Εδω πρεβεζα το πρωι περασαν παρα πολες σαν τα χελιδονια περναγαν
Μην εισαι ανυμοπονος Αλεξιε..
Θα έρθει η ώρα που θα πεις στην παρέα σου ρε παιδιά ένα κουτί φυσίγγια ρεεεεεε ξεμειναααααααααα![]()
Θα σου δωσω απ τα δικα μου, ειναι σουπερ μαγκνουμΜακαρι Τασο γιατι μεχρι τωρα φωναζω τα ΧΑΠΙΑ μου![]()
Αν εξαιρέσουμε αυτήν την πολυ ελπιδοφόρα ανταπόκριση, όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες που φτάνουν τόσο για την παρούσα κατάσταση όσο και την μελλούμενη βάσει καιρού, είναι μαύρα μαντάτα....Εδω πρεβεζα το πρωι περασαν παρα πολες σαν τα χελιδονια περναγαν
Φίλε το πάρα πολλές είναι πολύ σχετικόΑν εξαιρέσουμε αυτήν την πολυ ελπιδοφόρα ανταπόκριση, όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες που φτάνουν τόσο για την παρούσα κατάσταση όσο και την μελλούμενη βάσει καιρού, είναι μαύρα μαντάτα....
Αν δεν περάσουν όντως μαζεμένες ή δεν έχουν περάσει βράδυ ήδη πολλές και δεν συνεχίσουν να περνάνε έστω έτσι, ξεθάψτε ιστορίες από παλιά γιατί ανταποκρίσεις από φέτος δεν βλέπω για τσίχλα...
Θα φτάσει το θέμα των επιβλαβών τις 800 σελίδες άκοπα...
Όχι και μπερετακιας ρε φίλε,εγώ δεν σε βρίζω,αλλά η αλήθεια να λέγεται!Ε
Ρε κακό με τους παλιομπερετακιδες
![]()
Ωραίος Παύλο!
Οι φώτο εμφανίζονται κανονικά; Εμένα δεν μου φορτώνουν
Σταύρο με οπτιμα κανες?ειλικρινά με αυτά που είδα για σκάγια έως οκτώ νούμερο όχι πιο χοντρά ειλικρινά δεν ξέρω αν χρειάζεται καν το δύο!Ηλια με 682 Sporting 76cm τις κυνηγαω στα μπασιματα και τσοκ **/*** και 8αρια. Πραγματικα κατεβαινουν απο το Θεο. Πανεμορφο οπλο
Ηλια ναι 682 Gold E Sporting Optima 18.6 αυλος γαζωνει οπως τα λεςΣταύρο με οπτιμα κανες?ειλικρινά με αυτά που είδα για σκάγια έως οκτώ νούμερο όχι πιο χοντρά ειλικρινά δεν ξέρω αν χρειάζεται καν το δύο!
Γιώργο όμορφη φωτό...! Μια ερώτηση από περιέργεια: τα τσοκάκια στο winchester ποια ακριβώς είναι...; Τα μαμίσια του, ή κάτι άλλο...; Ρωτάω, γιατί μοιάζουν με τα δικά μου στο cynergy, τα titanium της Briley για την Browning...! Και απ' ό,τι γνωρίζω, Browning & Winchester είναι αδελφές εταιρείες, θυγατρικές της Βέλγικης Fabrique Nationale (FN)...
ούτε εμένα φαίνονται Παύλοεμφανίζονται Γιάννη κανονικά !
τώρα ναι φαίνονται ολοκάθαρα
Ωραίος ο Bill, της κατεβάζει καλάΚαλημέρα και πάλι από ΒΑ Αττική, έφτασα καθυστερημένα, 8 παρά, σε ένα ήσυχο και απομακρυσμένο καρτέρι. Αρκετές τουφεκιές από τριγύρω μέχρι τις 8, μετά έκοψαν πολύ.
Λιγότερα πουλιά από χθες (αλλά ήμουν και σε άλλο καρτερι) αλλά είδα αρκετά μπασιματιάρικα πάρα πολύ ψηλά. Έριξα λίγες τουφεκιές και κρέμασα μερικά στην πουλιάστρα. Η μάχη με τα κουνούπια συνεχίζεται, όποιος φίλος σκοπεύει να ανέβει προς ΒΑ Αττική αύριο να πάρει οπωσδήποτε AUTAN.
Ένα σύντομο βίντεο από τη σημερινή εξόρμηση.
Camera: EKEN H9R, customized by me, still a work in progress.
Όπλο: Beretta A303, σύσφιξη 4*, φυσίγγια 32gr Ρουμελιώτης (CSB-1)
Λογικα αυτες θα πιάσανε Ελλαδα.Καλησπερα.Να γραψω κι εγω κατι λοιπον για να υπαρχει πληρης εικονα....Κερκυρα σημερα οι τσιχλες ηταν αισθητα πιο πολλες.Δε μιλω για οριο,εγω 5 εκανα αλλα ολοι ριξαμς τα ντουφεκια μας.Καποιοι πηραν κ καμια δεκαρια....Απο 8 παρα εως 9 περναγαν αλλα ψηλα,πολυ ψηλα ρε παιδι μου....δεν ξερω για εσας αλλα προσωπικα μου ειναι αρκετο αυτο το να μην βαριεσαι,να μγν απογοητευεσαι κ συνεχεια κατι να βλεπεις στον οριζοντα....Πιστευω αυριο στα καλυτερα.
Πολλά μικροπούλια βλέπω δίπλα στην κυρία .Μπράβο σας
Thank youΗ πρώτη στα 25μ περίπου, δεύτερη και τρίτη στα 30-35 και η τελευταία στα 40 ίσως λίγο και παραπάνω. Σκάγια Νο 8.