Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εγω παιδες θα απαιχω για λιγο απο το ορτυκι,ο λογος ειναι οτι ειναι λιγα και ντοπια κυνηγημενα στο FOYL δεν αξηζη να βγης μεσα στην ζεστααα να τα παιξης εση και το σκυλακισου για 2 πουλακια εας τα αφησουμε για κραχτες στην πορεια στα περασματα, χωρτατη ειμαστε απο το κυνηγητους τωσα χρονιαααα .well done. και μια αλη μαλακια που κανουνε κανα δυο ατωμα εδω στα μερημου ειναι οτι τα ορτυκακια λογο ζεστης βγαινουνε μωλις νυχτωση μεσα απο διαφωρες καλλειεργιες και η εξυπνακηδες τα τουφεκανεεεε και δεν τα βρησκουνε κιωλαςςςςς.hair. αυτοι και εαν δεν ειναι κυνηγοι.threat. εας σεβαστουμε αυτο το ωμορφω θυραμα που μας χαρηζε και θα μας χαρηζη ωμορφες βωλτες φερμαρωντας τα σκυλακιαμαςςςς.RESPECT.,,,,,,,ΥΓ βεβαια πρωσοπικημου επιλογη ειναι και δεν θελω να το παιξω δασκαλος σε αλους σιγκηνηγους τι πρεπη και τη δεν πρεπη να κανουνεεεε.kiss me.
Πολύ σωστός Σάκη! Μακάρι όλοι να σκέφτονταν σαν εσένα!!

Ο Κώστας Λουρής, τον οποίο γνωρίζω, έγραψε στο σάιτ του ihunt.gr,στις ανταποκρίσεις περασμάτων, πολλά τα ορτύκια στα βόρεια σύνορά μας.
Εγώ αναρωτιέμαι και λέω, πόσα από αυτά θα γλυτώσουν από τους επιδειξίες κλπ, και θα έρθουν χώρα μας;
Μεγάλη ζημιά φίλοι μου γίνεται εκεί πάνω και η συνέχεια αυτής,έπεται εδώ με αρκετούς ανεγκέφαλους, δεν τους χαρακτηρίζω κρεατοσυλλεκτες ΑΛΛΑ επιδειξίες και αυτούς.
Θα το δούμε στην πορεία αυτό..

Την καλημέρα μου !!!! Ψάξιμο με τη Lena μου και σήμερα στον κάμπο σε χωραφια με μουχρίτσα σηκώσαμε τρία ζευγαράκια και κράτησα τέσσερα πουλάκια!!!!! Δύσκολα στο ξεσήκωμα .....σαν ντοπιάρικα που είναι φουλ περπάτημα και σηκώνονται και μόνα τους .....

Το μάτωσα κι εγω για φέτος....
Απο 06:30 εως 08:30 εψαχνα σε τριφύλλια.
1 ορτύκι σηκωσε ο Τζάκος με μια ψευτοφερμα 2 δευτερολέπτων και 3 σηκώθηκαν μεσα απο τα πόδια μου. Το ενα ηρθε μαζι μας. Μετα το πεταξα στο σκυλι 2 φορές και μου το εκανε απόρτ, άθικτο.
Ελπιζω τωρα που το εβαλε στο στομα του να ξυπνήσει και να καταλάβει επιτελους τι ψάχνουμε....

1 ορτύκι σηκωσε ο Τζάκος με μια ψευτοφερμα 2 δευτερολέπτων και 3 σηκώθηκαν μεσα απο τα πόδια μου. Το ενα ηρθε μαζι μας. Μετα το πεταξα στο σκυλι 2 φορές και μου το εκανε απόρτ, άθικτο.
Ελπιζω τωρα που το εβαλε στο στομα του να ξυπνήσει και να καταλάβει επιτελους τι ψάχνουμε....
Μπράβο Κώστα! Μπράβο και στον Τζάκο. .well done.
Συνεχίζεις με τον ίδιο ρυθμό... ;)

Καλη αρχη Κωστα μπραβω στο σκυλακο !
Κωστα τι μαρκα ειναι ειναι το s. pose σου?αν επιτρεπετε

Status
Not open for further replies.
Back