Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πηγα παλι το πρωι για 2 ωριτσες περιπου καταφερα 3 αλλα η μια εξαφανιστηκε, ολες παλι σε απογορευτικο υψος και ειχα μετακινηθει λιγο για να μη μπλεξω παλι στο κλειστο και ψαχνω μια ωρα να βρω μια τσιχλα. Το πρωι δοκιμασα ενα διασπορας σε χαρτονι με το kicks και οταν πηγα να μαρκαρω τα σκαγια γ@μηθηκαν να περνανε τσιχλες, μολις σταματουσα και περιμενα δεν περνουσε καμια, αφου σκεφτηκα ρε τι διαολο με βλεπουν ποτε ειμαι στο χαρτονι? Περασε και μια κουρουνα τραβερσα πανω απο 50 μετρα χαλαρη και αδιαφορη αλλα επεσε κραζοντας απο ενα 32αρι νο8.sarcastic.

Καλημέρα και πάλι από ΒΑ Αττική, έφτασα καθυστερημένα, 8 παρά, σε ένα ήσυχο και απομακρυσμένο καρτέρι. Αρκετές τουφεκιές από τριγύρω μέχρι τις 8, μετά έκοψαν πολύ.
Λιγότερα πουλιά από χθες (αλλά ήμουν και σε άλλο καρτερι) αλλά είδα αρκετά μπασιματιάρικα πάρα πολύ ψηλά. Έριξα λίγες τουφεκιές και κρέμασα μερικά στην πουλιάστρα. Η μάχη με τα κουνούπια συνεχίζεται, όποιος φίλος σκοπεύει να ανέβει προς ΒΑ Αττική αύριο να πάρει οπωσδήποτε AUTAN.
Ένα σύντομο βίντεο από τη σημερινή εξόρμηση.
Camera: EKEN H9R, customized by me, still a work in progress.
Όπλο: Beretta A303, σύσφιξη 4*, φυσίγγια 32gr Ρουμελιώτης (CSB-1)
Πολύ όμορφο βίντεο με ωραίες τουφεκιές, μπραβο !
Οι ρουφιανες, στο slow της καμερας σαν κυριαρινες φαίνονται και σε πέταγμα αλλά σε και όγκο

Σήμερα που καθόμουν για φάσσες, δεν αντελήφθην κάτι το σπουδαίο από μπάσιμο τσιχλών...! Ανέμιζαν βέβαια μερικές (λίγες μπασιματιάρες και λίγες πιασμένες) αλλ' όχι κάτι το ιδιαίτερο... Παρόλ' αυτά, πιστεύω ότι εάν καθόταν κανείς σε καλό πόστο και είχε υπομονή, κάτι θα έκανε σιγά - σιγά...! Μαύρες πάντως νωρίς το πρωί (αξημέρωτα) είχε πολύ λίγες απ' ό,τι μου είπε φίλος, που την είχε στήσει από πολύ νωρίς...

Περασε και μια κουρουνα τραβερσα πανω απο 50 μετρα χαλαρη και αδιαφορη αλλα επεσε κραζοντας απο ενα 32αρι νο8.sarcastic.

Αχ Άλεξ! Τη πλήγωσες τη κακομοίρα και πονούσε...! Είναι και όμορφο πουλί :confused:, πανάθεμά τηνε...! Καλά της έκανες της ρουφιάνας...!!! Κι εγώ βλέπω πολλές κατά καιρούς, αλλά δεν ζυγώνουν με τίποτα οι άχρηστες...!

Αχ Άλεξ! Τη πλήγωσες τη κακομοίρα και πονούσε...! Είναι και όμορφο πουλί :confused:, πανάθεμά τηνε...! Καλά της έκανες της ρουφιάνας...!!! Κι εγώ βλέπω πολλές κατά καιρούς, αλλά δεν ζυγώνουν με τίποτα οι άχρηστες...!
Μπα δεν πληγωθηκε μονο σουρωτηρι εγινε γιατι επεσε βολιδα κατω, Αλεξ συνονοματε αφιερωμενες οι σημερινες τσιχλες η δεξια ηταν παρα πολυ long range
nPnvWkt.jpg

Πρώτη φορά σήμερα για καμια ώρα περίπου κυνήγησα με το 682 και τσοκαρισμα 4-3,τι να πω...τις κατέβαζε από παντού με αποκορύφωμα ένα τουλάχιστον 50+ σβήσιμο στην δεντροτσιχλα!

IMG-b61be146982ad8ab645cd39537855276-V.jpg
Ηλια με 682 Sporting 76cm τις κυνηγαω στα μπασιματα και τσοκ **/*** και 8αρια. Πραγματικα κατεβαινουν απο το Θεο. Πανεμορφο οπλο

Καλημέρα και πάλι από ΒΑ Αττική, έφτασα καθυστερημένα, 8 παρά, σε ένα ήσυχο και απομακρυσμένο καρτέρι. Αρκετές τουφεκιές από τριγύρω μέχρι τις 8, μετά έκοψαν πολύ.
Λιγότερα πουλιά από χθες (αλλά ήμουν και σε άλλο καρτερι) αλλά είδα αρκετά μπασιματιάρικα πάρα πολύ ψηλά. Έριξα λίγες τουφεκιές και κρέμασα μερικά στην πουλιάστρα. Η μάχη με τα κουνούπια συνεχίζεται, όποιος φίλος σκοπεύει να ανέβει προς ΒΑ Αττική αύριο να πάρει οπωσδήποτε AUTAN.
Ωραιος φιλε.

επιστροφή μόλις από Βοιωτία,,ο καιρός δυτικός ήμασταν σε σκέψη με τον φίλο αλλά πήραμε την απόφαση να βγούμε

δεν μπήκαν πολλά πουλιά σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες αλλά τις τουφεκιές μας τις ρίξαμε,,,2 τουφέκια κάναμε παρα κάτι 30 τσίχλες και το κερασάκι στη τούρτα μια φάσσα που ανέβαινε μόνη της από το κάμπο χτύπησε στα Fantom CSB1 32gr No9 στα 30μ,,,είδαμε αρκετές φάσσες 50-60 πουλιά μακρυά μας αλλά χαμηλά,παρατηρήσαμε ότι έπεσαν σε μια μεγάλη συστάδα από πεύκα οπότε στην επόμενη έξοδο ίσως πάμε προς τα εκεί

Breda 930i σε συνδυασμό με Brain TM με αφήνουν πάντα με ένα χαμόγελο για το πόσο αβίαστα μπορώ να καρπωθώ σε όλα τα μήκη και ύψη με το κατάλληλο φυσίγγι

dl9Dujil58wR6WhbMjnyzBLtncLIAin9YZwHGLsPYulKimgNBuP7_D2QzRzHmWJ-xOA09J-go2asPSr-3X9IXmfXCXhxHIYCxZsoz5R4aQSh0zAOYewYI6PewIVt6ARpFd9Vq0pixtPSAoEZC1QmHDgy2IjunZ8DRHd5Sdyw-A5hq9cFADQVdPOWhfZsH-okPk8NpKgvqs3Bg5hfP3UJicG7DfxPcIOeS16XEtDaGnM7XbVU5KpRd-P6otDBAb_PPj1ialRhvMd_u9_ttGvlyAfhtX2qzfWal3Ika7pfAeA-GjH8e8_ExInIbp2O1bhwUFn6X4xFnlphJ6SjxihwyCJdfkU4RqzT7dxHIbeoNuMnnUZz2gSGwK126fDkDs7wHnnVXYTB1Es8v_Yuloc_Mi_Kc9GdnlUSfm1EW3GykYq21Ixjzpt0mdYtZMv5cN-bJPZmv8NGVowEr13qhi4zWjxWPFbwzQXOzpFN4sdsh6ZFgwnNGnF7812BWzC7yblXj3Vub_Vek8CV00Ukic-D5TKZM1cFEiVFztsSQ6QEGyQ4urDM3Aue509YgXyGWUcJxxJceKQeDwsHWIdPvHIunIYXeMRaeG_V2vvDWzY3RRNt4eCL4e0MbzeXFz2E_p0=w1735-h1298-no

η φυλάχτρα μας !

K0BDgyUFlrhQoaokbxqLTLTP69P0v9IqEhm3FmtPYAPmezVoo_nJFJSG4rmO4opbTQwZ3L0TkW4zIm9oPdy0V4LLNwXuZRSNOcauKRXufKFY9xraOqKyj3nJsyeeTegmHFq3s_tVwIuF8tyQRy88FcE9zPKPc8QqoaL7U4c6Px7P9JOMD28S884PbkkrK80jBty1oZiid3PGpofPOH-GteHMWKXnQxYUYLtWh6il1r03d0mp7xkTTYuwPC3mfvdfIyrdbC5d5jmIWxq2GEeU3f_4EJOn9E0EnA7FquAJ9dquyfQTUCRcB6VvdLMoRM3CmH6p0I8uxSWpRvwsILGNiotMTQeHDhuqaU518x1CoEaX3S6KLtcOHIpzyv_nAaI9K_7rBOc6d5jZ37w2dIMSHVEy2BXgJTAMaCDn7bTEqAcdzoOfie1zQaMKpR8TWJMuJa4svFWfw3UzEFgSHOpRXpVCddhxIUwZRgh4mdr3M7t7bXkH4-3qWwQvgXCjZuapVTVMemv7A4pz1d6auk8YVn6YXe8j4D-ABPfRsmvzjuP_u1tPeyzFpYhGm1q9tdtgyrDcPRb5bfEjPCDLbITsnzzvVk_TWgmorML8Se3huVNiYFAsuC4eRRRZ4IZfiRo=w2308-h1298-no

Qr7nIUtVZ_7KfGp9RaHsbfndT8czqT6IyHZZ7aMv5DNcMNbWO9Zoh3L7hrZW6wcBqQlzEdbXsFmFbZhw6lrEF3rvwfxzh5QBJ3ZVcqvoyTpe3NgKFGmXUUhgLhu2MBuzxdKcKWcpmNEKGpl-oWbs1KmU17NeK8SO85ecx0oyN_seyzBl0VLmxmbeKyTKG02KVRK2ZlSJJg8D9jZlwAbuhl5L6xx3Thp-NKG1AKve6VlOahE6LSjphDMVfBGyBvJ8eWRS5jUFQtg8J_G53mYCj44xvP8Ysf9uDxNlN027RgprdS-coh0cHyuHQ-zuvkmkTR6H_4yBnVP5lpJeHy9N8QIqfCeQr-xw1iHoVIOaKdlT171VLl9vBWuhb1gUK0fKXfGWErOVWKho6L6GiIJ0eOxlSEty5XoaHxgROidVvXUBy6xUloUJ7rx2PYs5FGEnhbzp_c3vk4aKGbUBVWLbG-wHRczpZx1as-Nd9dmwrnjiSpaNCN9nDna_4aAC6v59YkwN0ZJiXFQi3qn5lMF4TqP-hrcOLeUJT3e1Kl1BYEoekxoFqeQREzzDaCFKG3evHEjZu7RsurffJ6mLoNfEUNJMHFFU3tsaFwtx7b3I2tcSzvUky4v0t9EDY7NsWTE=w1735-h1298-no
Ωραίος Παύλο!
Οι φώτο εμφανίζονται κανονικά; Εμένα δεν μου φορτώνουν.

Ωραίες τουφεκιές Βασίλη.

Ε
Πρώτη φορά σήμερα για καμια ώρα περίπου κυνήγησα με το 682 και τσοκαρισμα 4-3,τι να πω...τις κατέβαζε από παντού με αποκορύφωμα ένα τουλάχιστον 50+ σβήσιμο στην δεντροτσιχλα!

Ρε κακό με τους παλιομπερετακιδες
.bye.

Μεγάλο, ενήλικο πουλί! Μπράβο Ηλία και μακάρι να τις βρίσκουμε και αργότερα στους ελατιάδες, όλον τον χειμώνα...!!!

Καλημέρα και από εμένα
Τελευταία ευκαιρία για κάτι καλό είναι αυτό το σαββατοκύριακο .
Η Δευτέρα δυστυχώς χάνεται τελικά ,όπως τρίτη και τέταρτη
Μου είναι αδιαφορο ότι θα ανοίξει (αν ανοίξει εντελώς τελικά ) Πέμπτη Παρασκευή ..Σίγουρα θα κάνει κάτι καλό εκείνες τις μέρες..Αλλά δεν είναι αρκετό να σώσει την κατάσταση .
Ήδη πάει να χαλάσει και το σ.κ της 28 με νότιαδες και βροχές

Status
Not open for further replies.
Back