Μπραβο ρε Κωστα25metri εισαι φιλος.σε κανα αλλο χρωματακι βγαινει η μονο στο μαυρο γιατι δεν παει με το σκουφο μουΕδώ σε έχω....για Κέρκυρα είναι ταμάμ...
![]()
Να έχεις και εσύ την φασόλια έτοιμη και πάμε και 25 και 45 και 65....ότι θέλει ο φίλος μου....δώρο οι μπότες από εμενα....χαχχαχαχαχαΚαλως το φιλαρακι μου τον Κωστα.η χαρα τον οπλουργων.ξερεις Κωστα σου εχουμε βγαλει και ονομα,,,,,,,,,Κωστας ο 25metri![]()
Και το βουνο BENELLI θελειΕ.....Ναι ο βάλτος θέλει Μπενελλι. Κακά τα ψέματα. Μπορει να πάρεις κάπου κάπου και κάνα άλλο όπλο μαζί. Πχ εγώ περνω κάπου κάπου την ρεμινγκτον. Αλλά βασικά θελει Μπενελλι.
Νίκο η Μ2 είναι αυτή που έχεις, ?![]()
μια τετοια benelli;;;;;![]()
ΧαχαχαχαΝα έχεις και εσύ την φασόλια έτοιμη και πάμε και 25 και 45 και 65....ότι θέλει ο φίλος μου....δώρο οι μπότες από εμενα....χαχχαχαχαχα
M1 φαντάζομαιΝίκο η Μ2 είναι αυτή που έχεις, ?
Οχι δεν είναι Μ1M1 φαντάζομαι
Γτ όχι; νομίζω δεν είχαν όλες 8αρα αποθήκη, από όσο θυμάμαι από ένα παλιό aboutΟχι δεν είναι Μ1
Εεεε ναι ρε φιλε.Εγω το μονο που φοβαμαι με τα μπενελι ειναι αυτο που λεει μερικες φορες ο Γιωργος(SKYFALL)...μη ριξουμε τον Θεο απο κει πανω καμια μερα....![]()
Εγω παντως δεν ξερω και πολλους που να κυνηγανε με χοντρα και αγοραζουν εμπορικαΜε ιδιογομωση το φανταζωμαι......
Γιατι με τα εμπορικα θα γηνουν οι γαμπες μας σαν του αποστολακη να κυνηγαμε τα ξοφτερα μες τα λασπονερα....!!!![]()