Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την απόδοση που πιάνεις εσύ με την benella και 20 χρόνια εμπειρίας στην ιδιογομωση του παπιοφύσιγγου, την πιάνω εγώ με την Beretta με φυσίγγια εμπορίου.....εκεί είναι η ουσία ...;)
Ομορφοπαιδο με την σουπερ ντουπερ μπερετα σου ολο ψαγμενα τσοκακια ψαχνεις ομως.....
Ας παιζουν λιγο καλα τα πουλια "εκει πανω" και να δεις τι ηλεκτροσοκ παθαίνουν με την μαμα μπενελι..καθως και μερικοι που βρισκοντε κοντα και βλεπουν....yelling..sarcastic.....

Ομορφοπαιδο με την σουπερ ντουπερ μπερετα σου ολο ψαγμενα τσοκακια ψαχνεις ομως.....
Ας παιζουν λιγο καλα τα πουλια "εκει πανω" και να δεις τι ηλεκτροσοκ παθαίνουν με την μαμα μπενελι..καθως και μερικοι που βρισκοντε κοντα και βλεπουν....yelling..sarcastic.....
.my man......ε ναι στο full θέλω εξωτικό τσοκάκι.....sarcastic.

Σσσσσσσσσσσ τι χτύπημα κατω απο τη μεση ηταν αυτο ρε Δημητρη...ντροπη

Κλαι Μαι ουσια δηλαδη..
Για σένα που έχεις την εμπειρία, όντως δεν έχει ουσία γιατί καλύπτεις την ανεπάρκεια με την γνώση σου και την πατέντα, για μένα που δεν γεμίζω, είναι τεράστιο το πλεονέκτημα :)
Δες το και αλλιώς, δεν υπάρχει benelakias παπιατζης που να μην γεμίζει ;)

.my man......ε ναι στο full θέλω εξωτικό τσοκάκι.....sarcastic.
Γιωργο επειδη εισαι φιλος και καλο παιδι ακου και καποιον....ο βαλτος παιδι μου θελει benelli στενο τσοκ και να πιστευεις αυτο που θες να κανεις.ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε

Γιωργο επειδη εισαι φιλος και καλο παιδι ακου και καποιον....ο βαλτος παιδι μου θελει benelli στενο τσοκ και να πιστευεις αυτο που θες να κανεις.ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε
Εντάξει, θα το θυμάμαι.....sarcastic.

Για σένα που έχεις την εμπειρία, όντως δεν έχει ουσία γιατί καλύπτεις την ανεπάρκεια με την γνώση σου και την πατέντα, για μένα που δεν γεμίζω, είναι τεράστιο το πλεονέκτημα :)
Δεν το και αλλιώς, δεν υπάρχει benelakias παπιατζης που να μην γεμίζει ;)
Α και ξεφυγαμε αρκετα.γεμιζω γιατι παντα γεμιζα,χωρια που η ικανοποίηση ειναι τεραστια να κυνηγας αυτο που σου αρεση ποιο πολυ με δικα σου φυσιγγια

Ε.....Ναι ο βάλτος θέλει Μπενελλι. Κακά τα ψέματα. Μπορει να πάρεις κάπου κάπου και κάνα άλλο όπλο μαζί. Πχ εγώ περνω κάπου κάπου την ρεμινγκτον. Αλλά βασικά θελει Μπενελλι.

Status
Not open for further replies.
Back