προς τον μεγάλο αλλά ήταν μέσα με 9αρια!Οι δύο ντουφεκες καλές μου φάνηκαν γιατί ήμουν απέναντι σε έναν λαιμό για καμιά κ@ριολ@ αλλά δεν κράτησε καμία!

Πέρασαν κάτι λίγες!Μια τριάδα και μια δυάδα μακρυα και βγήκε και ένα 10αρι μπουλουκακι προς τον μεγάλο αλλά ήταν μέσα με 9αρια!Οι δύο ντουφεκες καλές μου φάνηκαν γιατί ήμουν απέναντι σε έναν λαιμό για καμιά κ@ριολ@ αλλά δεν κράτησε καμία!
Αντε να δούμε τι θα γίνει αυριο και μεθαύριο Ηλία.
Πονηρές οι μέρες...

Αντε να δούμε τι θα γίνει αυριο και μεθαύριο Ηλία.
Πονηρές οι μέρες...
Νομίζω η σημερινή μέρα ήταν καλός οιωνός!Θα κάτσω λίγο με τον guest star που θα εμφανιστεί στα μέρη μου και μετά θα πάρω τον ανήφορο για καθαρά φασσοκαρτερο και όχι ενδιάμεσο!

φιλαρακιμου που πηγε σημερα για λαγο τον περασανε ψηλωμενεςςςς καμια 500αρια πουλια με ρωτα απο βουνο για καμπο,, αντε αρχησανε της δυναμηκες ενφανισηστους και σε εμας σιγα σιγαααα.well done..terror..terror.
Κατσε στα αυγα σου εσύ.yell at..yell at.

Να ένα όμορφο βίντεο από τα περσινά φασσοπεράσματα στη Κορσική χωρίς κράχτες, που τα έχει όλα: κατασκήνωση στα καρτέρια, ευστοχίες, αστοχίες σε κοπάδια και μονές, μέχρι και αφλογιστίες...! Έτσι τις κυνηγάμε κι εμείς εδώ...! (Και με πολύ ωραία μουσική επένδυση...!)
Ωραίο βίντεο,αν και θα το προτιμούσα με τους φυσικούς ήχους του..Καλά αυτή η μαγική στιγμή που ερχονται αργα αργά καρφί απάνω σου και είσαι χωμένος μέσα στο καρτέρι σου και προσπαθείς να ελένξεις αναπνοές και καρδιοχτύπι,που να το περιγράψεις και ποιός να σε πιστέψει,αν δεν το'χει ζήσει..:):)

Καλά αυτή η μαγική στιγμή που ερχονται αργα αργά καρφί απάνω σου και είσαι χωμένος μέσα στο καρτέρι σου και προσπαθείς να ελένξεις αναπνοές και καρδιοχτύπι,που να το περιγράψεις και ποιός να σε πιστέψει,αν δεν το'χει ζήσει..:):)

.congrats..shake hands..well done.

Και σήμερα στο καρτέρι (μετά τη χτεσινή απουσία λόγω καιρού) τίποτα το σπουδαίο...! Ένα κοπαδάκι, μόνο, καμιά 25αριά πουλιά μπήκε στη χούνη κατά τις 10, αλλά αφού έκατσε στην απέναντι πλαγιά μακριά μας, στη συνέχεια το χάσαμε...! Το πιο πιθανό, να πέρασε και να έφυγε μακριά μας, δίχως να μας ζυγώσει, ώστε να το αντιληφθούμε...!

Υ.Γ.: Κάτι μου λέει, πως μες στις επόμενες μέρες, θα γίνουν καλά "ντου"...!!! Μακάρι...!!!

Χρειαστηκε ψυχραιμια και δυο καλες ντουφεκιες για να κρατησω απο το κοπαδι δυο πουλια,
με εννιαρακι και 32γρ. στα 20-25 μετρα.

Εισαι ωραίος και μας φτιάχνεις..well done.
Ειδες αλλα κοπαδάκια και σε ποιο νομό ;

Ωραίος Θάνο!έχει κ το μπεκατσοκυνηγι τα τυχερά του πολλές φορές!:)
Ανάμεσα στα κάστανα κ στις φασσες θα ταίριαζαν οι δυο άδειοι κάλυκες για να μάθουμε και εμείς το φυσίγγι..:p
Το χαβά σου εσυ Τασούλη ......yel.

Με το που έκατσα στην φυλαχτρα μου στα καλαμποκια μου εσκασαν 4 κορίτσια τα 2 έπασαν ξερά και η 3 μου εφυγε λαβωμενη...
pfSz4qv.jpg

Νομίζω η σημερινή μέρα ήταν καλός οιωνός!Θα κάτσω λίγο με τον guest star που θα εμφανιστεί στα μέρη μου και μετά θα πάρω τον ανήφορο για καθαρά φασσοκαρτερο και όχι ενδιάμεσο!
Και εγω απο αυριο θα πιασω ,μονο για φασσες,ζυγωσαν η μερες.

Status
Not open for further replies.
Back