Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εδω πρεβεζα το πρωι περασαν παρα πολες σαν τα χελιδονια περναγαν
Αν εξαιρέσουμε αυτήν την πολυ ελπιδοφόρα ανταπόκριση, όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες που φτάνουν τόσο για την παρούσα κατάσταση όσο και την μελλούμενη βάσει καιρού, είναι μαύρα μαντάτα....

Αν δεν περάσουν όντως μαζεμένες ή δεν έχουν περάσει βράδυ ήδη πολλές και δεν συνεχίσουν να περνάνε έστω έτσι, ξεθάψτε ιστορίες από παλιά γιατί ανταποκρίσεις από φέτος δεν βλέπω για τσίχλα...

Θα φτάσει το θέμα των επιβλαβών τις 800 σελίδες άκοπα...

Αν εξαιρέσουμε αυτήν την πολυ ελπιδοφόρα ανταπόκριση, όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες που φτάνουν τόσο για την παρούσα κατάσταση όσο και την μελλούμενη βάσει καιρού, είναι μαύρα μαντάτα....

Αν δεν περάσουν όντως μαζεμένες ή δεν έχουν περάσει βράδυ ήδη πολλές και δεν συνεχίσουν να περνάνε έστω έτσι, ξεθάψτε ιστορίες από παλιά γιατί ανταποκρίσεις από φέτος δεν βλέπω για τσίχλα...

Θα φτάσει το θέμα των επιβλαβών τις 800 σελίδες άκοπα...
Φίλε το πάρα πολλές είναι πολύ σχετικό
Για άλλον να δει 50 πουλιά είναι πολλά για άλλον δεν είναι τα 100 πολλά ..είνα σχετικά πάντα αυτά..
Πρέπει την γενική εικόνα να κοιτάμε και αυτή είναι χάλια μαύρα .
Ρε σεις εδώ Χίος Μυτιλήνη από τα μεγαλύτερα περάσματα στην Ελλάδα και δεν τη .Έχουν δει ακόμα .....Ότι κάνει αύριο μεθαύριο , γιατί ότι και να βγάλει αγ.δημητριου και μετά δεν σώζεται η κατασταση....Εμένα μου μοιάζει ένα 2015 σε επανάληψη

Καλησπερα.Να γραψω κι εγω κατι λοιπον για να υπαρχει πληρης εικονα....Κερκυρα σημερα οι τσιχλες ηταν αισθητα πιο πολλες.Δε μιλω για οριο,εγω 5 εκανα αλλα ολοι ριξαμς τα ντουφεκια μας.Καποιοι πηραν κ καμια δεκαρια....Απο 8 παρα εως 9 περναγαν αλλα ψηλα,πολυ ψηλα ρε παιδι μου....δεν ξερω για εσας αλλα προσωπικα μου ειναι αρκετο αυτο το να μην βαριεσαι,να μγν απογοητευεσαι κ συνεχεια κατι να βλεπεις στον οριζοντα....Πιστευω αυριο στα καλυτερα.

Ηλια με 682 Sporting 76cm τις κυνηγαω στα μπασιματα και τσοκ **/*** και 8αρια. Πραγματικα κατεβαινουν απο το Θεο. Πανεμορφο οπλο
Σταύρο με οπτιμα κανες?ειλικρινά με αυτά που είδα για σκάγια έως οκτώ νούμερο όχι πιο χοντρά ειλικρινά δεν ξέρω αν χρειάζεται καν το δύο!

Γιώργο όμορφη φωτό...! Μια ερώτηση από περιέργεια: τα τσοκάκια στο winchester ποια ακριβώς είναι...; Τα μαμίσια του, ή κάτι άλλο...; Ρωτάω, γιατί μοιάζουν με τα δικά μου στο cynergy, τα titanium της Briley για την Browning...! Και απ' ό,τι γνωρίζω, Browning & Winchester είναι αδελφές εταιρείες, θυγατρικές της Βέλγικης Fabrique Nationale (FN)...

Τα μαμίσια τα δικά του signature plus , νομίζω τα ίδια έχουμε. Έχω τα F, IM , M , IC , CYL.
Στο κυνήγι έχω IM / M ή F / M και στο σκοπευτήριο F/IM.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος αρκετά , αλλά επειδή έχω σκουλήκια στον κ@λο ψάχνομαι και για κάτι πιό σφικτό από το F , έχεις καμμία πρόταση ??

Καλημέρα και πάλι από ΒΑ Αττική, έφτασα καθυστερημένα, 8 παρά, σε ένα ήσυχο και απομακρυσμένο καρτέρι. Αρκετές τουφεκιές από τριγύρω μέχρι τις 8, μετά έκοψαν πολύ.
Λιγότερα πουλιά από χθες (αλλά ήμουν και σε άλλο καρτερι) αλλά είδα αρκετά μπασιματιάρικα πάρα πολύ ψηλά. Έριξα λίγες τουφεκιές και κρέμασα μερικά στην πουλιάστρα. Η μάχη με τα κουνούπια συνεχίζεται, όποιος φίλος σκοπεύει να ανέβει προς ΒΑ Αττική αύριο να πάρει οπωσδήποτε AUTAN.
Ένα σύντομο βίντεο από τη σημερινή εξόρμηση.
Camera: EKEN H9R, customized by me, still a work in progress.
Όπλο: Beretta A303, σύσφιξη 4*, φυσίγγια 32gr Ρουμελιώτης (CSB-1)
Ωραίος ο Bill, της κατεβάζει καλά :)

Καλησπερα.Να γραψω κι εγω κατι λοιπον για να υπαρχει πληρης εικονα....Κερκυρα σημερα οι τσιχλες ηταν αισθητα πιο πολλες.Δε μιλω για οριο,εγω 5 εκανα αλλα ολοι ριξαμς τα ντουφεκια μας.Καποιοι πηραν κ καμια δεκαρια....Απο 8 παρα εως 9 περναγαν αλλα ψηλα,πολυ ψηλα ρε παιδι μου....δεν ξερω για εσας αλλα προσωπικα μου ειναι αρκετο αυτο το να μην βαριεσαι,να μγν απογοητευεσαι κ συνεχεια κατι να βλεπεις στον οριζοντα....Πιστευω αυριο στα καλυτερα.
Λογικα αυτες θα πιάσανε Ελλαδα.
1 ωρα πιο μετα Πρεβεζα,
2 ωρες πιο μετα Μεσολογγι ή Κεφαλονια , 3 ωρες Ηλεια, Ζακυνθο.
ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ!!.sarcastic.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back