Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
img20180404_2s.jpg

μαλλων και εδω πρεπει να εχει απο κανενα.....

Καλως το φιλαρακι μου τον Κωστα.η χαρα τον οπλουργων.ξερεις Κωστα σου εχουμε βγαλει και ονομα,,,,,,,,,Κωστας ο 25metri.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Να έχεις και εσύ την φασόλια έτοιμη και πάμε και 25 και 45 και 65....ότι θέλει ο φίλος μου....δώρο οι μπότες από εμενα....χαχχαχαχαχα

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σας αρέσουν αυτά τα συμπαθεστατα παπια... Άσε που έχουν μαλακό πετσί κ καπνίζουν εντυπωσιακά... Σαν παπαγάλοι είναι με τόσα χρώματα που έχουν... .hair.

εμενα αρη με αρεσουνε..ασ τους να μην τους ριχνουνε ,μενουνε θαυμασιες τουφεκιες για εμας.....hunter.1

Ε.....Ναι ο βάλτος θέλει Μπενελλι. Κακά τα ψέματα. Μπορει να πάρεις κάπου κάπου και κάνα άλλο όπλο μαζί. Πχ εγώ περνω κάπου κάπου την ρεμινγκτον. Αλλά βασικά θελει Μπενελλι.
Και το βουνο BENELLI θελει.sarcastic..sarcastic.

Παίζω ανάμεσα σε μπάλα και ducks unlimited στο outdoor Chanel. Τώρα είναι στη νεμπρασκα, έχει πολλά πουλιά.δειχνει πως οι ντόπιοι προστατεύουν και διαμορφώνουν τη φύση ώστε τα παπια να έχουν τροφή. Πολύ καλή σειρά.

Εεεε ναι ρε φιλε.Εγω το μονο που φοβαμαι με τα μπενελι ειναι αυτο που λεει μερικες φορες ο Γιωργος(SKYFALL)...μη ριξουμε τον Θεο απο κει πανω καμια μερα.....sarcastic..sarcastic..yelling..my man.

Με ιδιογομωση το φανταζωμαι......
Γιατι με τα εμπορικα θα γηνουν οι γαμπες μας σαν του αποστολακη να κυνηγαμε τα ξοφτερα μες τα λασπονερα....!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Με ιδιογομωση το φανταζωμαι......
Γιατι με τα εμπορικα θα γηνουν οι γαμπες μας σαν του αποστολακη να κυνηγαμε τα ξοφτερα μες τα λασπονερα....!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Εγω παντως δεν ξερω και πολλους που να κυνηγανε με χοντρα και αγοραζουν εμπορικα

Status
Not open for further replies.
Back