Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
έξοδος και σήμερα Βοιωτία,,,ότι είδαμε χθες είδαμε και σήμερα,,μπήκαν κάμποσα πουλιά αλλά αρκετά ψηλά παρόλο που σήμερα είχε μουντάδα,,,4 τουφεκιές 4 τσίχλες αλλά η μια έπεσε στο πυκνό και δεν τη βρήκα

όπλο Fabarm L4S 4* ( που κόβει το γ@μήδι το τεσσάρι ) φυσίγγια Fantom PSB5 31gr

IMG-20181018-090627.jpg

Έχετε δει καιρό από Δευτέρα ; Εάν δεν βάλει πουλιά ΣΚ μετά νομίζω θα πάμε για 28 η χαλάει αρκετά ο καιρός από Δευτέρα δεν ξέρω κατά πόσο ο καιρός θα αφήσει τα πουλια να ταξιδέψουν και να μπουν στην χώρα μας ίσως να τα καθυστερήσει αρκετά αλλά ίσως και να τα σπρώξει πριν οπότε το ΣΚ θα δούμε !!

έξοδος και σήμερα Βοιωτία,,,ότι είδαμε χθες είδαμε και σήμερα,,μπήκαν κάμποσα πουλιά αλλά αρκετά ψηλά παρόλο που σήμερα είχε μουντάδα,,,4 τουφεκιές 4 τσίχλες αλλά η μια έπεσε στο πυκνό και δεν τη βρήκα

IMG-20181018-090627.jpg
Ωραίο ξύλο το ντουφέκι

IMG-20181018-090627.jpg
Είναι καλές αυτές Παύλο???Δεν έχω δει πολλές να κυκλοφορουν:D:D:D:D

Πέρασαν και σήμερα από το νησί κιχλίτσες, αλλού περισσότερα αλλού λιγότερες.
Είμαι δρομολόγιο στο βορρά και ακόμα πριν λίγο περασμένες 12:00 έβλεπα ψηλωμενα πουλιά να περνάνε . Ήθελα να'ξερα που πάνε μεσημεριάτικα με τόση ζέστη ( 26° έχει τωρα).

Σέσι Αττικής σήμερα.
Ακούγαμε αρκετές πιασμένες το πρωί.
Με το πρώτο φως είδα 2-3 μαύρες χωρίς ευκαιρία για βολή.
Όταν ξημέρωσε περνούσαν τακτικά πουλιά σε δυάδες ή τριάδες και σε μεγάλο ύψος.
Κατάφερα τρεις, δεν βρήκα όμως καμία.
Όλες πέφταν σε πυκνό και μακριά.
Στα highlights ένα κοπαδάκι περίπου 8 φάσσες που με καβάλησε.
Κατέβασα μία, αλλά ούτε αυτή την βρήκα παρόλο που έψαχνα μισή ώρα.

Συμπέρασματα: Τα 32αρια του Ρουμελιώτη πάρα πολύ καλά!
Το Brain LR έκοβε πάρα πολύ μακρία, και σε συνδιασμό με τα φυσίγγια κεραυνοβολούσε.
Δεν ξανακυνηγάω σε τόσο πυκνό.

Χθες το απόγευμα πέφτει σύρμα από τον Ηλία για Αρτα. Παίρνουμε εξοδοχαρτα, 19:30 φεύγω από τη δουλειά, 20:00 ήμουν σπίτι και ετοίμαζα τα πράγματα, 21:00 ήρθε ο αδερφός μου να με πάρει, 21:30 ήμασταν στου Ηλία και 1 ξάπλα στην Αρτα. Είχε λίγα πουλιά δυστυχώς σήμερα αλλά το κέφι μας το κάναμε. Αύριο ελπίζουμε σε καλύτερο μπάσιμο αλλά και να μην έχει πουλιά, η εμπειρία και κυρίως η παρέα είναι όλα τα λεφτά!!!
View attachment 1329
Παίχτες !

Σέσι Αττικής σήμερα.
Ακούγαμε αρκετές πιασμένες το πρωί.
Με το πρώτο φως είδα 2-3 μαύρες χωρίς ευκαιρία για βολή.
Όταν ξημέρωσε περνούσαν τακτικά πουλιά σε δυάδες ή τριάδες και σε μεγάλο ύψος.
Κατάφερα τρεις, δεν βρήκα όμως καμία.
Όλες πέφταν σε πυκνό και μακριά.
Στα highlights ένα κοπαδάκι περίπου 8 φάσσες που με καβάλησε.
Κατέβασα μία, αλλά ούτε αυτή την βρήκα παρόλο που έψαχνα μισή ώρα.

Συμπέρασματα: Τα 32αρια του Ρουμελιώτη πάρα πολύ καλά!
Το Brain LR έκοβε πάρα πολύ μακρία, και σε συνδιασμό με τα φυσίγγια κεραυνοβολούσε.
Δεν ξανακυνηγάω σε τόσο πυκνό.

Κρίμα ρε φίλε, την φάσσα έπρεπε να την βρεις αφήνει τόσα φτερά που είναι αδύνατο να την χάσεις. Σε καταλαβαίνω όμως γιατί το χω πάθει...

Σε τι αποστάσεις έριχνες με το LR?

Κρίμα ρε φίλε, την φάσσα έπρεπε να την βρεις αφήνει τόσα φτερά που είναι αδύνατο να την χάσεις. Σε καταλαβαίνω όμως γιατί το χω πάθει...

Σε τι αποστάσεις έριχνες με το LR?
Πάνω από 45 μέτρα...
Όσο για την φάσσα λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε. Σκέφτηκα διάφορα σενάρια για το που μπορεί να πήγε. Την είχα δει όμως να πεφτει στουπί με την δεύτερη τουφεκιά. Δυστυχώς το μέρος ήταν πολύ πυκνό.

Πως το βλεπετε το ΣΚ με τον καιρο.Ειπα να παω μια Ευβοια και το δινει βροχη
Ότι και να γίνει την άλλη βδομάδα θα περάσουν από 24-28/10
Ίσως Κυριακή Εύβοια να ρίξει καμία ψιχαλα όμως
.....
Φίλε από Άρτα
Εάν πάει έτσι όπως το δείχνει σήμερα από Τετάρτη βγάζει και άλλες βροχές από δυτικά μην βιάζεστε.....

Μην υποτιμάτε την Δευτέρα το πρωί
Ο καιρός έρχεται από β.δ ,και πάει όλο και πιο πίσω σε ώρες
Εάν δεν έχει κλείσει καλά την Κυριακή το βράδυ (που δεν βλέπω να κλείνει)
Δευτέρα πρωί θα τα φέρει μπάλα προς τα κάτω ο καιρός ,έχει ξαναγίνει πολλές φορές

Status
Not open for further replies.
Back