Το έχω εντελώς κάτω το μαχαίρι .. σε ένα που δοκίμασα να το κατεβάσω παραπάνω "χάλασε" τον κάλυκα. Το στροφείο θα το κατεβάσω κι άλλο ..Αν σου αφηνει τρυπα κατεβασε το και αλλο και το στροφειο ρυθμισε το λιγο πιο χαμηλα στα 57.5
Τι καλυκες εχεις Βαγγελη?Το έχω εντελώς κάτω το μαχαίρι .. σε ένα που δοκίμασα να το κατεβάσω παραπάνω "χάλασε" τον κάλυκα. Το στροφείο θα το κατεβάσω κι άλλο ..
Ευχαριστώ πολύ..
Φρεζαρισμένοι Γιάννη και Cheditte και Nobel 70αρηδες. (Καθαρό κάτι λιγότερο)Τι καλυκες εχεις Βαγγελη?
Ειναι φρεζαρισμενοι?
Τι υψος εχουν?
Δλδ ..? Θέλει άλλο μαχαίρι ..? γιατί πιο κάτω δεν μπορεί να πάει το Λανάρα ..Αυτο που δειχνεις ειναι λιγο χαραγμα...
Κατάλαβα.. μήπως δεν είναι τα ελεύθερα χιλιοστά του σετ απ σωστά όμως;
Βαγγέλη τι μεζούρα; Πόσα χιλιοστά μένουν πάνω από τα σκάγια; Μήπως είναι παραπάνω από 11 και σου κάνει λακκούβα το αστέρι; Γιατί στην πρώτη φωτό κάτι τέτοιο φαίνεται. Δεν έχει να κάνει με το κόψιμο του αστεριού νομίζω, αλλά πάλι δεν ξέρω...Δεδομένου ότι χρησιμοποιώ τη μεζούρα βλέπω ότι είναι πρόσωπο με το χείλος..Θεωρητικά λοιπόν σωστά
Το setup είναι CX2000 - F2x28 - 1,40 - Θώδης 27 - 28,25 gr - 8,5 νούμερο σκάγια - 58 mm - *
Ωραίο κλεισιματάκι Στέλιο.. τα απλά εργαλεία σου κεντανε...Βαγγέλη τι μεζούρα; Πόσα χιλιοστά μένουν πάνω από τα σκάγια; Μήπως είναι παραπάνω από 11 και σου κάνει λακκούβα το αστέρι; Γιατί στην πρώτη φωτό κάτι τέτοιο φαίνεται. Δεν έχει να κάνει με το κόψιμο του αστεριού νομίζω, αλλά πάλι δεν ξέρω...
Εγώ με τον Θώδη 27 γέμιζα 24αρια: Cx2000 - CSB6 1,22 gr. - 24 gr No 7,5 - * - 58 mm. Μάλιστα προχθές γέμισα ένα κουτί και τα έριξα χθες στο σκοπευτήριο ...
![]()
Κλείσιμο με τη LEE και ρέλιασμα με Black & Decker σε απλή βάση των 20€, και στροφείο STP μπρούτζινο. Βέβαια μεταχειρισμένοι κάλυκες, με καινούργιους δεν έχω δοκιμάσει ...
Μάλιστα 2 που ξαναγέμισα με τα υλικά από 2 Ρουμελιώτη Τραπ που είχα σφάξει (ίδιο περίπου σετ-απ εκτός από καψούλι 616 και άλλο βύσμα 26αρι) άφηναν περισσότερο ελεύθερο χώρο, κάπου 12+ χιλ. και μου έκαναν λακκούβα, αλλά όχι τόσο που να κάνει τρύπα στη μέση. Προφανώς αυτά θα ήθελαν πολυσταδιακή μηχανή για να κλείσουν σωστά...
Δεν κατεβαινει πιο κατω?Δλδ ..? Θέλει άλλο μαχαίρι ..? γιατί πιο κάτω δεν μπορεί να πάει το Λανάρα ..
Και τα φυσιγγάκια κεντούσαν Γιώργο !!!Ωραίο κλεισιματάκι Στέλιο.. τα απλά εργαλεία σου κεντανε...![]()
Δεν ειναι πολυ διαφορετικες οι λειτουργιες,Δημητρη.Δεν νομιζω οτι φταιει το μαχαιρι.Η ρύθμιση στο τελικο κλεισιμο φταιει.Αν ηταν mec θα σου ελεγα πως να την φτιαξεις αλλα απο αλλη μηχανη δεν γνωριζω..