Εχετο σε καμια ακρη του μυαλου σου...Ε ναι για κάνα 8αρι διασποράς καλές είναι.....
Φανταστείτε να βρισκόμασταν όλοι πάνω καμιά ώρα, τι θα γινόταν![]()

Εχετο σε καμια ακρη του μυαλου σου...Ε ναι για κάνα 8αρι διασποράς καλές είναι.....
βαραει και αλλος με 8αρια διασπορας;Ε ναι για κάνα 8αρι διασποράς καλές είναι.....
Όχι ρε Νίκο, εμείς δεν ξέρουμε που έχουν την τουαλέτα τα παπιάβαραει και αλλος με 8αρια διασπορας;![]()
Ομορφοπαιδο με την σουπερ ντουπερ μπερετα σου ολο ψαγμενα τσοκακια ψαχνεις ομως.....Την απόδοση που πιάνεις εσύ με την benella και 20 χρόνια εμπειρίας στην ιδιογομωση του παπιοφύσιγγου, την πιάνω εγώ με την Beretta με φυσίγγια εμπορίου.....εκεί είναι η ουσία ...![]()
Κλαι Μαι ουσια δηλαδη..Την απόδοση που πιάνεις εσύ με την benella και 20 χρόνια εμπειρίας στην ιδιογομωση του παπιοφύσιγγου, την πιάνω εγώ με την Beretta με φυσίγγια εμπορίου.....εκεί είναι η ουσία ...![]()
Ομορφοπαιδο με την σουπερ ντουπερ μπερετα σου ολο ψαγμενα τσοκακια ψαχνεις ομως.....
Ας παιζουν λιγο καλα τα πουλια "εκει πανω" και να δεις τι ηλεκτροσοκ παθαίνουν με την μαμα μπενελι..καθως και μερικοι που βρισκοντε κοντα και βλεπουν.......
Σσσσσσσσσσσ τι χτύπημα κατω απο τη μεση ηταν αυτο ρε Δημητρη...ντροπηΟμορφοπαιδο με την σουπερ ντουπερ μπερετα σου ολο ψαγμενα τσοκακια ψαχνεις ομως.....
Ας παιζουν λιγο καλα τα πουλια "εκει πανω" και να δεις τι ηλεκτροσοκ παθαίνουν με την μαμα μπενελι..καθως και μερικοι που βρισκοντε κοντα και βλεπουν.......
Εγώ. ....γεμάτος 8αρια είμαι.βαραει και αλλος με 8αρια διασπορας;![]()
Για σένα που έχεις την εμπειρία, όντως δεν έχει ουσία γιατί καλύπτεις την ανεπάρκεια με την γνώση σου και την πατέντα, για μένα που δεν γεμίζω, είναι τεράστιο το πλεονέκτημαΚλαι Μαι ουσια δηλαδη..
Γιωργο επειδη εισαι φιλος και καλο παιδι ακου και καποιον....ο βαλτος παιδι μου θελει benelli στενο τσοκ και να πιστευεις αυτο που θες να κανεις.ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.....ε ναι στο full θέλω εξωτικό τσοκάκι....
![]()
Εντάξει, θα το θυμάμαι....Γιωργο επειδη εισαι φιλος και καλο παιδι ακου και καποιον....ο βαλτος παιδι μου θελει benelli στενο τσοκ και να πιστευεις αυτο που θες να κανεις.ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε
Α και ξεφυγαμε αρκετα.γεμιζω γιατι παντα γεμιζα,χωρια που η ικανοποίηση ειναι τεραστια να κυνηγας αυτο που σου αρεση ποιο πολυ με δικα σου φυσιγγιαΓια σένα που έχεις την εμπειρία, όντως δεν έχει ουσία γιατί καλύπτεις την ανεπάρκεια με την γνώση σου και την πατέντα, για μένα που δεν γεμίζω, είναι τεράστιο το πλεονέκτημα
Δεν το και αλλιώς, δεν υπάρχει benelakias παπιατζης που να μην γεμίζει![]()
Εγω που βαραω 6αρια διασπορας μπαινω στο κλαμπ..Εγώ. ....γεμάτος 8αρια είμαι.![]()
Καλως το κουμπαρακιΕ.....Ναι ο βάλτος θέλει Μπενελλι. Κακά τα ψέματα. Μπορει να πάρεις κάπου κάπου και κάνα άλλο όπλο μαζί. Πχ εγώ περνω κάπου κάπου την ρεμινγκτον. Αλλά βασικά θελει Μπενελλι.