Ωραίο ξύλο το ντουφέκιέξοδος και σήμερα Βοιωτία,,,ότι είδαμε χθες είδαμε και σήμερα,,μπήκαν κάμποσα πουλιά αλλά αρκετά ψηλά παρόλο που σήμερα είχε μουντάδα,,,4 τουφεκιές 4 τσίχλες αλλά η μια έπεσε στο πυκνό και δεν τη βρήκα
όπλο Fabarm L4S 4* ( που κόβει το γ@μήδι το τεσσάρι ) φυσίγγια Fantom PSB5 31gr
![]()
Είναι καλές αυτές Παύλο???Δεν έχω δει πολλές να κυκλοφορουνέξοδος και σήμερα Βοιωτία,,,ότι είδαμε χθες είδαμε και σήμερα,,μπήκαν κάμποσα πουλιά αλλά αρκετά ψηλά παρόλο που σήμερα είχε μουντάδα,,,4 τουφεκιές 4 τσίχλες αλλά η μια έπεσε στο πυκνό και δεν τη βρήκα
όπλο Fabarm L4S 4* ( που κόβει το γ@μήδι το τεσσάρι ) φυσίγγια Fantom PSB5 31gr
![]()
Ορεινα της αρτας και σημερα εγινε παιχνιδι αλλα πολυ ψηλα τα περισοτερα πουλια.( της στελνει ο ηλιας ψηλωμενες)
Παίχτες !Χθες το απόγευμα πέφτει σύρμα από τον Ηλία για Αρτα. Παίρνουμε εξοδοχαρτα, 19:30 φεύγω από τη δουλειά, 20:00 ήμουν σπίτι και ετοίμαζα τα πράγματα, 21:00 ήρθε ο αδερφός μου να με πάρει, 21:30 ήμασταν στου Ηλία και 1 ξάπλα στην Αρτα. Είχε λίγα πουλιά δυστυχώς σήμερα αλλά το κέφι μας το κάναμε. Αύριο ελπίζουμε σε καλύτερο μπάσιμο αλλά και να μην έχει πουλιά, η εμπειρία και κυρίως η παρέα είναι όλα τα λεφτά!!!
View attachment 1329
Σέσι Αττικής σήμερα.
Ακούγαμε αρκετές πιασμένες το πρωί.
Με το πρώτο φως είδα 2-3 μαύρες χωρίς ευκαιρία για βολή.
Όταν ξημέρωσε περνούσαν τακτικά πουλιά σε δυάδες ή τριάδες και σε μεγάλο ύψος.
Κατάφερα τρεις, δεν βρήκα όμως καμία.
Όλες πέφταν σε πυκνό και μακριά.
Στα highlights ένα κοπαδάκι περίπου 8 φάσσες που με καβάλησε.
Κατέβασα μία, αλλά ούτε αυτή την βρήκα παρόλο που έψαχνα μισή ώρα.
Συμπέρασματα: Τα 32αρια του Ρουμελιώτη πάρα πολύ καλά!
Το Brain LR έκοβε πάρα πολύ μακρία, και σε συνδιασμό με τα φυσίγγια κεραυνοβολούσε.
Δεν ξανακυνηγάω σε τόσο πυκνό.
Πάνω από 45 μέτρα...Κρίμα ρε φίλε, την φάσσα έπρεπε να την βρεις αφήνει τόσα φτερά που είναι αδύνατο να την χάσεις. Σε καταλαβαίνω όμως γιατί το χω πάθει...
Σε τι αποστάσεις έριχνες με το LR?
Πως το βλεπετε το ΣΚ με τον καιρο.Ειπα να παω μια Ευβοια και το δινει βροχη
Ίσως Κυριακή Εύβοια να ρίξει καμία ψιχαλα όμωςΌτι και να γίνει την άλλη βδομάδα θα περάσουν από 24-28/10