Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μιας και οι φασσες ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί στα καλαμπόκια ,είπα να πάω για καμιά ώρα το απόγευμα να δω εάν ανέβει καμία ....
Πήγα στο prive μου μέρος και ενώ δεν περίμενα να δω πολλά πράγματα μετά τις 18.00 πέρασαν 27 μετρημένες ..ψηλώμενες και στο πυκνό.Δεν μου έκανε καμία την χάρη να βγει πιο καθαρά οπότε απλά τις χαιρέτησα ....Ανέβηκε λίγο το ηθικό πάντως

Γενικά είμαι ευχαριστημένος αρκετά , αλλά επειδή έχω σκουλήκια στον κ@λο ψάχνομαι και για κάτι πιό σφικτό από το F , έχεις καμμία πρόταση ??

Γιώργο τόσο σφικτό τσοκ, νομίζω είναι υπερβολή...! Εγώ πάντως, πάντοτε δουλεύω σε όλα μου τα αλληλεπίθετα τα IC & M...! Tα θεωρώ "χρυσή τομή" στο τσοκάρισμα...!

received-164670541137974.jpg

Καλημέρες απο τα καρτέρια....Εδώ με τον αδερφό πάντα μάχιμα...Καλή και ασφαλή έξοδο σε όλους!

Καλημέρα παληκάρια. Είμαι Πετράλωνα για δουλειά και έχω δει ήδη 3 τσίχλα και σε μεγάλο ύψος με κατεύθυνση προς θυσειο. Μάλλον πάνε για καφέ τα κορίτσια. .yel. Το πρωί κατά τις 7 που πήγαινα Περισσό να πάρω τον ηλεκτρικό άκουσα αρκετά πουλάκια. Καλή συνέχεια σε όλους σας!! .terror.

Γιώργο τόσο σφικτό τσοκ, νομίζω είναι υπερβολή...! Εγώ πάντως, πάντοτε δουλεύω σε όλα μου τα αλληλεπίθετα τα IC & M...! Tα θεωρώ "χρυσή τομή" στο τσοκάρισμα...!

Μπορεί να έχεις δίκιο , αλλά με τα σφικτά στοκαρίσματα , κοντά είναι μακρυά είναι , έχω πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες.
Όταν βάζω πιό ανοικτό από το Μ , δεν τα πάω καλά. Μπορεί να είναι και ο ψυχολογικός παράγοντας ( γιατί είμαι και λίγο ψυχάκιας ):D:D:D
ή μπορεί να είναι και τα φυσίγγια που χρησιμοποιώ.

Το ίδιο και σκοπευτήριο , με F/IM και 24 trap , έχω τα καλλίτερα αποτελέσματα.
Τέλος το OFF TOPIC και συγγνώμη από τους διαχειριστές.

Τώρα για τις τσιχλίτσες σήμερα Αργολίδα , μιά από τα ίδια τα χθεσινά.
Ελάχιστα πουλιά μεταξύ 8,00-8,30 , πρέπει να είδαμε καμμιά εικοσαριά τσίχλες όλες και όλες , και 9 άτομα που είμασταν εκεί κοντά κάναμε όλοι από 1-2-Χ.

Χλωμό το βλέπω το έργο για φέτος. Μακάρι να διαψευστώ.

Καλημέρα κύριοι ένα σύντομο πρωινό σε αμπελώνες της επαρχίας Τυρνάβου.Λίγα πουλάκια ανέμισαν τα περισσότερα πιασμένα από το βράδυ.Τουφέκισα 3 τσίχλες χτύπησα δύο οι πρώτες της φετινής χρονιάς θα μπορούσα να τουφεκίσω άλλες 7-8 άλλα τριγύρω λόγω της καλοκαιρίας είχε αρκετό κόσμο που ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες. και αυτό θα ήταν επικίνδυνο.

Καμια 30αρια τσίχλες ειδα σήμερα ψηλωμενες..και τελος...
Έκαναν κ οι λαγαδες την εμφάνιση τους..δεν πρόλαβαν να αφήσουν τα σκυλιά που τον "πέταξαν"..τον ειδα από μακρια να κάνει κύκλους μεσα σε ένα αμπέλι κ μετά να φεύγει..αλλα μετά τον έχασαν..
Θέμα χρόνου να φάει το κεφάλι του..

Καλημέρα από ΒΑ Αττική.
Συνεχίστηκε και σήμερα το μπάσιμο, τουλάχιστον στο μέρος που ήμουν. Αρκετοί κυνηγοί και αρκετά πουλιά αλλά πολύ ψηλά. Μέχρι τις 9.30 εμπαιναν με σταθερό ρυθμό. Σήμερα έπαιξαν και αρκετές φάσες. Τα κουνούπια σήμερα πιο αγριεμένα, ούτε το AUTAN δεν τα σταμάταγε.

Με τον Νικόλα σήμερα βολτουλα θεαματικές τουφεκιες άνω των 45μ από την γριά auto 5 και την 930

Δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο απο μπασιματιαρικα αλλά πέρασε η ώρα ευχαριστα

Φιλαράκι αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα τόσα χρωματακια πάνω είναι καλό,βαράει Κανενα πουλάκι ή όλο εμπλοκές?

Status
Not open for further replies.
Back