Χρήστο γιατί δεν έριξες στο άλλο ορτυκι?δεν πρόλαβες η για τα σκυλιά?
Χρήστο γιατί δεν έριξες στο άλλο ορτυκι?δεν πρόλαβες η για τα σκυλιά?
... Καθυστέρησα να γράψω γιατί μέχρι τώρα χώριζα το ορτύκι σε μερίδες... .ha ha ha.
Κάποτε είχα ένα ασπρόμαυρο σεττεράκο σαν τον δικό σου και τον αναπολώ όταν βλέπω φωτό που του μοιάζουν.Ένα ορτύκι φερμαριστό που το πήρα και ένα ξεπετάχτηκε από τα πόδια μου αλλά ούτε που σήκωσα το όπλο...
Από καιρικές συνθήκες, δυνατός βοριάς που μάλλον δυσκόλεψε τα σκυλιά...
Καθυστέρησα να γράψω γιατί μέχρι τώρα χώριζα το ορτύκι σε μερίδες... .ha ha ha.
![]()
Γιώργο, καθε χρονο στην διασταυρωση Ακραιφνιου και Λεονταριου οσοι γνωριζουν την περιοχη ειχαν και φωτογραφους και καμερες στον οργανωμενο ελεγχο. Ομως χτες δεν ειχαν ομως σιγουρα θα ηταν καπου αλλου.Εντυπωση μου εκανε η παρουσια του δασαρχειου στο καμπο αρκετα σπανιο με τα λιγα μεσα που εχουνε.Είχαν και τους φωτογράφους μαζί οι θηροφυλακες;
Κάποτε είχα ένα ασπρόμαυρο σεττεράκο σαν τον δικό σου και τον αναπολώ όταν βλέπω φωτό που του μοιάζουν.
Το κοντάκι του όπλου το έκανες εσύ έτσι είναι "μανίσιο";
Ωραία δουλειά έκανε ο Βαγγέλης.Το εχει κανει ο Σκριβανος.
Ωραία δουλειά έκανε ο Βαγγέλης.
Βάλε και μια από το πλάι να το δούμε καλά.
Καλή αρχή Χρήστο.Ένα ορτύκι φερμαριστό που το πήρα και ένα ξεπετάχτηκε από τα πόδια μου αλλά ούτε που σήκωσα το όπλο...
Από καιρικές συνθήκες, δυνατός βοριάς που μάλλον δυσκόλεψε τα σκυλιά...
Καθυστέρησα να γράψω γιατί μέχρι τώρα χώριζα το ορτύκι σε μερίδες... .ha ha ha.
![]()
Καλή αρχή Χρήστο.
0χι μεγαλο ή μικρο περασμα τελη Αυγουστου διασπαρτα ενα εδω και ενα εκει συμβαινει απο τις 4 Σεμτεμβρη και μετα το ενδιαφερον.Τα ενστηκτά τους στις ημερομηνίες δεν αλλάζουν ποτέ από τα χρόνια του παππού μου μέχρι και σήμερα. Ο Σεπτέμβρης μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου θα έχει περάσει το 70-80 του πληθυσμού του προς την Αφρική.καλησπερα στην παρεα..
μια ερωτηση, μιας και πολυ θα εχουν καποιες εμπειριες απο αυτην την απορια μου.
εχει κανεις σας συναντησει περασμα ορτυκιων τελη αυγουστου? μιας και αυτες της μερες εχει φεγγαρι και βριους ανεμους?
υπαρχει περιπτωση να γινει αυτες της μερες?